- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
evet canım ama mama takviyelitmm cnm 83 alırız girişini bebeğin emiyor mu
demek anneler çok Allah yavrularımız a hayırlı ömürler nasip etsinBir taze anne daha gelmiş kızlar bende 35 yaşındayım 6 yaşında bir çocuk sahibiyim
meyve sadece sabah oda her meyve değil genelde kayısı tercih ediliyorBen de bu şekilde kg veriyorum sanırım.3 saati geçince gözüm dönüyor, kendimi frenliyemiyorum.Ne varsa yiyorum
Ben meyve yemeden duramam cnm.karatay da meyve kısıtlı mı hic bakmadım ben.üstelik her şeyden yenilmesi
gerek bence
Amaaannn ciddi mi kız benim saçlar çok dökülüyor kaç aydır.Bende Yaptırmıştım test. Aile hekimleri yapıyor zaten hepsini ücretsiz. Demir için devlet hastanesi dahiliyede özel olarak istersen yapıyolar. Yıllardır kilo veremememin en büyük sebebi. Saç dökülmelerimin yorgunluklarımın sebebi de demirmiş.
@Ses35 ve eriğim iyiyim çok şükür,dun ucundan az sağdım ve masaja sıcak soğuk suya gerek kalmadı.galiba üzülüp ağladığın içinde kesildi bugün çok daha iyiydim. En önemlisi yarin evime donuyorum,listeye girmek istiyorum ama listeden çıkınca iki hafta kuralı var galiba değil mi yani haftaya cuma listede olabiliyorumR RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
@Ses35 liste için sağol canım yenilerde eklemissin
upup25 Tusev tekrar hoşgeldiniz daha önce bir takımda yaristiniz mi kızlar
darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım makbulecelik34 emme problemi ne durumda istikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
Enise07 ne oldu moralin mi bozuk
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisin @baldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
@cansutr hani ptesi dönüyordun neredesin kuzu
@kimyager1508 duru ne yapıyor
@breeze3547 eve dondun mu canım
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
Uyanıkken emmek istemiyor hatta akşam 6 dan sonra emmedi 11 den sonra meyve püresi yedirdim biraz içim rahatladi... Cok huzsuzlandi biraz önce babasıyla salladik sonra ayağıma aldım uyudu...R RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
darkbutterfly verdiğim izin doldu hayata ve aramıza dön tatlım makbulecelik34 emme problemi ne durumda istikrar1986 canım 4aylikmis bebeğin hayırlı olsun 84.5 musun şuan 398de bildirimsiz ayrilmissin kararliysan bu hafta listedesin canım
@pembedussler çok az yemissin dun olmaz canım ikiz anasisin @baldamlasxixmelis e bak 6 öğün metabolizma sürekli çalışıyor 6 yapmasında karatay yap barı iki iki bucuk öğün ama düzenli
@yolcukardelen gectimi goguslerinin ağrısı oglun sütü kesince yemek yiyor mu barı yoksa hala yastami
Atladigim biri kaldımi
3 zeytin yazacaktim ekmek yazmışim.. aklım ekmekte kalmış galiba... İrmiği eşime yapmıştım taze taze dayanamadımKahvaltıda 2 dilim ekmek 3 ekmek ne anlayamadım
İrmik helvası da gözümden kaçmadı hani spor yapınca şekerin mi düştü acaba! :))
Cumaya kadar kaçamak olmasın artık
Dayanamadım sıcak sicakÇok teşekkür ederim
hoş bulduk canım yaşim 30 4 aylık bebeğim var ev hanımıyim
ya erigim düğünümüz vardı yazıp kaçtım kusura bakmayın şuan 83 kiloyum
Çok güzel menü deyecek len ırmaği gördüm keşke daha erken e çekebilseydin
tebrik ederim güzel bir menü demir hapı benim bildiğim sabah aç karnına alınıyor öyle degilmi
Ah evde helva olsa ben de dayanamadım heralde:)Uyanıkken emmek istemiyor hatta akşam 6 dan sonra emmedi 11 den sonra meyve püresi yedirdim biraz içim rahatladi... Cok huzsuzlandi biraz önce babasıyla salladik sonra ayağıma aldım uyudu...
