ERİGİM kaptanım sen nerelerdesin yahu daha ben yeniyim birazcık benimle ilgilenin lütfen yoksa aglayacam
***10. TAKIM 478.ETAP***
RoseAnge (61.4///%)
Erigim(72.0///%/)
cansutr(84.7////%)
kimyager1508(69.0///%)
Enise07(79.6///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 giris kilosu:81.3 hedef kil:65
10.takım ortalaması:%
pembedussler(82.9///%)yeni üye giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75
baldamlasxixmelis(65.9///%) yeni üye giriş tar:1/8/16 giris kilosu:66.9 hedef :61
darkbutterfly(73///%)yeni üye girs.tar.5. 8.16 gir.kil:73hdf:63
Tusev(78.5///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:78.5 hedef:65
upup25(58///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54
Bizimle idare etcen artık söyle bakalım spor yapıyomusun alayım mı seni listeyeERİGİM kaptanım sen nerelerdesin yahu daha ben yeniyim birazcık benimle ilgilenin lütfen yoksa aglayacam
***ÖNEMLİ***
KIZLAR spor listesini bu hafta toplamıyorum bazı değişikliklere gidicem
Şimdi günlük 20 dk veya haftalık 140 dk sporumu yaparım istikrarlıyım sporsuz diyet olmaz diyen hanımlar aramıza yeni katılanlar dahil ona göre liste yapıcam bildirsin
Ayrıca 1 hafta boyunca mazeretsiz spor yapmayanı listede tutmayacağım çünkü hem bana hem takımına haksızlık oluyor
Şu spor yarışması işini kilo verme işi gibi ciddiye alıp yapacak arkadaşlar arıyorum
Yok bu hafta daha giremem dedi bu haftada gezmeye gideceklermiş ama cumaya dönerim dediCanim @yolcukardelen sultan' da bu hafta listede olacakti sanirim. Msjlardan öyle hatirliyorum.
Deryacım haftada 3 gün 45 dk yürüyüş veya leslie vaktin olmaz mı gerçi küçük bebeğin var senin için zor ama şöyle bakıyorum mesela bu hafta sanırım hiç spor yok biraz daha rutin dönünce alayım seni listeye istersenCanim ben düzenli yapamiyorum. Listeden cikar istersen
Evet canım atesliydi bu gecede şimdide yeni gelebildimErigim Bebiş mi uyutmadı ?
Anladım diğer topiklerdi sanirimben bi kaç yere girmiştim ama yapamadım burası gibi kuralları yoktu onların
Tamam canımgünaydın kızlaaar :) ben yediklerimi paylaşmaya önceki aksam bu sabah ve öğlen diye yapsam olur mu gece giremiyorum çünkü vaktım olmuyor yada ertesi gün mü paylaşsam hepsini birden
Ooone yaptın sen durumde sıkıntı yok ama hashasli olmamisdün akşam saat6 da yarım hatay dürüm yedim yanında şişe YAĞSIZ ayran (bunu bari yapayım dedm)
bugün sabahta bir simitle küçük bi tanecik hashaslı lokum ve çay
şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum öğlene kadar başka bişey yok
Sanada canimHayırlı sabahlar arkadaşlar
BelkideEmsinde artık uykusuzluğa varım bu gece emdi yattı bir daha sabaha kalktı azıcık emip bırakıyor sıcak diyedir belkidr
Diğerlerine göre çok güzel menuDünkü menüm
Sabah 10.30
3 ceviz
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
Ara
Üzüm
Öğleden sonra 3te
1 lavaş dürüm çiğköfte
Akşam
1 bardak süt
5 ceviz
50 gr kuru üzüm
Bakalım biz nasıl anlatacağız o dönemiBence 2 yaş iyidir cnm.o kadar rahat edeceksin ki.benim kızım da geceleri uyutmazdi beni, saatlerce memede kalırdı.emzirmeyi bıraktım,ohh dedim....
