Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tmm cnm 83 alırız girişini bebeğin emiyor mu
evet canım ama mama takviyeli

Bir taze anne daha gelmiş kızlar bende 35 yaşındayım 6 yaşında bir çocuk sahibiyim
demek anneler çok Allah yavrularımız a hayırlı ömürler nasip etsin

meyve sadece sabah oda her meyve değil genelde kayısı tercih ediliyor

Amaaannn ciddi mi kız benim saçlar çok dökülüyor kaç aydır.

@Ses35 ve eriğim iyiyim çok şükür,dun ucundan az sağdım ve masaja sıcak soğuk suya gerek kalmadı.galiba üzülüp ağladığın içinde kesildi bugün çok daha iyiydim. En önemlisi yarin evime donuyorum,listeye girmek istiyorum ama listeden çıkınca iki hafta kuralı var galiba değil mi yani haftaya cuma listede olabiliyorum

Bu arada @Erigim artik daha iyi yiyor,ağlama sızlama illaki oluyor ama zamanla geçer diye umuyorum.hadi uyuyalım dediğimde odaya gelmek istemeyip ağlıyor,gelince de az sızlanip uykuya dalıyor.doğduğundan beri ilk kez dun 6 saat uyudu maşallah masallahbakalım nasıl devam edecek

Uyanıkken emmek istemiyor hatta akşam 6 dan sonra emmedi 11 den sonra meyve püresi yedirdim biraz içim rahatladi... Cok huzsuzlandi biraz önce babasıyla salladik sonra ayağıma aldım uyudu...

Kahvaltıda 2 dilim ekmek 3 ekmek ne anlayamadım
İrmik helvası da gözümden kaçmadı hani spor yapınca şekerin mi düştü acaba! :))
Cumaya kadar kaçamak olmasın artık
3 zeytin yazacaktim ekmek yazmışim.. aklım ekmekte kalmış galiba... İrmiği eşime yapmıştım taze taze dayanamadım
Akşamları eşime yaptığım yemekler aklımda kaliyo dayanamıyorum...

Dayanamadım sıcak sicak

Oğlum uyandı uyanınca bi süre uyuyamadı tabi benim uykuda kaçtı
Enise07 canım demirine baktır benimde kilo verememe ve yorgunluk sebebim buydu ilaç ne yazıkki iştah açıyor ama kilo veremem ekten iyidir ilacı kullanmak
Ah evde helva olsa ben de dayanamadım heralde:)

@yolcukardelen iyi olmana sevindim canım bebem biraz daha büyümüş oldu hem güzel hem de hüzünlü bi his demi en çok emzirme yi özlüyorum insan çok değerli bağ aslında orda sadece sütünü değil sevginin ilgini bağlılığı herşeyi veriyorsun ama o bağ kuruldu artık şimdi sıra tuv.umarım hemen öğrenip üzmez seni :)

Evet canım ama sen eve dönünce listelere basls.
6 saat uykumu allahım inanmıyorum 2.5 yasa kadar emzirmekten şuan vazgeçtim 2yasta bırakalım benimkide emerek uyuyor tek derdi meme emmese bile gelip minciklayip kafasını koyup geriye oyuna gidiyor babasi dalga geçiyor elektrik alıyor diye
@Erigim Bu kadarcık ablacığımm
Neyse bugün düzenli beslenirsin canım artik
O bi nevi grevde dediğim gibi sersem saatlerinde ver bi bakacaksın aşık olmuş memeye böyle bizim gibi dertleneceksin uykusuz
çok güzel birşey

ben bi kaç yere girmiştim ama yapamadım burası gibi kuralları yoktu onların

günaydın kızlaaar :) ben yediklerimi paylaşmaya önceki aksam bu sabah ve öğlen diye yapsam olur mu gece giremiyorum çünkü vaktım olmuyor yada ertesi gün mü paylaşsam hepsini birden

dün akşam saat6 da yarım hatay dürüm yedim yanında şişe YAĞSIZ ayran (bunu bari yapayım dedm )
bugün sabahta bir simitle küçük bi tanecik hashaslı lokum ve çay

şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum öğlene kadar başka bişey yok

Emsinde artık uykusuzluğa varım bu gece emdi yattı bir daha sabaha kalktı azıcık emip bırakıyor sıcak diyedir belkidr

Canım haberin olsun Mısırın şeker oranı çok yüksek , havuç gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…