Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar.bugün,gün bizim için her zamankinden erken aydı.
Akşam erken yattım, sallamadım ya hanım efendiyi şimdi sallatıyor kendini

Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
Çok geçmiş olsun.En azından dürüstçe ayrılmışsınız.Neyse sıkmayın canınızı lütfeen İşin güzel tarafı da biz kilo verdikten sonra ki yüz ifadelerini görmek için sabırsızlanıyorum Böyle olurlar herhalde biz ise şöyle İşte o günü düşünerek kapatıyorum buzdolabının kapağını

Ohhh afiyet olsun canimm.
Günaydııın ablalarımmmm Şimcik 30 g yulaf ezmesi ve 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum.

Bende kizi yikayip uyuttum, kahvalti ettim, mutfak dolaplarini distan sildim yoruldum. Simdi de biraz evi toparlicam. Koltuk
ortulerini yikamistim kacgundur seremedim onlari sereyim.
Günaydın sporumu bitirip geliyorum

Hayirlisi olsun canim.zaten problemli bir iliskiyse hic üzülme. İleride daha büyük problemlerle karsilasmandansa şimdiden bitmesi emin ol daha iyi. Sonradan daha çok uzulmektense simdi uzulmem daha iyi dile telkinde bulun kendine. Rabbim inş. Karnina öyle birini cikarirki bu yasananlari hic hatirlamazsin.
Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin

Hahahaha kız çok alemsin Benimki beni begeniyordu. Kiziyirdu hatta bana çok fazla takiyoorsun şu kilo olayını diyordu.yani zayıf halime şaşırmaz zaten goremezde beni bi daha ...

Sağol cnm benim. Amin insallah

Günaydın kızlar.bugün,gün bizim için her zamankinden erken aydı.
Akşam erken yattım, sallamadım ya hanım efendiyi şimdi sallatıyor kendini
Ya anne akşam kactin her dedi
Günaydın kizlar sabah yürüyüşü yine yok yeni uyandım gece ağladım zirladim gözlerim şişmis :))
Haydi kız daha geçen gun ders verdik darkbutterfly a şimdide sen mi
Günaydın
Dimi? Evet börek pek masum değil artık yemicem zaten ye ye bitmiyo
Bitmiyor anca Totona yapisiyo
Günaydııın ablalarımmmm Şimcik 30 g yulaf ezmesi ve 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum.
afiyet olsun canım

hayırlısı zaten sorunlu kişilik diyorsun hayirlisi olmuş

1 saat yürüdüm şimdi bi 7 otlu içiyorum azıcık dinleneyim sonra spor a devam
işte bizim kız geri döndü

. Kapat kapat acma
Ohhh afiyet olsun canimm.

Bende kizi yikayip uyuttum, kahvalti ettim, mutfak dolaplarini distan sildim yoruldum. Simdi de biraz evi toparlicam. Koltuk
ortulerini yikamistim kacgundur seremedim onlari sereyim.
kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…