Ooo bi tane daha mıKesinlikle canım emzirmek bambaşka bi duygu...ben o akadar üzülünce esim üzülme hemen bi tane daha doğur diyo
hımm demek doğru hatırlamışım.yarin sabah tartılıp size bildiririm ben yinepazar eskişehire gideceğiz ama bi sonraki tartı günü evde olurum yine.spor listesine bi hafta daha giremem ama yediğine içtiğime dikkat ediyorum tabiki de
Seninki nede uyumadikiGece bizde uyuyamadık ya aslında Odamıza serin oluyo ama
Valla tatlım çoğumuzun hikaye aynı hele seninle benim çok benzer 76 ile foguma gittim 83 oldum şimdi 72yim çok sıkı diyette değilim 18a bitti hala emiyor pek ek gidayada duskun değilKızlar sizlerle tanışmak istiyorum kendimden kısaca bahsedeyim 30 yaşındayım 4 aylık bebis imiz var ev hanımıyim bebisimle beraber baktım bende büyümeye başladım artık bu kilolara dur demem lazım daha önceki senelerde kk guruplar sayesinde 10 -12 kilo verdim sonra biraz aldim hamilelikte 20 kiloya yakın aldım. Sonra sütüm artsin diye çok yedim 6 kiloda öyle aldım baktım çok yemek marifet değil sut yapıcı şeyler yemek gerekli yinede yetmedi mama da veriyorum bebisim 4 aylığını doldurdu.iste hamilelik emzirme derken çok kilo aldim sağlığım iyiye gitmiyor 1.derece obezim boy 164 Kilo 83 artık sağlıklı beslenerek kilo vermeye niyet ettim ve Allahın izniyle ideal kiloma ulasmak için yola koyulduk buraya gelmeden önce başlamıştım 1.5 kilo verdim karatay tarzı bir süre beslenecegim benden simdilik bu kadar sizlerde kendinizden bahsedin ki tanisalim
Miktarı ne canimöğle yemeği yarım kase corba fırında patates mantar bu kadarcık
Canim biberon veriyorsa tabiki etkisi vardır kolayina geliyor philips avent doğal akış kullsn ve bence yavaştan mamaui kes zsten ek gıdaya başladı mecbur emecek inan ac kalmaz bizde yaşadık ayni sorunları@Erigimkimyager1508 @Ses35 kaptanlarim ben ayrılmak istiyorum oğlum 1 yaşına girdikten sonra diyet yapmaya baslayacagim doktor sütun az geliyordur biberon daha akıcı ondan seni istememeye bilir diyet yapıyorsanız erteleyin dedi esimde diyet yaptığımı duyunca çok kilolu değilsin zaten biraz daha sabret barı yaşını doldursun dedi benimde aklıma yattı en azından vicdanen rahatlarsin tüm takım arkadaşlarım hakkınızı helal edin sizi çok sevdim arada ziyaret ederim...
karatay emzirenlerde icin ideal meyvede sabah yenilince etkilemiyoranladım kolay gelsin
canım bende emzirme doneminde diyet yaparsam sütüm iyice azalır diye başta diyet mantığına karşıydim o yüzden çok yedim 4 aylık olana kadar 6 kilo aldım ama yinede sütüm yetmedi her mama verişimde öyle vicdan azabı çektim ki anlatamam ama sonra kendimi teskin ettim çok yemek değil sut yapıcı şeyler yemek karatay karbonhidrat a karşı zaten sut te yapmıyor ve ben bu dönemi etkilemeyecegini düşünüyorum birde Philips avent biberon kullandık o yüzden mi bilmiyorum beni hiç reddetmedi Allah kolaylık versin
tabi ne demek Erigim ı bugun hiç göremedim bir takılayım dedim Allah şifa versin neyi var ufakligin birde kaç aylikAğlama tatlim ağlama kaptan yoksa yardimcilari var :)) canim dünden beri kuzey ateşli onun için buraya çok ugrayamiyor. Ama gelince mutlaka ilgilenir seninle merak etme :))
bende sporsuz diyet olmaz diyenlerdenim***ÖNEMLİ***
Şimdi günlük 20 dk veya haftalık 140 dk sporumu yaparım istikrarlıyım sporsuz diyet olmaz diyen hanımlar aramıza yeni katılanlar dahil ona göre liste yapıcam bildirsin
Ayrıca 1 hafta boyunca mazeretsiz spor yapmayanı listede tutmayacağım çünkü hem bana hem takımına haksızlık oluyor
Şu spor yarışması işini kilo verme işi gibi ciddiye alıp yapacak arkadaşlar arıyorum
bende bende ins bi adımı gorim ya adım da adım olsaCanim @yolcukardelen sultan' da bu hafta listede olacakti sanirim. Msjlardan öyle hatirliyorum.
