Allah şifa versin cnm benim@Tusev gelmissin canım hg oğlum hala ateşli kızlar durmuyor idare edin beni
Haklısın cnm . Sağol eksik olma allah razı olsun. Annem de biraz titizlik var. Hatta baya var eve misafir fln kabul edemiyor. E arkadaşı da yok tabi. O da yalnız. Onunda hem yalnızlık hem babamın ilgisizligi. Hem Enis in durumu derken kadının psikolojisi de bozuk. Bende elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum.Ay ya ben o muhabbeti kaçırmışım canım çok geçmiş olsun Allah anneciğine güç versin neyi var bilmiyorum ama Allah şifasını versin
Geçmiş sohbetlere baktım annene baya yardımcısın ama seninde kendi ruh sağlığın için sosyalleşmen gerek canım
Allah size bi melek göndermiş allah güç versin canım anlamam çok zor yaşayan bilir tabi enise ama sende biraz kendini toparlamalısın o kişiyi geçmişte bırakıp ruh halini düzeltmesin canımEnis erkek kardeşim cnm daha önce bahsetmiştim 24 yaşında doğuştan bedensel engelli. Her ihtiyacıni biz karşılıyoruz. Oturamiyo yuruyemuyo konuşmuyor bir nevi bebek .
Cnm olmaz olur mu spor listesinden almıştım isimleri. özellikle yazdım eksik Kaldı mı diye kusuruma bakmaÖyle insanlarla takılma sakin psikolojisini bozuyor insanların benciller...
Bana günaydın yok mu
Nazar değmiş fıstığa demek ki... Maşallah diyelim...
Anlıyorum desem de zor canım allah güç versin anneciğine biz sağlıklı bebeklerimizle uğraşırken bile bazen bitiyoruz annen ne durumlar yaşıyor içinde anlamamız zorHaklısın cnm . Sağol eksik olma allah razı olsun. Annem de biraz titizlik var. Hatta baya var eve misafir fln kabul edemiyor. E arkadaşı da yok tabi. O da yalnız. Onunda hem yalnızlık hem babamın ilgisizligi. Hem Enis in durumu derken kadının psikolojisi de bozuk. Bende elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum.
Hoşgeldin canımKızlar ben geldim
Geçmiş menülerimi yazmıyorum tatil menüsü sonuçta , ama dikkat ettim abartmadım
Cumaya da az kaldı hadi bakalım.
Tamam canım özel durumlarını bildirdiğinde tabi anlayış gösteriyoruztamamdır
yalnız pazar günleri evde olmadığım için girmeyebilrim ama aksam geçte olsa girmye calısırım
Sağol cnm. Bakanada zor cekenede. Hayirlisi.Anlıyorum desem de zor canım allah güç versin anneciğine biz sağlıklı bebeklerimizle uğraşırken bile bazen bitiyoruz annen ne durumlar yaşıyor içinde anlamamız zor
Denemedekiler listeden çok kızlar çok çalışın listeye girin biran evvel
Hg cnmkuralları okudum :)
23 yaşındayım 1,60 boy 58 kilo hedef kilom 54 hatta mümkünse 50 ama disiplin sorunum var diyet yapamıyorm normalde hareketsiz hayatım var fakat ailem tavuk işine girdiği için hafta içi ev işleri yapıyorumpazar günü çiftliğe gidiyorum sürekli hareket
saat 8-16 masa başı işte calsıyorm o ara sıfır hareket
yemek düzenimde hiç yoktur sizin sayenizde inşallah bi düzenim olur diye umuyorum
Rabbim yardımcınız olsun cnmEnis erkek kardeşim cnm daha önce bahsetmiştim 24 yaşında doğuştan bedensel engelli. Her ihtiyacıni biz karşılıyoruz. Oturamiyo yuruyemuyo konuşmuyor bir nevi bebek .
Önemli değil spor listesinde adım yok spor konusunda vakit sikintim oluyor şimdi oğluşum uyuyo yaparsam belki benide eklerlerCnm olmaz olur mu spor listesinden almıştım isimleri. özellikle yazdım eksik Kaldı mı diye kusuruma bakma
Sen yap alırız canımHg cnm
Rabbim yardımcınız olsun cnm
Önemli değil spor listesinde adım yok spor konusunda vakit sikintim oluyor şimdi oğluşum uyuyo yaparsam belki benide eklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?