Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 478.ETAP***

RoseAnge (61.4///%)
Erigim(72.0///%/)
cansutr(84.7////%)
kimyager1508(69.0///%)
Enise07(79.6///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 giris kilosu:81.3 hedef kil:65

10.takım ortalaması:%

pembedussler(82.9///%)yeni üye giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75

baldamlasxixmelis(65.9///%) yeni üye giriş tar:1/8/16 giris kilosu:66.9 hedef :61
darkbutterfly(73///%)yeni üye girs.tar.5. 8.16 gir.kil:73hdf:63
Tusev(78.5///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:78.5 hedef:65
upup25(58///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54

Ağlama tatlim ağlama kaptan yoksa yardimcilari var :)) canim dünden beri kuzey ateşli onun için buraya çok ugrayamiyor. Ama gelince mutlaka ilgilenir seninle merak etme :))
ERİGİM kaptanım sen nerelerdesin yahu daha ben yeniyim birazcık benimle ilgilenin lütfen yoksa aglayacam

***ÖNEMLİ***
KIZLAR spor listesini bu hafta toplamıyorum bazı değişikliklere gidicem
Şimdi günlük 20 dk veya haftalık 140 dk sporumu yaparım istikrarlıyım sporsuz diyet olmaz diyen hanımlar aramıza yeni katılanlar dahil ona göre liste yapıcam bildirsin
Ayrıca 1 hafta boyunca mazeretsiz spor yapmayanı listede tutmayacağım çünkü hem bana hem takımına haksızlık oluyor
Şu spor yarışması işini kilo verme işi gibi ciddiye alıp yapacak arkadaşlar arıyorum

Canim @yolcukardelen sultan' da bu hafta listede olacakti sanirim. Msjlardan öyle hatirliyorum.

Canim ben düzenli yapamiyorum. Listeden cikar istersen

hımm demek doğru hatırlamışım.yarin sabah tartılıp size bildiririm ben yinepazareskişehire gideceğiz ama bi sonraki tartı günü evde olurum yine.spor listesine bi hafta daha giremem ama yediğine içtiğime dikkatediyorum tabiki de
kimyager1508 canım sultanın dediği.buldum spor listesi için demiş ben yanlış anlamışım. izni kaç hafta oldu bölme işlemi nası oluyo bilmiyorum

Erigim Bebiş mi uyutmadı ?
Evet canım atesliydi bu gecede şimdide yeni gelebildim
ben bi kaç yere girmiştim ama yapamadım burası gibi kuralları yoktu onların
Anladım diğer topiklerdi sanirim
günaydın kızlaaar :) ben yediklerimi paylaşmaya önceki aksam bu sabah ve öğlen diye yapsam olur mu gece giremiyorum çünkü vaktım olmuyor yada ertesi gün mü paylaşsam hepsini birden
Tamam canım
Ooone yaptın sen durumde sıkıntı yok ama hashasli olmamis
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Sanada canim
Emsinde artık uykusuzluğa varım bu gece emdi yattı bir daha sabaha kalktı azıcık emip bırakıyor sıcak diyedir belkidr
Belkide
Dünkü menüm
Sabah 10.30
3 ceviz
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin

Ara
Üzüm

Öğleden sonra 3te
1 lavaş dürüm çiğköfte

Akşam
1 bardak süt
5 ceviz
50 gr kuru üzüm
Diğerlerine göre çok güzel menu
Bence 2 yaş iyidir cnm.o kadar rahat edeceksin ki.benim kızım da geceleri uyutmazdi beni, saatlerce memede kalırdı.emzirmeyi bıraktım,ohh dedim....
Bakalım biz nasıl anlatacağız o dönemi
Ooo bi tane daha mı
Gece bizde uyuyamadık ya aslında Odamıza serin oluyo ama
Seninki nede uyumadiki
Valla tatlım çoğumuzun hikaye aynı hele seninle benim çok benzer 76 ile foguma gittim 83 oldum şimdi 72yim çok sıkı diyette değilim 18a bitti hala emiyor pek ek gidayada duskun değil
öğle yemeği yarım kase corba fırında patates mantar bu kadarcık
Miktarı ne canim
Canim biberon veriyorsa tabiki etkisi vardır kolayina geliyor philips avent doğal akış kullsn ve bence yavaştan mamaui kes zsten ek gıdaya başladı mecbur emecek inan ac kalmaz bizde yaşadık ayni sorunları
Senin diyetinden ziyade mama verme sıklığını önemli diyette değilim diye abur cubur hamur isiyeme sağlıklı beslenmeye devam et her zaman bekleriz
karatay emzirenlerde icin ideal meyvede sabah yenilince etkilemiyor

Ağlama tatlim ağlama kaptan yoksa yardimcilari var :)) canim dünden beri kuzey ateşli onun için buraya çok ugrayamiyor. Ama gelince mutlaka ilgilenir seninle merak etme :))
tabi ne demek Erigim ı bugun hiç göremedim bir takılayım dedim Allah şifa versin neyi var ufakligin birde kaç aylik

bende sporsuz diyet olmaz diyenlerdenim

Canim @yolcukardelen sultan' da bu hafta listede olacakti sanirim. Msjlardan öyle hatirliyorum.
bende bende ins bi adımı gorim ya adım da adım olsa

Bizimle idare etcen artık söyle bakalım spor yapıyomusun alayım mı seni listeye
idare etcen ne demek baş göz üstüne yeterki ilgilenin ki ilk zamanlarım olsun o kadar bugün den itibaren ins spor a başlıyorum

Tamsm canım Alıyorum seni listeye

Sen izin dönüşü geldin demi canım

Allah şifa versin yoksa salgın mi var emzirme doneminde bencede sıkı bir diyet yapmamız lazım gurupta ki kardeşlerde mazur görüyordur ins verdiğin kiloda çok iyi

Cnm beni kesinlikle yaz . Soylememe gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…