Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet cnm doğru... sen dün neler yaptım. Bi baksana; ))))
gördüm canım gördüm hele o böreği hec kacirirmiyim tekrar inceledim ama dengelemissin

bugün yapıcam ins dün yapamadım

Canm bu ödev spor olayına falan bende girecek miyim
Canım 2 gündür katılmak isteyenler listesi diye yazdım bana cevap verenlerle 2 grup yaptım. istiyorsan yapabilirim diyorsan seni de ekliyim haftalık 140 dk spor istiyorum mazeretiniz olduğunda bildirmeniz yeterli sana kalmış yani :)cuma günleri de hem takım olarak kazananı hem bireysel olarak kazananı açıklıyorum tebrik ediyoruz

Ha isteğe bağlı yani zorunlu değilse iyi yani ben zor yaparım dicektim :)

Gunaydin canimm. Bizimde kaka seansimiz vardi. Baya gürültülü bi şekilde hallettik :)) şimdide babaya sattim
Günaydın iyi yemissin sat babaya
Günaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
oo maşallah

kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Geçmiş olsun canım şuan denemedesin ama esas listeye geçince bildirim sart anlastik mi
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
Cok mu oynadım 100g gitmiş
YİLDIZLAR TAKIMI GÖKKUŞAĞI TAKIMINI
YENEEEEEEEEEEER

İç bacakların birbirine surtunmesinden dolayi pantalonlarin yirtilmasindan bıktım ((((
hahaa aynı dert plates çemberi ise yaradı bende biraz ic bacaklarda

Kızlar kuzey birşey yemiyirdu yani mama sandalyesinden memelere saldiriyor bende gün içinde az emer belki birşey yer diye ruj surdum
Aaa hiyyyy dedi gitti bi geldi elinde ıslak mendil mendille sildi aklınca cık cık dedi yattı emdi yine
Gülşen mi aglasam mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…