Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok teşekkür ederim

Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın bizim için
hoş bulduk canım yaşim 30 4 aylık bebeğim var ev hanımıyim

Bi gelsin de soralım şuan kaç kg ayrılalı baya oldu direk girecek
ya erigim düğünümüz vardı yazıp kaçtım kusura bakmayın şuan 83 kiloyum

Çok güzel menü deyecek len ırmaği gördüm keşke daha erken e çekebilseydin

@pembedussler canım karatay yapsana tam senlik ıkı -2.5 öğün böylece troidinde düzelir karataykahvaltisi bunu yenenler var ben yarın başlıyorum karatay çünkü inusilun sık beslenme ile duzelmiyor

tebrik ederim güzel bir menü demir hapı benim bildiğim sabah aç karnına alınıyor öyle degilmi

Vallahi Doktor yatarken al dedi. Onun yalancısıyım :)

menü genel olarak iyi pilav makarna türevleri öğlen yemeye çalışalım onun dışında spor süper seni spor takımına alayım cumadan itibaren ne dersin
Ayrıca B12 ve demir eksikliği var sanırım geçmiş olsun bende de epeydir demir eksikliği var ilaç alıyorum canım[/QUOTE]

Spor Takımı olur vallahi. Yüzme bisiklet tenis yürüyüş plates zumba oryantel her telden çalarım ben :) akşam yemeklerim erken oluyor benim. Genelde 5 gibi yiyorum üzerine de yürüyüşe çıkıyorum ondan öyle şey ettim ben

tmm cnm 83 alırız girişini bebeğin emiyor mu

Uzun Yıllardır demir eksikliğim varmış bu yüzden kilo veremiyormuuşum. ve birçok sıkıntımda bu yüzdenmiş. Işte bilmeyince. tabi bardağın dolu tarafına bakmak lazım. Kilo vereyim diye yapmadığım spor kalmadı :)

Benim rastladığım doktorlarda hep sabah aç karnına tavsiye etmislerdir
Sanırım Midenin boş olması yeterli oluyor demirin emilimi için. Birgün akşam içmeyi unutmuştum sabah aldım. Felaket acıktım o gün resmen karnımın gurultularını duymayan kalmadı. O yüzden akşam işime geliyor açıkçası

Spor Takımı olur vallahi. Yüzme bisiklet tenis yürüyüş plates zumba oryantel her telden çalarım ben :) akşam yemeklerim erken oluyor benim. Genelde 5 gibi yiyorum üzerine de yürüyüşe çıkıyorum ondan öyle şey ettim ben [/QUOTE]
Tamam canım yazalım seni.demir ilacını gece vermesi iştah açmasın diye ama içinde sabah kahvaltıdan yarım saat önce de içebilirsin yazıyor ben o kötü kapsülü içip yatamıyorum çünkü mide bulantısı yapıyor ondan sabah içiyorum

Bir taze anne daha gelmiş kızlar bende 35 yaşındayım 6 yaşında bir çocuk sahibiyim

İşte beni anlattın :)

Ben de bu şekilde kg veriyorum sanırım.3 saati geçince gözüm dönüyor, kendimi frenliyemiyorum.Ne varsa yiyorum

Ben meyve yemeden duramam cnm.karatay da meyve kısıtlı mı hic bakmadım ben.üstelik her şeyden yenilmesi
gerek bence

Kızlar çok yorgunum, akşam misafir geldi memleketten sürpriz yapmışlar.yine yürüyemedim, ama yarım saatten fazla nasıl tempolu hareket ettim.çayın yanında kek yaptım, yemek ye, bulaşıklar falan.....

Yarın görüşürüz inş.kolik kız uyudu gibi, ben de uyuyayım.iyi geceler

Ya banada bi dönem demir eksikliği için surup gibi birsey vermişlerdi acayip açıkıyordum. Demir eksikliği yüzünden kilo verememe oluyor mu?? . Ben bi ara gittim kıydım paraya :) ne test varsa yaptılar hiç birşey çıkmadı kilo vermeye mani.

Valla bencede herşeyden Yenilmeli. O diyet listeleri çok itici bana göre ))). Bu arada bende meyve canavariyim ama şekerinden korkuyorum biraz. Bu hafta çok meyve yedim. Canım tatlı istiyor meyveye sarılıyorum

Tamam canım yazalım seni.demir ilacını gece vermesi iştah açmasın diye ama içinde sabah kahvaltıdan yarım saat önce de içebilirsin yazıyor ben o kötü kapsülü içip yatamıyorum çünkü mide bulantısı yapıyor ondan sabah içiyorum[/QUOTE]

Feramat Diye bi ilaç. Bende mide bulantısı falan yapmadı. Ki midem kolay kolay bulanmaz :))

Bende Yaptırmıştım test. Aile hekimleri yapıyor zaten hepsini ücretsiz. Demir için devlet hastanesi dahiliyede özel olarak istersen yapıyolar. Yıllardır kilo veremememin en büyük sebebi. Saç dökülmelerimin yorgunluklarımın sebebi de demirmiş.

Valla bencede herşeyden Yenilmeli. O diyet listeleri çok itici bana göre ))). Bu arada bende meyve canavariyim ama şekerinden korkuyorum biraz. Bu hafta çok meyve yedim. Canım tatlı istiyor meyveye sarılıyorum
Ye cnm, tatlıdan daha zararsız sonuçta

Sana Şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Elmayı küp küp doğra üzerine tarçın ve hindistan cevizi serp öyle tüketmeye çalış. Çabuk kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…