Evet sakın yeme yarın tartı var spor süperSelam Kızlarrrr ancak kendimi eve atabildim :))
Günlük menüm:
uyanınca05.45) 5 adet kuru üzüm ( yürüyüşe çıkıyorum kan şekerim düşmesin diye )
kahvaltı07.30) 1 hş yumurta 2 yk çökelek 1 domates
Öğlen: (12.00) 2 kase dolusu mercimek çorbası ( çok güzel olmuştu)
10 kuru Siyah üzüm 15 adet yerfıstığı
Ara: (15.00) 3 yk yulaf 1 sb yoğurt 1 tk çörekotu
Akşam17.00) 2 yk kuru fasulye
salata
1 tk tahin pekmez
SU 4-5 litre ( normalde çok su tüketiyorum o yüzden pek sorun olmuyor )
Gelelim spora:
sabah 1 saat 15 dk yürüyüş
Akşam yemekten sonra: 1 saat 30 dakika tenis, 30 dakika tempolu bisiklet
Kahvaltıdan sonra b12 yatmadan önce demir ilacı
Biraz acıktım ama yemicemmm. hem bişeyler yemek için çok geç oldu hemde sabah tartılma var :) heycanla bekliyorum. Burası beni sandığımdan daha motive ediyor.
SAĞOLUN KIZLARRR.
Tamam canım biliyorum görüyorum çabanı:)Been beeen....allahın izniyle yaparım eşim destek olduğu sürece
Genel olarak menün iyi canım Emzirdiğim için çok katı yapma zatenKahvaltıda misafir vardı, kalabalık.kızımı sallıyorum bahanesiyle eşime az az koydurdum(ondan da koy bundan da koy, emziriyor o diyorlar ama...
09:30
2d ekmek
2d sucuk ile yumurta
Domates, salatalık(yarımşar bile değildi)
1/2 kk süzme peynir
5 siyah zeytin
2 incir
12:20
1 küçük muz
1çb süt
13:10
sade türk kahvesi
5 badem
14:30
3k bulgur pilavı
3k patlıcan yemeği
3k yoğurt
17:20
Humana
2 incir
19:00
1/2 den az tavuk göğsü(tüm kızarmış satılan)
Salata
1b ayran
20:15
Limon suyuyla soda
21:50
1 incir
3lt den fazla su
Sporumu yazmıştım
Harika bir duygu yaşayan bilir olunca onunla büyüyorsun öğreniyorsun canımYa Ne bileyim çokk büyük sorumluluk, çok zor gibi geliyor. Nasıl bi duygu ????
Geçmiş olsun canım noldu acabaMide Ağrısından öldüm bugün
Midem delinecek sandım
Sabah
Peynirli tost
Yarım bardak portakal suyu
Öğlen
2 bardak süt
Yiyemedim başka bir şey
Daha ağrı sürerse Acile gideceğim
bisiklet Mi ses yapıyor ???? anlamadımEvet sakın yeme yarın tartı var spor süper
Bisiklet konusunda yardıma ihtiyacım var ses yapıyormu
Spor listesine girmek isteyenler
1. @Ses35
2.Enise07
3.Tusev
4.baldamlasxixmelis
5. @dagyolu
Girmek isteyenler burdan devam etsinler kızlar yarın yeni liste çıkarcam
Çok geçmiş olsunMide Ağrısından öldüm bugün
Midem delinecek sandım
Sabah
Peynirli tost
Öğlen
2 bardak süt
Yiyemedim başka bir şey
Yok cnm, bazen tırsıyorum zaten süt azalıyor mu ki diye.kızım emerken mızmızlanıyor çünkü.sonra vicdan yaparımGenel olarak menün iyi canım Emzirdiğim için çok katı yapma zaten
Allah hayırlısını nasip etsin canım
daha vurdurmayacagım derken diğer aşılara zaman var diye mi yoksa diğerlerini vurdurmayacak mısın kafam karıştıGeldim baci ben de bu aylık ignesini de vurduracam daha vurduymayacam ins
yeter canım bence zamanala sporu artırmak gerek ama sen acaba nasıl artırcan bunun artırılmış hali ne olur11 agustos
11.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta çay
14.00-15.30 60 dk yürüyüş 30 dk pilates
17.30 1 tabak kısır çay
20.30 1 haşlanmış yumurta rezene çayı
Su 2 lt ama 3 olur
Spor 60 dk yürüyüş 30 dk pilates ve ödevler.
