Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam dürüm sabah simit lokum yarın bildirim günü ozaman öteki öğünlerde kh alma yemek salata yoğurt yap canım

aynen öyle yapcam ekmek yemicem bugün hamur işi pilav falanda yok salata corba yogurt tarzı olcak. dısarda olunca hafif yiyemiyorum malesef

Hiç bana göre değilmiş
meyveyi bende severim karatay tarzı beslenmeyi de nizam dan da çok çıkmayıp yapmaya çalışıyorum

demir hapı önceden hep bende kabızlık yapıyordu hamilelikte ishal emzirme doneminde de devam etti bıraktım demirim yüksek değil ama içmeye ara verdim

Gün Içerisinde semiz otu tüketiyorum ben. Henüz bi kabızlık sorunu yaşamadım.

Geç kaldın cnm, zaten bana göre değilmiş bugünün ödevi de.Dünkü ödevi fazla fazla yaptım ve fazladan zıplama+twist yaptım.
Koşu bandında 30dk (hızımı biraz arttırdım) yürüyüş
Canım köyde olduğum için her zaman müsait olamıyorum liste için.müsait olunca gönderiyorum canın sağolsun sen hangisini yapabiliyorsan yap önemli olan hareket etmek :)

@Erigim kimyager1508 @Ses35 kaptanlarim ben ayrılmak istiyorum oğlum 1 yaşına girdikten sonra diyet yapmaya baslayacagim doktor sütun az geliyordur biberon daha akıcı ondan seni istememeye bilir diyet yapıyorsanız erteleyin dedi esimde diyet yaptığımı duyunca çok kilolu değilsin zaten biraz daha sabret barı yaşını doldursun dedi benimde aklıma yattı en azından vicdanen rahatlarsin tüm takım arkadaşlarım hakkınızı helal edin sizi çok sevdim arada ziyaret ederim...

Karar senin canım emzirirken sert diyetlere karşıyım ben zaten kilo alamamaya bak hakkında hayırlısı olsun umarım bebişin de memenin kıymetini anlayıp daha çok emer :)

Canim tabiki karar senin için nasil rahat edecekse öyle yap. Çünkü psikolojide çok önemli. Ama sen yinede dikkat et yediklerine kilo yapici değil sut yapici şeyler ye. AArada uuğra selam ver :))

Karar senin canım emzirirken sert diyetlere karşıyım ben zaten kilo alamamaya bak hakkında hayırlısı olsun umarım bebişin de memenin kıymetini anlayıp daha çok emer :)

Canim tabiki karar senin için nasil rahat edecekse öyle yap. Çünkü psikolojide çok önemli. Ama sen yinede dikkat et yediklerine kilo yapici değil sut yapici şeyler ye. AArada uuğra selam ver :))
Bırakmam sizinle sohbeti sizi çok sevdim

cıkmadı yemekte keske yogurt ne iyi giderdi
anladım kolay gelsin

canım bende emzirme doneminde diyet yaparsam sütüm iyice azalır diye başta diyet mantığına karşıydim o yüzden çok yedim 4 aylık olana kadar 6 kilo aldım ama yinede sütüm yetmedi her mama verişimde öyle vicdan azabı çektim ki anlatamam ama sonra kendimi teskin ettim çok yemek değil sut yapıcı şeyler yemek karatay karbonhidrat a karşı zaten sut te yapmıyor ve ben bu dönemi etkilemeyecegini düşünüyorum birde Philips avent biberon kullandık o yüzden mi bilmiyorum beni hiç reddetmedi Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…