Ayy çok geçmiş olsun bende de var migren off elimi ayagimi bağlıyor ağrı baslayinca
Olsun önemli olan gitmesi canımaslında cuma günleri calısıyorum hep netteym ama perşembe akşamı bi başladı baş agrım cuma gecesi geçti bütün gün yattım
kilomda 57,800 olmuş 200 gr gitmis sadece
Olsun önemli olan gitmesi canım
Canim bu yanlış :)) ben yazmıştım cuma için 240 dk yürüyüş 30 dk pilates ve odevler12 AĞUSTOS 2016 CUMA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :60 dk yürüyüş + ödevler
Enise07 : 120 dk yürüyüş +ödevler
baldamlasxixmelis :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
istikrar1986 :
Tusev :
@Erigim :
ÖDEVLER:25*2 squat+25*2 mekik + 25*2 yatarak bacak makas hareketi
gördüm canım gördüm hele o böreği hec kacirirmiyim tekrar inceledim ama dengelemissinEvet cnm doğru... sen dün neler yaptım. Bi baksana; ))))
bugün yapıcam ins dün yapamadımGünaydın kızlar
Günaydın canım biz de Kuzenler bi dağ yürüyüşü yaptık 1 saat
Günaydın geçmiş olsun daha çok katılım yap canım
Günaydın canım spor listesindesin senin sporları da görelim :)
Tarihi unuttum ya düzeltmek şimdiCanim bu yanlış :)) ben yazmıştım cuma için 240 dk yürüyüş 30 dk pilates ve odevler
Canm bu ödev spor olayına falan bende girecek miyim13 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :60 dk yürüyüş + ödevler
Enise07 : 120 dk yürüyüş +ödevler
baldamlasxixmelis :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
istikrar1986 :
Tusev :
@Erigim :
ÖDEVLER:25*2 squat+25*2 mekik + 25*2 yatarak bacak makas hareketi
Canım 2 gündür katılmak isteyenler listesi diye yazdım bana cevap verenlerle 2 grup yaptım. istiyorsan yapabilirim diyorsan seni de ekliyim haftalık 140 dk spor istiyorum mazeretiniz olduğunda bildirmeniz yeterli sana kalmış yani :)cuma günleri de hem takım olarak kazananı hem bireysel olarak kazananı açıklıyorum tebrik ediyoruzCanm bu ödev spor olayına falan bende girecek miyim
Ha isteğe bağlı yani zorunlu değilse iyi yani ben zor yaparım dicektim :)Canım 2 gündür katılmak isteyenler listesi diye yazdım bana cevap verenlerle 2 grup yaptım. istiyorsan yapabilirim diyorsan seni de ekliyim haftalık 140 dk spor istiyorum mazeretiniz olduğunda bildirmeniz yeterli sana kalmış yani :)cuma günleri de hem takım olarak kazananı hem bireysel olarak kazananı açıklıyorum tebrik ediyoruz
Biliyorum canım 2 bebek seni yeterince yoruyor zaten mecburi değil ama bi gün yaparım dersen yazarız yine :)Ha isteğe bağlı yani zorunlu değilse iyi yani ben zor yaparım dicektim :)
Aynen canm ama yok şimdilik ben almayım ama hepinizden fazla spor yapıyorumdur şüphesiz :)Biliyorum canım 2 bebek seni yeterince yoruyor zaten mecburi değil ama bi gün yaparım dersen yazarız yine :)
İç bacakların birbirine surtunmesinden dolayi pantalonlarin yirtilmasindan bıktım((((
Boyun kaç cnm, en kısa benim bu gruptabendeeeee
sürekli pantolon almak zorunda kalıyorum boyum kısa bodur bodur bacaklarmda kalın
Boyun kaç cnm, en kısa benim bu grupta
@Ses35 dünün ödevini de bugünün ödevini de yaptım.mekik yerine 50*4 yan bel yaptım
Günaydın iyi yemissin sat babayaGunaydin canimm. Bizimde kaka seansimiz vardi. Baya gürültülü bi şekilde hallettik :)) şimdide babaya sattim
oo maşallahGünaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
Geçmiş olsun canım şuan denemedesin ama esas listeye geçince bildirim sart anlastik mikızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Cok mu oynadım 100g gitmişMeraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
YİLDIZLAR TAKIMIGÖKKUŞAĞI TAKIMINI
YENEEEEEEEEEEER
hahaa aynı dert plates çemberi ise yaradı bende biraz ic bacaklardaİç bacakların birbirine surtunmesinden dolayi pantalonlarin yirtilmasindan bıktım((((
Benim bacaklar ince hiç öyle bi sorunum olmadı ama üst bedenimi nasıl saklayacağımı bilemiyorum bazenbendeeeee
sürekli pantolon almak zorunda kalıyorum boyum kısa bodur bodur bacaklarmda kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?