Tamam canım listeye yazcaz seniEvet canım
Yok aşıdan dolayı ateşliAllah şifa versin yoksa salgın mi var emzirme doneminde bencede sıkı bir diyet yapmamız lazım gurupta ki kardeşlerde mazur görüyordur ins verdiğin kiloda çok iyi
Cnm beni kesinlikle yaz . Soylememe gerek yok
Elinize sağlıkBurdayım cnm ya kışlık acı sos yaptık 14 15 kavanoz onunla ugrastik:)
De mi yaAh şu erkekler boş kalma canım hemen bitane dahayalnız bakabilceksen yap rahata alışma canında istemiyor
Yok bu hafta daha giremem dedi bu haftada gezmeye gideceklermiş ama cumaya dönerim dedi
ERİGİM kaptanım sen nerelerdesin yahu daha ben yeniyim birazcık benimle ilgilenin lütfen yoksa aglayacam
aşıdan canım 18 aylık üçlü karma ilk defa böyle oldu ucjncu gun hala ateşli huysuz bir hafta sürebilir dedi drAllah şifa versin yoksa salgın mi var emzirme doneminde bencede sıkı bir diyet yapmamız lazım gurupta ki kardeşlerde mazur görüyordur ins verdiğin kiloda çok iyi
Evet canım o yarin giriyor tabiDagyolu var canım bide
Karatay protein ağırlıklı o yüzden bana uyar emzirdiğim için,bende karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorumKaratay da ana öğün sayısı en fazla 3 ve ara öğün yok zayiflamada daha etkili olduğunu düşünüyorum tabi birazda kalori hesabı yaparak
evet karatay emzirme donemi icin ideal canim bebisin kaç aylıkKaratay protein ağırlıklı o yüzden bana uyar emzirdiğim için,bende karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum
Bebiş değil canm bebişler :) 3,5 aylık ikiz kızlarım varevet karatay emzirme donemi icin ideal canim bebisin kaç aylık
Geldim baci ben de bu aylık ignesini de vurduracam daha vurduymayacam insağlama gel yamacima
aşıdan canım 18 aylık üçlü karma ilk defa böyle oldu ucjncu gun hala ateşli huysuz bir hafta sürebilir dedi dr
Masallah ya yardımcı kimseler varmıBebiş değil canm bebişler :) 3,5 aylık ikiz kızlarım var
Artık yok sayılır ne yazık ki,3 ay boyunca haftaiçi öğleden akşama kadar ablam geldi gitti,iki haftadır bıraktı biziMasallah ya yardımcı kimseler varmı
Bence bu kadar yeter 1,5saat spor yapmışsın zaten maşallah11 agustos
11.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta çay
14.00-15.30 60 dk yürüyüş 30 dk pilates
17.30 1 tabak kısır çay
20.30 1 haşlanmış yumurta rezene çayı
Su 2 lt ama 3 olur
Spor 60 dk yürüyüş 30 dk pilates ve ödevler.
Azıcık yurusem mi diyorum bantta
Bende avent biberon kullanıyorum bu ara ondan da mama emmek istemiyor az geliyor diye ucunu deldim sevdianladım kolay gelsin
canım bende emzirme doneminde diyet yaparsam sütüm iyice azalır diye başta diyet mantığına karşıydim o yüzden çok yedim 4 aylık olana kadar 6 kilo aldım ama yinede sütüm yetmedi her mama verişimde öyle vicdan azabı çektim ki anlatamam ama sonra kendimi teskin ettim çok yemek değil sut yapıcı şeyler yemek karatay karbonhidrat a karşı zaten sut te yapmıyor ve ben bu dönemi etkilemeyecegini düşünüyorum birde Philips avent biberon kullandık o yüzden mi bilmiyorum beni hiç reddetmedi Allah kolaylık versin
Yok cnm sizi takibe devam ediyorum hatta yarım saat leslie yaptım ufaklık anca durdu mizildadi durdu askitomEvet canım atesliydi bu gecede şimdide yeni gelebildim
Anladım diğer topiklerdi sanirim
Tamam canım
Ooone yaptın sen durumde sıkıntı yok ama hashasli olmamis
Sanada canim
Belkide
Diğerlerine göre çok güzel menu
Bakalım biz nasıl anlatacağız o dönemi
Ooo bi tane daha mı
Seninki nede uyumadiki
Valla tatlım çoğumuzun hikaye aynı hele seninle benim çok benzer 76 ile foguma gittim 83 oldum şimdi 72yim çok sıkı diyette değilim 18a bitti hala emiyor pek ek gidayada duskun değil
Miktarı ne canim
Canim biberon veriyorsa tabiki etkisi vardır kolayina geliyor philips avent doğal akış kullsn ve bence yavaştan mamaui kes zsten ek gıdaya başladı mecbur emecek inan ac kalmaz bizde yaşadık ayni sorunları
Senin diyetinden ziyade mama verme sıklığını önemli diyette değilim diye abur cubur hamur isiyeme sağlıklı beslenmeye devam et her zaman bekleriz
karatay emzirenlerde icin ideal meyvede sabah yenilince etkilemiyor
Ooo maşallah kolay gelsin şimdiden afiyet olsunBurdayım cnm ya kışlık acı sos yaptık 14 15 kavanoz onunla ugrastik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?