Azıcık yurusem mi diyorum bantta
ablan da pes etti demek neyse canım sabır inan bi iki aya herşey daha güzel olacakArtık yok sayılır ne yazık ki,3 ay boyunca haftaiçi öğleden akşama kadar ablam geldi gitti,iki haftadır bıraktı bizitek bakıyorum artık arada bi banyosunu yaptırmaya, ev işlerine yardıma geliyor.çok zorlanıyorum o yüzden çoğu zaman değil yemek yapmak yemeye vakit bulamıyorum
eşin gelincede yeeme fırsatın olmuyor muBugünkü menüm
Sabah 8 de
1 gözleme
Şekersiz çay
Ara
1 elma
1 fincan rezene
Öğle
2 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Üzüm
Elma
Akşam
Kuru üzüm
5 ceviz
1 fincan rezene
aferinnBende avent biberon kullanıyorum bu ara ondan da mama emmek istemiyor az geliyor diye ucunu deldim sevdi
Yok cnm sizi takibe devam ediyorum hatta yarım saat leslie yaptım ufaklık anca durdu mizildadi durdu askitom
Ooo maşallah kolay gelsin şimdiden afiyet olsun
güzel menüSabah
sucuklu melemen tadımlık peynir 3 kayısı 3 ceviz biraz çerez 2 dilim kavun 1 hurma
akşam
2 tabak çorba 3 tavuk budu salata 1 kupa humana çay
4 lt su 25 dk koşu bandı
Selam Kızlarrrr ancak kendimi eve atabildim :))
Günlük menüm:
uyanınca05.45) 5 adet kuru üzüm ( yürüyüşe çıkıyorum kan şekerim düşmesin diye )
kahvaltı07.30) 1 hş yumurta 2 yk çökelek 1 domates
Öğlen: (12.00) 2 kase dolusu mercimek çorbası ( çok güzel olmuştu)
10 kuru Siyah üzüm 15 adet yerfıstığı
Ara: (15.00) 3 yk yulaf 1 sb yoğurt 1 tk çörekotu
Akşam17.00) 2 yk kuru fasulye
salata
1 tk tahin pekmez
SU 4-5 litre ( normalde çok su tüketiyorum o yüzden pek sorun olmuyor )
Gelelim spora:
sabah 1 saat 15 dk yürüyüş
Akşam yemekten sonra: 1 saat 30 dakika tenis, 30 dakika tempolu bisiklet
Kahvaltıdan sonra b12 yatmadan önce demir ilacı
Biraz acıktım ama yemicemmm. hem bişeyler yemek için çok geç oldu hemde sabah tartılma var :) heycanla bekliyorum. Burası beni sandığımdan daha motive ediyor.
SAĞOLUN KIZLARRR.
sagol canımGeçmiş olsun cnm ya...
afiyet olsun bi bardakta süt iç diyecektim kolik kızın geldi aklımaBen şimdi bir incir yedim.emziriyorum diye
haha yaparsın yaparsın oluncada bal gibi bakarsın öpersin koklarsın uykudan uyanır nefes alıyor mu diye yoklarsınTabiki En önceliğimiz bebeğimiz :) daha yok bende ama ne bileyim pek rahatım böyle nasıl çocuk yapcam bilmiyorummm
Kahvaltıda misafir vardı, kalabalık.kızımı sallıyorum bahanesiyle eşime az az koydurdum(ondan da koy bundan da koy, emziriyor o diyorlar ama...
09:30
2d ekmek
2d sucuk ile yumurta
Domates, salatalık(yarımşar bile değildi)
1/2 kk süzme peynir
5 siyah zeytin
2 incir
12:20
1 küçük muz
1çb süt
13:10
sade türk kahvesi
5 badem
14:30
3k bulgur pilavı
3k patlıcan yemeği
3k yoğurt
17:20
Humana
2 incir
19:00
1/2 den az tavuk göğsü(tüm kızarmış satılan)
Salata
1b ayran
20:15
Limon suyuyla soda
21:50
1 incir
3lt den fazla su
Sporumu yazmıştım
geçmiş olsun canım acaba sabah ki portakal suyumu yordu mideni malum asitliMide Ağrısından öldüm bugün
Midem delinecek sandım
Sabah
Peynirli tost
Öğlen
2 bardak süt
Yiyemedim başka bir şey
canım sen gir haftalık 140dk ve üzeri spor minmumm 140 dk olacak bi nevi grup içi spor yarışıBen Tam bilmiyorum spor listesi ne olacak ?