3 zeytin yazacaktim ekmek yazmışim.. aklım ekmekte kalmış galiba... İrmiği eşime yapmıştım taze taze dayanamadım
Akşamları eşime yaptığım yemekler aklımda kaliyo dayanamıyorum...
Dayanamadım sıcak sicak
Evet canım ama sen eve dönünce listelere basls.@Ses35 ve eriğim iyiyim çok şükür,dun ucundan az sağdım ve masaja sıcak soğuk suya gerek kalmadı.galiba üzülüp ağladığın içinde kesildi bugün çok daha iyiydim. En önemlisi yarin evime donuyorum,listeye girmek istiyorum ama listeden çıkınca iki hafta kuralı var galiba değil mi yani haftaya cuma listede olabiliyorum
6 saat uykumu allahım inanmıyorum 2.5 yasa kadar emzirmekten şuan vazgeçtim 2yasta bırakalımBu arada @Erigim artik daha iyi yiyor,ağlama sızlama illaki oluyor ama zamanla geçer diye umuyorum.hadi uyuyalım dediğimde odaya gelmek istemeyip ağlıyor,gelince de az sızlanip uykuya dalıyor.doğduğundan beri ilk kez dun 6 saat uyudu maşallah masallahbakalım nasıl devam edecek
Neyse bugün düzenli beslenirsin canım artik@Erigim Bu kadarcık ablacığımm
O bi nevi grevde dediğim gibi sersem saatlerinde ver bi bakacaksın aşık olmuş memeye böyle bizim gibi dertleneceksin uykusuzUyanıkken emmek istemiyor hatta akşam 6 dan sonra emmedi 11 den sonra meyve püresi yedirdim biraz içim rahatladi... Cok huzsuzlandi biraz önce babasıyla salladik sonra ayağıma aldım uyudu...
3 zeytin yazacaktim ekmek yazmışim.. aklım ekmekte kalmış galiba... İrmiği eşime yapmıştım taze taze dayanamadım
Akşamları eşime yaptığım yemekler aklımda kaliyo dayanamıyorum...
Dayanamadım sıcak sicak
çok güzel birşey@yolcukardelen iyi olmana sevindim canım bebem biraz daha büyümüş oldu hem güzel hem de hüzünlü bi his demi en çok emzirme yi özlüyorum insan çok değerli bağ aslında orda sadece sütünü değil sevginin ilgini bağlılığı herşeyi veriyorsun ama o bağ kuruldu artık şimdi sıra tuv.umarım hemen öğrenip üzmez seni :)
Erigim Bebiş mi uyutmadı ?Kızlar uyuyamiyorum ya
Hoşgeldin canimm Kizlar yardimcisi olmuşlar zaten. Zamanlada takima ve kurallara alisirsin zaten. Şimdidenbasarilar dilerim.
R RoseAnge donmussun canım nasılsın tatil nasildi
Atladigim biri kaldımi
Emsinde artık uykusuzluğa varım bu gece emdi yattı bir daha sabaha kalktı azıcık emip bırakıyor sıcak diyedir belkidrEvet canım ama sen eve dönünce listelere basls.
6 saat uykumu allahım inanmıyorum 2.5 yasa kadar emzirmekten şuan vazgeçtim 2yasta bırakalımbenimkide emerek uyuyor tek derdi meme emmese bile gelip minciklayip kafasını koyup geriye oyuna gidiyor babasi dalga geçiyor elektrik alıyor diye
Neyse bugün düzenli beslenirsin canım artik
O bi nevi grevde dediğim gibi sersem saatlerinde ver bi bakacaksın aşık olmuş memeye böyle bizim gibi dertleneceksin uykusuz
çok güzel birşey
10 ağustos
10.30 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 3 yuvarlak dilim haşlanmış patates çay
15.00 1 erik
16.00 1 dilim ekmek 3 kaşık melemen
18.45-20.45 yürüyüş
21.30 1 avuç beyaz üzüm 1/2 haşlanmış mısır
Su 3 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve ödevler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?