- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
su spor çok güzel ama yemek yeme saatlerin biraz farklı geldi bana11 agustos
11.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta çay
14.00-15.30 60 dk yürüyüş 30 dk pilates
17.30 1 tabak kısır çay
20.30 1 haşlanmış yumurta rezene çayı
Su 2 lt ama 3 olur
Spor 60 dk yürüyüş 30 dk pilates ve ödevler.
Azıcık yurusem mi diyorum bantta
Allah kolaylık versin benimde ablamin ikizleri var kız onlarda bir süre bizde yardımcı olduk sonra kendi başına idare etti ikiz kızlar çok tatlı oluyorlar ilerde ins birbirleriyle oynamaya başladıklarında seni rahat ettirirlerArtık yok sayılır ne yazık ki,3 ay boyunca haftaiçi öğleden akşama kadar ablam geldi gitti,iki haftadır bıraktı bizitek bakıyorum artık arada bi banyosunu yaptırmaya, ev işlerine yardıma geliyor.çok zorlanıyorum o yüzden çoğu zaman değil yemek yapmak yemeye vakit bulamıyorum
Bazı mamalar çok kıvamlı 1 numarayla gitmeyince iki numara taktim herhal numara sayısı arttıkça delik sayisimi artıyor delmek çok mantikliBende avent biberon kullanıyorum bu ara ondan da mama emmek istemiyor az geliyor diye ucunu deldim sevdi
Yok cnm sizi takibe devam ediyorum hatta yarım saat leslie yaptım ufaklık anca durdu mizildadi durdu askitom
Ooo maşallah kolay gelsin şimdiden afiyet olsun
Harikasın cnm. BravoSelam Kızlarrrr ancak kendimi eve atabildim :))
Günlük menüm:
uyanınca05.45) 5 adet kuru üzüm ( yürüyüşe çıkıyorum kan şekerim düşmesin diye )
kahvaltı07.30) 1 hş yumurta 2 yk çökelek 1 domates
Öğlen: (12.00) 2 kase dolusu mercimek çorbası ( çok güzel olmuştu)
10 kuru Siyah üzüm 15 adet yerfıstığı
Ara: (15.00) 3 yk yulaf 1 sb yoğurt 1 tk çörekotu
Akşam17.00) 2 yk kuru fasulye
salata
1 tk tahin pekmez
SU 4-5 litre ( normalde çok su tüketiyorum o yüzden pek sorun olmuyor )
Gelelim spora:
sabah 1 saat 15 dk yürüyüş
Akşam yemekten sonra: 1 saat 30 dakika tenis, 30 dakika tempolu bisiklet
Kahvaltıdan sonra b12 yatmadan önce demir ilacı
Biraz acıktım ama yemicemmm. hem bişeyler yemek için çok geç oldu hemde sabah tartılma var :) heycanla bekliyorum. Burası beni sandığımdan daha motive ediyor.
SAĞOLUN KIZLARRR.
Nerde hareket, orda bereket cnm.Sen de bizim için çalışıyorsun, emeğine sağlıkCanım köyde olduğum için her zaman müsait olamıyorum liste için.müsait olunca gönderiyorum canın sağolsun sen hangisini yapabiliyorsan yap önemli olan hareket etmek :)
***ÖNEMLİ***
KIZLAR spor listesini bu hafta toplamıyorum bazı değişikliklere gidicem
Şimdi günlük 20 dk veya haftalık 140 dk sporumu yaparım istikrarlıyım sporsuz diyet olmaz diyen hanımlar aramıza yeni katılanlar dahil ona göre liste yapıcam bildirsin
Ayrıca 1 hafta boyunca mazeretsiz spor yapmayanı listede tutmayacağım çünkü hem bana hem takımına haksızlık oluyor
Şu spor yarışması işini kilo verme işi gibi ciddiye alıp yapacak arkadaşlar arıyorum
Geçmiş olsun cnm ya...ağlama gel yamacima
aşıdan canım 18 aylık üçlü karma ilk defa böyle oldu ucjncu gun hala ateşli huysuz bir hafta sürebilir dedi dr
Ben şimdi bir incir yedim.emziriyorum diyeSelam Kızlarrrr ancak kendimi eve atabildim :))
Günlük menüm:
uyanınca05.45) 5 adet kuru üzüm ( yürüyüşe çıkıyorum kan şekerim düşmesin diye )
kahvaltı07.30) 1 hş yumurta 2 yk çökelek 1 domates
Öğlen: (12.00) 2 kase dolusu mercimek çorbası ( çok güzel olmuştu)
10 kuru Siyah üzüm 15 adet yerfıstığı
Ara: (15.00) 3 yk yulaf 1 sb yoğurt 1 tk çörekotu
Akşam17.00) 2 yk kuru fasulye
salata
1 tk tahin pekmez
SU 4-5 litre ( normalde çok su tüketiyorum o yüzden pek sorun olmuyor )
Gelelim spora:
sabah 1 saat 15 dk yürüyüş
Akşam yemekten sonra: 1 saat 30 dakika tenis, 30 dakika tempolu bisiklet
Kahvaltıdan sonra b12 yatmadan önce demir ilacı
Biraz acıktım ama yemicemmm. hem bişeyler yemek için çok geç oldu hemde sabah tartılma var :) heycanla bekliyorum. Burası beni sandığımdan daha motive ediyor.
SAĞOLUN KIZLARRR.
TEŞEKKÜR EDERIM Sizlere layık olmaya çalışıyorum.Harikasın cnm. Bravo
Tabiki En önceliğimiz bebeğimiz :) daha yok bende ama ne bileyim pek rahatım böyle nasıl çocuk yapcam bilmiyorummmBen şimdi bir incir yedim.emziriyorum diye
Yemeyeceğim yazmissin diye etiketledim seni.zamanı geldiği zaman yaparsın cnmTabiki En önceliğimiz bebeğimiz :) daha yok bende ama ne bileyim pek rahatım böyle nasıl çocuk yapcam bilmiyorummm
Kahvaltıda misafir vardı, kalabalık.kızımı sallıyorum bahanesiyle eşime az az koydurdum(ondan da koy bundan da koy, emziriyor o diyorlar ama...
09:30
2d ekmek
2d sucuk ile yumurta
Domates, salatalık(yarımşar bile değildi)
1/2 kk süzme peynir
5 siyah zeytin
2 incir
12:20
1 küçük muz
1çb süt
13:10
sade türk kahvesi
5 badem
14:30
3k bulgur pilavı
3k patlıcan yemeği
3k yoğurt
17:20
Humana
2 incir
19:00
1/2 den az tavuk göğsü(tüm kızarmış satılan)
Salata
1b ayran
20:15
Limon suyuyla soda
21:50
1 incir
3lt den fazla su
Sporumu yazmıştım
Yemeyeceğim yazmissin diye etiketledim seni.zamanı geldiği zaman yaparsın cnm
Çoook güzel ve evet çoook zor.hele bir de başına gelirse daha zor (dışardan bakıp zor demek gibi değil)Ya Ne bileyim çokk büyük sorumluluk, çok zor gibi geliyor. Nasıl bi duygu ????
Allah Mutluluk ve kolaylık versinnn :)Çoook güzel ve evet çoook zor.hele bir de başına gelirse daha zor (dışardan bakıp zor demek gibi değil)
Anlatılmaz, yaşanır cnm.allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?