Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence 2 yaş iyidir cnm.o kadar rahat edeceksin ki.benim kızım da geceleri uyutmazdi beni, saatlerce memede kalırdı.emzirmeyi bıraktım,ohh dedim....

Kesinlikle canım emzirmek bambaşka bi duygu...ben o akadar üzülünce esim üzülme hemen bi tane daha doğur diyo
hımm demek doğru hatırlamışım.yarin sabah tartılıp size bildiririm ben yinepazar eskişehire gideceğiz ama bi sonraki tartı günü evde olurum yine.spor listesine bi hafta daha giremem ama yediğine içtiğime dikkat ediyorum tabiki de

günaydın kızlaaar :) ben yediklerimi paylaşmaya önceki aksam bu sabah ve öğlen diye yapsam olur mu gece giremiyorum çünkü vaktım olmuyor yada ertesi gün mü paylaşsam hepsini birden
Ertesi günü hepsini paylaşan bütün menüyü görürüz ama istersen parça parça da yapabilirsin

Dun demir eksikliğinden bbahsedilmis. Doktorum bana doğumdan sonra kan hapina devam ddemişti kan ddegerlerim çok ddüşük cikmisti. Ben evdekilerin içip birakmistim. 2 haftadir kilo veremiyorum ve halsizlik olduğu iiçin dun eeşime al ddemiştim. Bugün bende tekrar içmeye basladim.

Dun demir eksikliğinden bbahsedilmis. Doktorum bana doğumdan sonra kan hapina devam ddemişti kan ddegerlerim çok ddüşük cikmisti. Ben evdekilerin içip birakmistim. 2 haftadir kilo veremiyorum ve halsizlik olduğu iiçin dun eeşime al ddemiştim. Bugün bende tekrar içmeye basladim.

Akşam dürüm sabah simit lokum yarın bildirim günü ozaman öteki öğünlerde kh alma yemek salata yoğurt yap canım

Ah şu erkekler boş kalma canım hemen bitane daha yalnız bakabilceksen yap rahata alışma canında istemiyor

İyi yapmışsın canım çok etkiliyor

Kızlar sizlerle tanışmak istiyorum kendimden kısaca bahsedeyim 30 yaşındayım 4 aylık bebis imiz var ev hanımıyim bebisimle beraber baktım bende büyümeye başladım artık bu kilolara dur demem lazım daha önceki senelerde kk guruplar sayesinde 10 -12 kilo verdim sonra biraz aldim hamilelikte 20 kiloya yakın aldım. Sonra sütüm artsin diye çok yedim 6 kiloda öyle aldım baktım çok yemek marifet değil sut yapıcı şeyler yemek gerekli yinede yetmedi mama da veriyorum bebisim 4 aylığını doldurdu.iste hamilelik emzirme derken çok kilo aldim sağlığım iyiye gitmiyor 1.derece obezim boy 164 Kilo 83 artık sağlıklı beslenerek kilo vermeye niyet ettim ve Allahın izniyle ideal kiloma ulasmak için yola koyulduk buraya gelmeden önce başlamıştım 1.5 kilo verdim karatay tarzı bir süre beslenecegim benden simdilik bu kadar sizlerde kendinizden bahsedin ki tanisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…