- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Çok teşekkür ederimHoş geldin cnm
hoş bulduk canım yaşim 30 4 aylık bebeğim var ev hanımıyimHoşgeldin canım kendini tanıtırmısın bizim için
ya erigim düğünümüz vardı yazıp kaçtım kusura bakmayın şuan 83 kiloyumBi gelsin de soralım şuan kaç kg ayrılalı baya oldu direk girecek
Çok güzel menü deyecek len ırmaği gördüm keşke daha erken e çekebilseydinSabah
Yumurta peynir yeşillik domates 2dilim ekmek 3 ekmek
Ara
Ayran
2 yk çorba(tencerenin dibinde kalmış zayi olmasın dimi)
Akşam
1 tabak şehriye corbasi
4 yk tavuk göğsü
Domates yeşillik
Ayran
2 yk irmik helvası üzerine 2 ceviz kirdim
@RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
@Ses35 liste için sağol canım yenilerde eklemissin
@upup25Tusev tekrar hoşgeldiniz daha önce bir takımda yaristiniz mi kızlar
@darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım @makbulecelik34 emme problemi ne durumdaistikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
Enise07 ne oldu moralin mi bozuk
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisinbaldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
Erigim çok sagolasin kilo vermeye başladım ins şuan 83 kilodan im bende Karatay yapıyorum @cansutr hani ptesi dönüyordun neredesin kuzu
@kimyager1508 duru ne yapıyor
@breeze3547 eve dondun mu canım
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
@pembedussler canım karatay yapsana tam senlik ıkı -2.5 öğün böylece troidinde düzelir karataykahvaltisi bunu yenenler var ben yarın başlıyorum karatay çünkü inusilun sık beslenme ile duzelmiyor
10 ağustos
10.30 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 3 yuvarlak dilim haşlanmış patates çay
15.00 1 erik
16.00 1 dilim ekmek 3 kaşık melemen
18.45-20.45 yürüyüş
21.30 1 avuç beyaz üzüm 1/2 haşlanmış mısır
Su 3 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve ödevler
tebrik ederim güzel bir menü demir hapı benim bildiğim sabah aç karnına alınıyor öyle degilmiHayır Daha önce herhangi bir grupta değildim.
Ve 1, günüm şöyle kızlar:
sabah uyanınca kocaman 1 bardak su 1 ceviz 1 hurma
1 Saat 15 dakika tempolu yürüyüş
Kahvaltı: 1 hş yumurta 1 domates 3 yk yulaf 1 sb yoğurt
Öğlen: 1 çorba kasesi menemen, 1 kase semizotlu cacık
Akşam: 2 yk pirinç pilavı 6 yk kuru fasulye 15 adet yer fıstığı 15 adet siyah kuru üzüm
(17,00 da Akşam yemeği yendi )
1 Saat 45dk tempolu yürüyüş
Kahvaltıdan sonra b12 ilacı yatmadan öncede demir ilacı
yorum Yapın ay :))
müzik dinleyerek yürümek çok rahatlatıcı ve ayrıca terledikten sonra duş alıp şöyle bi uzanmak çok keyifliTotalde 3 saat yürüyüş mu??? Hımmm sevdim bak bunu :))))
Vallahi Doktor yatarken al dedi. Onun yalancısıyım :)Çok teşekkür ederim
hoş bulduk canım yaşim 30 4 aylık bebeğim var ev hanımıyim
ya erigim düğünümüz vardı yazıp kaçtım kusura bakmayın şuan 83 kiloyum
Çok güzel menü deyecek len ırmaği gördüm keşke daha erken e çekebilseydin
tebrik ederim güzel bir menü demir hapı benim bildiğim sabah aç karnına alınıyor öyle degilmi
Benim rastladığım doktorlarda hep sabah aç karnına tavsiye etmislerdirVallahi Doktor yatarken al dedi. Onun yalancısıyım :)
tmm cnm 83 alırız girişini bebeğin emiyor muÇok teşekkür ederim
tebrik ederim güzel bir menü demir hapı benim bildiğim sabah aç karnına alınıyor öyle degilmi
Sanırım Midenin boş olması yeterli oluyor demirin emilimi için. Birgün akşam içmeyi unutmuştum sabah aldım. Felaket acıktım o gün resmen karnımın gurultularını duymayan kalmadı. O yüzden akşam işime geliyor açıkçasıBenim rastladığım doktorlarda hep sabah aç karnına tavsiye etmislerdir
menü genel olarak iyi pilav makarna türevleri öğlen yemeye çalışalım onun dışında spor süper seni spor takımına alayım cumadan itibaren ne dersin
Ayrıca B12 ve demir eksikliği var sanırım geçmiş olsun bende de epeydir demir eksikliği var ilaç alıyorum canım
Bir taze anne daha gelmiş kızlar bende 35 yaşındayım 6 yaşında bir çocuk sahibiyimÇok teşekkür ederim
Vallahi öyleSana rakip geldi kız:)
İşte beni anlattın :)Uzun Yıllardır demir eksikliğim varmış bu yüzden kilo veremiyormuuşum.ve birçok sıkıntımda bu yüzdenmiş. Işte bilmeyince. tabi bardağın dolu tarafına bakmak lazım. Kilo vereyim diye yapmadığım spor kalmadı :)
Ben de bu şekilde kg veriyorum sanırım.3 saati geçince gözüm dönüyor, kendimi frenliyemiyorum.Ne varsa yiyorum@RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
@Ses35 liste için sağol canım yenilerde eklemissin
@upup25Tusev tekrar hoşgeldiniz daha önce bir takımda yaristiniz mi kızlar
@darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım @makbulecelik34 emme problemi ne durumdaistikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
Enise07 ne oldu moralin mi bozuk
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisinbaldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
@cansutr hani ptesi dönüyordun neredesin kuzu
@kimyager1508 duru ne yapıyor
@breeze3547 eve dondun mu canım
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
Valla bencede herşeyden Yenilmeli. O diyet listeleri çok itici bana göreBen de bu şekilde kg veriyorum sanırım.3 saati geçince gözüm dönüyor, kendimi frenliyemiyorum.Ne varsa yiyorum
Ben meyve yemeden duramam cnm.karatay da meyve kısıtlı mı hic bakmadım ben.üstelik her şeyden yenilmesi
gerek bence
Ya banada bi dönem demir eksikliği için surup gibi birsey vermişlerdi acayip açıkıyordum. Demir eksikliği yüzünden kilo verememe oluyor mu?? . Ben bi ara gittim kıydım paraya :) ne test varsa yaptılar hiç birşey çıkmadı kilo vermeye mani.
Ye cnm, tatlıdan daha zararsız sonuçtaValla bencede herşeyden Yenilmeli. O diyet listeleri çok itici bana göre))). Bu arada bende meyve canavariyim ama şekerinden korkuyorum biraz. Bu hafta çok meyve yedim. Canım tatlı istiyor meyveye sarılıyorum
Valla bencede herşeyden Yenilmeli. O diyet listeleri çok itici bana göre))). Bu arada bende meyve canavariyim ama şekerinden korkuyorum biraz. Bu hafta çok meyve yedim. Canım tatlı istiyor meyveye sarılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?