- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
makbulecim bebis in kaç aylik sadece emziriyormusunEmsinde artık uykusuzluğa varım bu gece emdi yattı bir daha sabaha kalktı azıcık emip bırakıyor sıcak diyedir belkidr
Karatay mi yapıyorsunuzDünkü menüm
Sabah 10.30
3 ceviz
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
Ara
Üzüm
Öğleden sonra 3te
1 lavaş dürüm çiğköfte
Akşam
1 bardak süt
5 ceviz
50 gr kuru üzüm
Hiç bana göre değilmişevet canım ama mama takviyeli
demek anneler çok Allah yavrularımız a hayırlı ömürler nasip etsin
meyve sadece sabah oda her meyve değil genelde kayısı tercih ediliyor
Bence 2 yaş iyidir cnm.o kadar rahat edeceksin ki.benim kızım da geceleri uyutmazdi beni, saatlerce memede kalırdı.emzirmeyi bıraktım,ohh dedim....Evet canım ama sen eve dönünce listelere basls.
6 saat uykumu allahım inanmıyorum 2.5 yasa kadar emzirmekten şuan vazgeçtim 2yasta bırakalımbenimkide emerek uyuyor tek derdi meme emmese bile gelip minciklayip kafasını koyup geriye oyuna gidiyor babasi dalga geçiyor elektrik alıyor diye
Neyse bugün düzenli beslenirsin canım artik
O bi nevi grevde dediğim gibi sersem saatlerinde ver bi bakacaksın aşık olmuş memeye böyle bizim gibi dertleneceksin uykusuz
çok güzel birşey
Kesinlikle canım emzirmek bambaşka bi duygu...ben o akadar üzülünce esim üzülme hemen bi tane daha doğur diyo@yolcukardelen iyi olmana sevindim canım bebem biraz daha büyümüş oldu hem güzel hem de hüzünlü bi his demi en çok emzirme yi özlüyorum insan çok değerli bağ aslında orda sadece sütünü değil sevginin ilgini bağlılığı herşeyi veriyorsun ama o bağ kuruldu artık şimdi sıra tuv.umarım hemen öğrenip üzmez seni :)
hımm demek doğru hatırlamışım.yarin sabah tartılıp size bildiririm ben yineEvet canım ama sen eve dönünce listelere basls.
6 saat uykumu allahım inanmıyorum 2.5 yasa kadar emzirmekten şuan vazgeçtim 2yasta bırakalımbenimkide emerek uyuyor tek derdi meme emmese bile gelip minciklayip kafasını koyup geriye oyuna gidiyor babasi dalga geçiyor elektrik alıyor diye
Neyse bugün düzenli beslenirsin canım artik
O bi nevi grevde dediğim gibi sersem saatlerinde ver bi bakacaksın aşık olmuş memeye böyle bizim gibi dertleneceksin uykusuz
çok güzel birşey
Ertesi günü hepsini paylaşan bütün menüyü görürüz ama istersen parça parça da yapabilirsingünaydın kızlaaar :) ben yediklerimi paylaşmaya önceki aksam bu sabah ve öğlen diye yapsam olur mu gece giremiyorum çünkü vaktım olmuyor yada ertesi gün mü paylaşsam hepsini birden
Gece bizde uyuyamadık ya aslında Odamıza serin oluyo amaKızlar uyuyamiyorum ya
Akşam dürüm sabah simit lokum yarın bildirim günü ozaman öteki öğünlerde kh alma yemek salata yoğurt yap canımdün akşam saat6 da yarım hatay dürüm yedim yanında şişe YAĞSIZ ayran (bunu bari yapayım dedm)
bugün sabahta bir simitle küçük bi tanecik hashaslı lokum ve çay
şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum öğlene kadar başka bişey yok
Ah şu erkekler boş kalma canım hemen bitane dahaKesinlikle canım emzirmek bambaşka bi duygu...ben o akadar üzülünce esim üzülme hemen bi tane daha doğur diyo
hımm demek doğru hatırlamışım.yarin sabah tartılıp size bildiririm ben yinepazar eskişehire gideceğiz ama bi sonraki tartı günü evde olurum yine.spor listesine bi hafta daha giremem ama yediğine içtiğime dikkat ediyorum tabiki de
İyi yapmışsın canım çok etkiliyorDun demir eksikliğinden bbahsedilmis. Doktorum bana doğumdan sonra kan hapina devam ddemişti kan ddegerlerim çok ddüşük cikmisti. Ben evdekilerin içip birakmistim. 2 haftadir kilo veremiyorum ve halsizlik olduğu iiçin dun eeşime al ddemiştim. Bugün bende tekrar içmeye basladim.
Bugün yürü yazalım canım:)İki gündür misafirden yürüyemiyorum yaaa...
Şu an yürüyorum cnm.Bugün yürü yazalım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?