Tamam canım yazayım ama senden günlük 20 dk bi spor veya haftada 140 dk bulacak şekilde spor yapmanı istiyorum@Ses35 cnm salı ve çarşamba perşembe odevlerimi şimdi yaptim
kızlar mrb bana da yer var mı aranızda ??
kimyager1508 canım çok liste gönderdim ama bu sonuncusu düzeltilmiş olan yenileri de ekledim müsait olunca kontrol edermisin
Hoş geldin cnmMeraba kızlar izne ayrılmadan önce 5.takimdaydim erigime soyledim gurup değişikliği yapıyorum artık ins burdayım
Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın bizim içinMeraba kızlar izne ayrılmadan önce 5.takimdaydim erigime soyledim gurup değişikliği yapıyorum artık ins burdayım
Bravo@Ses35 Leslie ile 3 mil yaptım 45 dk sürüyor...
***10. TAKIM 478.ETAP***
RoseAnge (61.4///%)
Erigim(72.0///%/)
cansutr(84.7////%)
kimyager1508(69.0///%)
makbulecelik34(64.2///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(79.6///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 giris kilosu:81.3 hedef kil:65
10.takım ortalaması:%
pembedussler(82.9///%)yeni üye giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75
baldamlasxixmelis(65.9///%) yeni üye giriş tar:1/8/16 giris kilosu:66.9 hedef :61
darkbutterfly(73///%)yeni üye girs.tar.5. 8.16 gir.kil:73hdf:63
Tusev(78.5///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:78.5 hedef:65
upup25(58///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54
Bi gelsin de soralım şuan kaç kg ayrılalı baya oldu direk girecekistikrar1986 nası gircek canım
Amin cnm sağol..Bravocanım tekrarını ve de devamını dilerim :)
Ekledim canım baya kalabalıklaştık böyle gider inşallah da bu kalabalığın hakkını verecek paylaşımları da görür müyüz dersin:)R RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
@Ses35 liste için sağol canım yenilerde eklemissin
upup25 Tusev tekrar hoşgeldiniz daha önce bir takımda yaristiniz mi kızlar
darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım makbulecelik34 emme problemi ne durumda istikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
Enise07 ne oldu moralin mi bozuk
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisinbaldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
cansutr hani ptesi dönüyordun neredesin kuzu
kimyager1508 duru ne yapıyor
@breeze3547 eve dondun mu canım
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
Kahvaltıda 2 dilim ekmek 3 ekmek ne anlayamadımSabah
Yumurta peynir yeşillik domates 2dilim ekmek 3 ekmek
Ara
Ayran
2 yk çorba(tencerenin dibinde kalmış zayi olmasın dimi)
Akşam
1 tabak şehriye corbasi
4 yk tavuk göğsü
Domates yeşillik
Ayran
2 yk irmik helvası üzerine 2 ceviz kirdim
R RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
@Ses35 liste için sağol canım yenilerde eklemissin
upup25 Tusev tekrar hoşgeldiniz daha önce bir takımda yaristiniz mi kızlar
darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım makbulecelik34 emme problemi ne durumda istikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
Enise07 ne oldu moralin mi bozuk
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisinbaldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
cansutr hani ptesi dönüyordun neredesin kuzu
kimyager1508 duru ne yapıyor
@breeze3547 eve dondun mu canım
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?