- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
@Erigim gecmis olsun cnmkimyager1508 seni okudukça kızım aklıma geliyor şimdi 5 yaşında o da hiç durmazdı hep ayağımda salar koltuğa servis yapar orada yerdim...
Aramıza hoş geldinKullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz :1,71
Kilonuz: 78,5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : lisede ergenlik döneminde almıştım daha da duruyor işte :) sonrasında bilinçsiz yapılan diyetlerle 2 verip 3 Geri ala ala bu zamana geldik işte :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha hafif hissetmek istediğim kıyafetleri rahatlıkla giymek daha rahat koşmak içinnn
Evet kuralları okudum ve kabul ediyorum. :) herkese merhaba.
canım Enis kim kaç yaşındaAy işte kimsem yok.olsa da çıkıp bulusasim gelmiyo.annem 7.24 Enis den dolayi evde diye. Ben çıkıp gezince vicdanen kötü hissediyorum. . .
Kahvaltıda ye zaten canım akşam yemeKızlar bi turlu işimi bitiremedim ufaklık uyuyo diye evide supuremedim anca kahvaltiya oturdum genelde ekmek yemek ama ekmek yiyeceğim belki tok tutar...
Öyle insanlarla takılma sakin psikolojisini bozuyor insanların benciller...Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bendeçok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
Bana günaydın yok muTusev hoş geldin cnm. Ben Enise 28 yaş .
@cansutrkimyager1508 @Ses35 @yolcukardelen
@Erigim @RoseAngebaldamlasxixmelis Tusev
Eksik olan biri kaldı mı :)) GÜNAYDIN! !!!!
Nazar değmiş fıstığa demek ki... Maşallah diyelim...Aslında kizin masaallah uysal bi bebek ama 2 gündür yapisik geziyoruz.
Ay ya ben o muhabbeti kaçırmışım canım çok geçmiş olsun Allah anneciğine güç versin neyi var bilmiyorum ama Allah şifasını versinAy işte kimsem yok.olsa da çıkıp bulusasim gelmiyo.annem 7.24 Enis den dolayi evde diye. Ben çıkıp gezince vicdanen kötü hissediyorum. . .
Hay Allah idare ederiz tabi ne demek sağlık bu kuzey iyileşsindeTusev gelmissin canım hg oğlum hala ateşli kızlar durmuyor idare edin beni
Hoşgeldinkızlar mrb bana da yer var mı aranızda ??
Gel canim sikisiriz kızlar yardımcı olur simdikızlar mrb bana da yer var mı aranızda ??
hoşbuldum :) Geldim tabi iyikide gelmişim çok kararlıyım çünkü :) cumayı sabırsızlıkla bekliyorum. :) Ki size kendimi ispatlayayım birkaç hafta :)Tusev gelmissin canım hg oğlum hala ateşli kızlar durmuyor idare edin beni
Olur canım 4 kilo ne ki anlamadan verirsinkuralları okudum :)
23 yaşındayım 1,60 boy 58 kilo hedef kilom 54 hatta mümkünse 50 ama disiplin sorunum var diyet yapamıyorm normalde hareketsiz hayatım var fakat ailem tavuk işine girdiği için hafta içi ev işleri yapıyorumpazar günü çiftliğe gidiyorum sürekli hareket
saat 8-16 masa başı işte calsıyorm o ara sıfır hareket
yemek düzenimde hiç yoktur sizin sayenizde inşallah bi düzenim olur diye umuyorum
Olur canım 4 kilo ne ki anlamadan verirsin
Burda hem yemen düzene girer hemde biraz spor yaparsan hızlıca verirsin canım hergün yediklerini yaz birde cuma günleri saat 13 e kadar bildim yapman gerekiyor günlük 5 mesaj kuralımızı da unutmayayım:)yaklaşık 3yıldr veremiyorumnormlade60 dan inemiyodm bu ara fazla harekettn sanırım 2 kilo verince gaza geldimmm
Enis erkek kardeşim cnm daha önce bahsetmiştim 24 yaşında doğuştan bedensel engelli. Her ihtiyacıni biz karşılıyoruz. Oturamiyo yuruyemuyo konuşmuyor bir nevi bebek .canım Enis kim kaç yaşında
Burda hem yemen düzene girer hemde biraz spor yaparsan hızlıca verirsin canım hergün yediklerini yaz birde cuma günleri saat 13 e kadar bildim yapman gerekiyor günlük 5 mesaj kuralımızı da unutmayayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?