Sabah ki ekmeği azaltma ikiz emziriyorsun hakkımdır ama boregide aksam telafi etmissin ablan keşke daha masum birşey yapsaymis
Tahmin ettik canım ama en azından aynı hazırlık hepsine yetiyor
Dışarda olduğun icin simit poğaça görmedik hadi
Salladim iyi uykular
duydum duydum gordumde zaten hsnginize kizsam ki hafta sonu diye böyle oldu diyorum yarın gormuycem
Ama akşam yemedim canm ya3 dilim ekmek ve börek bence biraz fazlaca karbonhidrat olmuş
GünaydınnnnGunaydin Kizlar
Günaydın neden ağladınGünaydın kizlar sabah yürüyüşü yine yok yeni uyandım gece ağladım zirladim gözlerim şişmis :))
Dimi? Evet börek pek masum değil artık yemicem zaten ye ye bitmiyoSabah ki ekmeği azaltma ikiz emziriyorsun hakkımdır ama boregide aksam telafi etmissin ablan keşke daha masum birşey yapsaymis
Günaydın neden ağladın
Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icinEnise07 canimm noldu?? Erkek arkadasin mi?
Çok geçmiş olsun.En azından dürüstçe ayrılmışsınız.Neyse sıkmayın canınızı lütfeenEvet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
Günaydııın ablalarımmmmŞimcik 30 g yulaf ezmesi ve 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum.
Günaydın sporumu bitirip geliyorum
Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
Hahahaha kız çok alemsin Benimki beni begeniyordu. Kiziyirdu hatta bana çok fazla takiyoorsun şu kilo olayını diyordu.yani zayıf halime şaşırmaz zaten goremezde beni bi daha ...Çok geçmiş olsun.En azından dürüstçe ayrılmışsınız.Neyse sıkmayın canınızı lütfeenİşin güzel tarafı da biz kilo verdikten sonra ki yüz ifadelerini görmek için sabırsızlanıyorum Böyle olurlar herhalde biz ise şöyle İşte o günü düşünerek kapatıyorum buzdolabının kapağını
Sağol cnm benim. Amin insallahHayirlisi olsun canim.zaten problemli bir iliskiyse hic üzülme. İleride daha büyük problemlerle karsilasmandansa şimdiden bitmesi emin ol daha iyi. Sonradan daha çok uzulmektense simdi uzulmem daha iyi dile telkinde bulun kendine. Rabbim inş. Karnina öyle birini cikarirki bu yasananlari hic hatirlamazsin.
Ya anne akşam kactin her dediGünaydın kızlar.bugün,gün bizim için her zamankinden erken aydı.
Akşam erken yattım, sallamadım ya hanım efendiyi şimdi sallatıyor kendini
Haydi kız daha geçen gun ders verdik darkbutterfly a şimdide sen miGünaydın kizlar sabah yürüyüşü yine yok yeni uyandım gece ağladım zirladim gözlerim şişmis :))
GünaydınGunaydin Kizlar
Bitmiyor anca Totona yapisiyoDimi? Evet börek pek masum değil artık yemicem zaten ye ye bitmiyo
afiyet olsun canımGünaydııın ablalarımmmmŞimcik 30 g yulaf ezmesi ve 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum.
hayırlısı zaten sorunlu kişilik diyorsun hayirlisi olmuşEvet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
işte bizim kız geri döndü1 saat yürüdüm şimdi bi 7 otlu içiyorum azıcık dinleneyim sonra spor a devam
Çok geçmiş olsun.En azından dürüstçe ayrılmışsınız.Neyse sıkmayın canınızı lütfeenİşin güzel tarafı da biz kilo verdikten sonra ki yüz ifadelerini görmek için sabırsızlanıyorum Böyle olurlar herhalde biz ise şöyle İşte o günü düşünerek kapatıyorum buzdolabının kapağını
kolaylık versin canımOhhh afiyet olsun canimm.
Bende kizi yikayip uyuttum, kahvalti ettim, mutfak dolaplarini distan sildim yoruldum. Simdi de biraz evi toparlicam. Koltuk
ortulerini yikamistim kacgundur seremedim onlari sereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?