Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bacaklar ince hiç öyle bi sorunum olmadı ama üst bedenimi nasıl saklayacağımı bilemiyorum bazen
Tam tersi işte benimde alt hamileyken dalga gecerdim iyiki kızım olmamış kizda popo buyuyormus ya herhalde kapilardan uc manevrada dönerdim tamperli kamyon gibi diye

Gülmeden önce bi listeye bakıvereydin kaptancım

Bıktırırken kararlı olman gerek cnm.ona göre başla

Yaptım kahvaltımı 10:30 da

Haaaaahay bu neee büyümüş küçülmüş nası kandırcan unutturcan memeyi maaşallah ya

Tam tersi işte benimde alt hamileyken dalga gecerdim iyiki kızım olmamış kizda popo buyuyormus ya herhalde kapilardan uc manevrada dönerdim tamperli kamyon gibi diye
Haha hay ya bugün keyfin yerinde çok güldüm ya Ben de de hiç yok bacaklarımı popoyu gören üstüme inanmaz yani Çubuklu balon gibiyim :)

Yok Can hic oynayamadim yediklerimden herhal

Onlar hikaye kaptan.İki kızım var ama kg orantılı.her yere yayılmış.eskiden beri öyleyim.
Kg alma hikayesi soruluyor, ben hep kiloluydum.evlendiğim kg 62,ilk hamile kaldığım kg 61,ikinci 63.şimdi de 65.5kg yum

Ohhh masaallahhh sana yaaa
Günaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))

Ayyy ne güldüm yaaa

@Erigim kaptan bencede onlar hikaye biliyorsun ki bende de bazen bacak hic genişlemedi. Basket topu gibi göbek vardi sadece. Her gören erkek bu kesin diyordu hatta doktora doğuma 2 hafta kalaya kadar hep sordum cinsiyetten emin misiniz diye :))

Canim en azından ceviz badem falan yeden sut icsen

Geçmiş olsun canim.
kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete

İyice doktun mu kurtlarini :)) canim cuma gunleri saat 13:00 kadar bildirim yapiyoruz. Listedeyken bu sekilde olmali :))
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin

Geçmiş olsun canim.
kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete

İyice doktun mu kurtlarini :)) canim cuma gunleri saat 13:00 kadar bildirim yapiyoruz. Listedeyken bu sekilde olmali :))
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…