Canım 2 ayrı grup yapıp yarışıyoruz grup birincisi ve bireysel birinciyi hafta sonunda açıklıyorum spora motive olmak için yaniBen Tam bilmiyorum spor listesi ne olacak ?
Evet canım bende almak istiyorumdabisiklet Mi ses yapıyor ???? anlamadım
Yok menü iyi belki emerken hava alıyordum oda gaz yapar her emdikten sonra sırtını pıtpıtlıyorsun değil mi :)Çok geçmiş olsun
Yok cnm, bazen tırsıyorum zaten süt azalıyor mu ki diye.kızım emerken mızmızlanıyor çünkü.sonra vicdan yaparım
Aynı anda yazmışız kaptanişkoAllah hayırlısını nasip etsin canım
daha vurdurmayacagım derken diğer aşılara zaman var diye mi yoksa diğerlerini vurdurmayacak mısın kafam karıştı
yeter canım bence zamanala sporu artırmak gerek ama sen acaba nasıl artırcan bunun artırılmış hali ne olur
ablan da pes etti demek neyse canım sabır inan bi iki aya herşey daha güzel olacak
eşin gelincede yeeme fırsatın olmuyor mu
aferinnsen biberonun ucunu del ohh lıkır lıkır aksın sonrada beni emmiyor de şuan çok kızdım sana bence ayına uygun yeni bir biberon ucu al ve seni bırakmasına izin verme
güzel menü
maşşalh ikinci enise faciası spor canavarları sizi
sagol canım
afiyet olsun bi bardakta süt iç diyecektim kolik kızın geldi aklıma
haha yaparsın yaparsın oluncada bal gibi bakarsın öpersin koklarsın uykudan uyanır nefes alıyor mu diye yoklarsın
onunla uyur onunla uyanırsın oyun arkadaşın olur ev arkadaşın olur sabır taşın olur sabretneyi ögrenirsin
kimi bebek çkok uysaldır hiç yormaz kimi cok canavar üç bebe gücünde ama hepsi buyuyor işte
sapsik sapsik bakan gözler anlamlı anlamlı bakmaya başlar
sonra bi gün paçana yapışır annnnnemmmmm der ölürsün işte o anneeemmm diyen dillere
rabbim saglıklı sıhatli herkese nasip etsin
süper
geçmiş olsun canım acaba sabah ki portakal suyumu yordu mideni malum asitli
canım sen gir haftalık 140dk ve üzeri spor minmumm 140 dk olacak bi nevi grup içi spor yarışı
pıtpıtlamak mı ben bildigin davul çalıyordumCanım 2 ayrı grup yapıp yarışıyoruz grup birincisi ve bireysel birinciyi hafta sonunda açıklıyorum spora motive olmak için yani
Evet canım bende almak istiyorumda
Yok menü iyi belki emerken hava alıyordum oda gaz yapar her emdikten sonra sırtını pıtpıtlıyorsun değil mi :).
Hadi geçmiş olsun bi aşı daha geçmişte kaldı köy serin olur burası bile sıcak gerçi hafta sonu serinlicekmiş :)sonunda gelebildim kuzey normale döndü var ateş ama az mıktarda evi alt üst etti babası ile gezmelere gitti geldi enerjisi gelmiş şükür o kadar gelmiş ki uyutana kadar canımız çıktı
evet biz uykuya üç kişi gidiyoruz babayı da bırakmayız heryerde peşimizde olacak
şimdi bi kahve yaptım geçmiş yaotım balkondayım hiç esmiyor yaprak oynamıyor resmen
yediklerim çok dengesiz salı akşam tok 71,4 gelmiştim ama yarın ne olacakinşallah almamışımdır
haha yaparsın yaparsın oluncada bal gibi bakarsın öpersin koklarsın uykudan uyanır nefes alıyor mu diye yoklarsın
onunla uyur onunla uyanırsın oyun arkadaşın olur ev arkadaşın olur sabır taşın olur sabretneyi ögrenirsin
kimi bebek çkok uysaldır hiç yormaz kimi cok canavar üç bebe gücünde ama hepsi buyuyor işte
sapsik sapsik bakan gözler anlamlı anlamlı bakmaya başlar
sonra bi gün paçana yapışır annnnnemmmmm der ölürsün işte o anneeemmm diyen dillere
rabbim saglıklı sıhatli herkese nasip etsin
Yaaaa Çok tatlısınızzzzz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?