idare etcen ne demek baş göz üstüne yeterki ilgilenin ki ilk zamanlarım olsun o kadar bugün den itibaren ins spor a başlıyorumBizimle idare etcen artık söyle bakalım spor yapıyomusun alayım mı seni listeye
Tamsm canım Alıyorum seni listeyetabi ne demek Erigim ı bugun hiç göremedim bir takılayım dedim Allah şifa versin neyi var ufakligin birde kaç aylik
bende sporsuz diyet olmaz diyenlerdenim
bende bende ins bi adımı gorim ya adım da adım olsa
idare etcen ne demek baş göz üstüne yeterki ilgilenin ki ilk zamanlarım olsun o kadar bugün den itibaren ins spor a başlıyorum
Tamam canım bak işine biz burlardayuzKızlar su oğlumu doyuruyum geleceğim babası gelmek üzere o oynar gelince :
Sen izin dönüşü geldin demi canımtabi ne demek Erigim ı bugun hiç göremedim bir takılayım dedim Allah şifa versin neyi var ufakligin birde kaç aylik
bende sporsuz diyet olmaz diyenlerdenim
bende bende ins bi adımı gorim ya adım da adım olsa
idare etcen ne demek baş göz üstüne yeterki ilgilenin ki ilk zamanlarım olsun o kadar bugün den itibaren ins spor a başlıyorum
Evet canımSen izin dönüşü geldin demi canım
Allah şifa versin yoksa salgın mi var emzirme doneminde bencede sıkı bir diyet yapmamız lazım gurupta ki kardeşlerde mazur görüyordur ins verdiğin kiloda çok iyiEvet canım atesliydi bu gecede şimdide yeni gelebildim
Anladım diğer topiklerdi sanirim
Tamam canım
Ooone yaptın sen durumde sıkıntı yok ama hashasli olmamis
Sanada canim
Belkide
Diğerlerine göre çok güzel menu
Bakalım biz nasıl anlatacağız o dönemi
Ooo bi tane daha mı
Seninki nede uyumadiki
Valla tatlım çoğumuzun hikaye aynı hele seninle benim çok benzer 76 ile foguma gittim 83 oldum şimdi 72yim çok sıkı diyette değilim 18a bitti hala emiyor pek ek gidayada duskun değil
Miktarı ne canim
Canim biberon veriyorsa tabiki etkisi vardır kolayina geliyor philips avent doğal akış kullsn ve bence yavaştan mamaui kes zsten ek gıdaya başladı mecbur emecek inan ac kalmaz bizde yaşadık ayni sorunları
Senin diyetinden ziyade mama verme sıklığını önemli diyette değilim diye abur cubur hamur isiyeme sağlıklı beslenmeye devam et her zaman bekleriz
karatay emzirenlerde icin ideal meyvede sabah yenilince etkilemiyor
Cnm beni kesinlikle yaz . Soylememe gerek yok***ÖNEMLİ***
Burdayım cnm ya kışlık acı sos yaptık 14 15 kavanoz onunla ugrastik:)Enise07 canım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?