Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısınız kızlar çok az yiyorum benim yerimde başkası olsa iğne ipliğe dönerdi ama maalesef ben çook zor kilo veriyorum demiştim tiroidim var o yüzden nerdeyse aç kalarak anca zayıflayabiliyorum ama çeşit yapmaya çalışıyorum herşey yiyorum aslında ama sadce çok erken bırakıyorum yemeyi, o da zaten benim zamanım çok hızlı geçiyor ve bebişler yatar yatmaz erkenden bende uyuyorum o yüzden pek aramıyorum akşam yemek

Waaaauuuww listeye girmisim

Canim yaşında ne var ohoo dur daha
Bence asıl kayıp knunla bu yola devam etseydin olurdu
Artık burdayım ablacıığım Hem sadece ben eksenli olacağım
Hahh şöyle g
Sıkı Bir kahvaltı günün diğer bölümlerinde daha az yememize sebep olur. Ve şunuda biiliyorum ki aç kalınarak yapılan diyetlerde, çabuk vazgeçiliyor yani doyacağız ama doğru besinlerle :)

Ay işte kimsem yok.olsa da çıkıp bulusasim gelmiyo.annem 7.24 Enis den dolayi evde diye. Ben çıkıp gezince vicdanen kötü hissediyorum. . .

Bu arada eskiden olsa gül reçeline saldırırdim...ama bir çay kaşığıyla yetindim, aferin bana

Uzun zaman olmuştur yemeyeli, nasıl olduysa arada burnuma kokusu geliyordu

Waaaauuuww listeye girmisim
Harikasın cnm yaaa iyiyim iyiyim arada bi hafif ağlak oluyorum :)

Myprincesses canım karatay yapsana tam senlik ıkı -2.5 öğün böylece troidinde düzelir karataykahvaltisi bunu yenenler var ben yarın başlıyorum karatay çünkü inusilun sık beslenme ile duzelmiyor

Myprincesses canım karatay yapsana tam senlik ıkı -2.5 öğün böylece troidinde düzelir karataykahvaltisi bunu yenenler var ben yarın başlıyorum karatay çünkü inusilun sık beslenme ile duzelmiyor
Nasıl oluyomuş bakarım yarın canm bugünüm çok yoğun geçti kızları şimdi uyuttum birazdan duşa girip yatıcam hemen

10 ağustos

10.30 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 3 yuvarlak dilim haşlanmış patates çay

15.00 1 erik

16.00 1 dilim ekmek 3 kaşık melemen

18.45-20.45 yürüyüş

21.30 1 avuç beyaz üzüm 1/2 haşlanmış mısır

Su 3 lt

Spor 120 dk yürüyüş ve ödevler

Kuzey in ates daha iyi arada yükseliyor ama keyfi biraz daha yerinde babası ile dışarı çıktı sanırım iyi geldi

Bugün biraz öldüm de o yüzden çok katılamadım Şaka bir yana bayağı bir yüzdüm şimdi de yürüyüş yapıcammmm
Akşam yemeğim:
1.5 Lahmacun
Çoook az kola

Hayır Daha önce herhangi bir grupta değildim.
Ve 1, günüm şöyle kızlar:

sabah uyanınca kocaman 1 bardak su 1 ceviz 1 hurma

1 Saat 15 dakika tempolu yürüyüş

Kahvaltı: 1 hş yumurta 1 domates 3 yk yulaf 1 sb yoğurt
Öğlen: 1 çorba kasesi menemen, 1 kase semizotlu cacık
Akşam: 2 yk pirinç pilavı 6 yk kuru fasulye 15 adet yer fıstığı 15 adet siyah kuru üzüm
(17,00 da Akşam yemeği yendi )
1 Saat 45dk tempolu yürüyüş

Kahvaltıdan sonra b12 ilacı yatmadan öncede demir ilacı

yorum Yapın ay :))

Totalde 3 saat yürüyüş mu??? Hımmm sevdim bak bunu :))))

Süper kuzu her zaman i gibi
Bugün biraz öldüm de o yüzden çok katılamadım Şaka bir yana bayağı bir yüzdüm şimdi de yürüyüş yapıcammmm
Akşam yemeğim:
1.5 Lahmacun
Çoook az kola
başka diğer ogunler

valla super

Bu cuma için ümidim yok ama
Nası yani 100 gram da mı yok
Yapayım menü genel olarak iyi pilav makarna türevleri öğlen yemeye çalışalım onun dışında spor süper seni spor takımına alayım cumadan itibaren ne dersin
Ayrıca B12 ve demir eksikliği var sanırım geçmiş olsun bende de epeydir demir eksikliği var ilaç alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…