Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aramıza hoş geldin

Dünkü menü

09:30
2d ekmek
Soğanlı yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Açık çay
4 zeytin
Domt,salt

11:00 sade türk kahvesi

12:30
1d karpuz
5 badem
1 çay b süt

14:45
1d ekmek
1/2 kase sebzeli yumurta
3k yoğurt

17:00
Azcık cevizli pekmez sucuğu
1çk gül reçeli(uzun zamandır burnuma kokusu geliyordu, sonunda alıp yedim)
1çb süt

19:00
3k yoğurt
3k pirinç pilavı
3k patates sulusu

21 gibi misafirle fındık, fıstık, badem,1 dilimden az paykek (hepsinin sadece tadına baktım diyebiliriz, özel sebeplerden ayıp olacaktı yemeseydim.başka biri olsa yemezdim)

22:30 gibi sade türk kahvesi+3-4 tane çakıl taşı çikolata

3lt den fazla su
Sporlarımı yazmıştım, acayip ter attim

Bu arada eskiden olsa gül reçeline saldırırdim...ama bir çay kaşığıyla yetindim, aferin bana

Uzun zaman olmuştur yemeyeli, nasıl olduysa arada burnuma kokusu geliyordu

Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bende çok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
Öyle insanlarla takılma sakin psikolojisini bozuyor insanların benciller...

Tusev hoş geldin cnm. Ben Enise 28 yaş .

@cansutr kimyager1508 @Ses35 @yolcukardelen
@Erigim @RoseAnge baldamlasxixmelis Tusev

Eksik olan biri kaldı mı :)) GÜNAYDIN! !!!!
Bana günaydın yok mu
Aslında kizin masaallah uysal bi bebek ama 2 gündür yapisik geziyoruz.
Nazar değmiş fıstığa demek ki... Maşallah diyelim...

Ay işte kimsem yok.olsa da çıkıp bulusasim gelmiyo.annem 7.24 Enis den dolayi evde diye. Ben çıkıp gezince vicdanen kötü hissediyorum. . .
Ay ya ben o muhabbeti kaçırmışım canım çok geçmiş olsun Allah anneciğine güç versin neyi var bilmiyorum ama Allah şifasını versin
Geçmiş sohbetlere baktım annene baya yardımcısın ama seninde kendi ruh sağlığın için sosyalleşmen gerek canım

kuralları okudum :)
23 yaşındayım 1,60 boy 58 kilo hedef kilom 54 hatta mümkünse 50 ama disiplin sorunum var diyet yapamıyorm normalde hareketsiz hayatım var fakat ailem tavuk işine girdiği için hafta içi ev işleri yapıyorum pazar günü çiftliğe gidiyorum sürekli hareket
saat 8-16 masa başı işte calsıyorm o ara sıfır hareket
yemek düzenimde hiç yoktur sizin sayenizde inşallah bi düzenim olur diye umuyorum

Olur canım 4 kilo ne ki anlamadan verirsin

yaklaşık 3yıldr veremiyorum normlade60 dan inemiyodm bu ara fazla harekettn sanırım 2 kilo verince gaza geldimmm
Burda hem yemen düzene girer hemde biraz spor yaparsan hızlıca verirsin canım hergün yediklerini yaz birde cuma günleri saat 13 e kadar bildim yapman gerekiyor günlük 5 mesaj kuralımızı da unutmayayım:)

Burda hem yemen düzene girer hemde biraz spor yaparsan hızlıca verirsin canım hergün yediklerini yaz birde cuma günleri saat 13 e kadar bildim yapman gerekiyor günlük 5 mesaj kuralımızı da unutmayayım:)

tamamdır
yalnız pazar günleri evde olmadığım için girmeyebilrim ama aksam geçte olsa girmye calısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…