Tamam canımBoyun kaç cnm, en kısa benim bu grupta
@Ses35 dünün ödevini de bugünün ödevini de yaptım.mekik yerine 50*4 yan bel yaptım
Tam tersi işte benimde alt hamileyken dalga gecerdim iyiki kızım olmamış kizda popo buyuyormus ya herhalde kapilardan uc manevrada dönerdim tamperli kamyon gibi diyeBenim bacaklar ince hiç öyle bi sorunum olmadı ama üst bedenimi nasıl saklayacağımı bilemiyorum bazen
Bende 160 ım ama dah fazla zannediyorlar bacak boyundan kaynaklanıyor bence1,60 ama daha kısa duruyorum sankı kilodan dolayı galiba aslında kilomda cok değil 58 kiloyum ay pardon 57,80
Senin boy da kg da iyi, bence sen bacak çalış.benim gibi 1.50 boyla 65kg olsan ne yapacaksın1,60 ama daha kısa duruyorum sankı kilodan dolayı galiba aslında kilomda cok değil 58 kiloyum ay pardon 57,80
Gülmeden önce bi listeye bakıvereydin kaptancımGünaydın iyi yemissin sat babaya
oo maşallah
Geçmiş olsun canım şuan denemedesin ama esas listeye geçince bildirim sart anlastik mi
Cok mu oynadım 100g gitmiş
hahaa aynı dert plates çemberi ise yaradı bende biraz ic bacaklarda
Bıktırırken kararlı olman gerek cnm.ona göre başlaKızlar kuzey birşey yemiyirdu yani mama sandalyesinden memelere saldiriyor bende gün içinde az emer belki birşey yer diye ruj surdum
Aaa hiyyyy dedi gitti bi geldi elinde ıslak mendil mendille sildi aklınca cık cık dedi yattı emdi yine
Gülşen mi aglasam mi bilemedim
Haaaaahay bu neee büyümüş küçülmüş nası kandırcan unutturcan memeyi maaşallah yaKızlar kuzey birşey yemiyirdu yani mama sandalyesinden memelere saldiriyor bende gün içinde az emer belki birşey yer diye ruj surdum
Aaa hiyyyy dedi gitti bi geldi elinde ıslak mendil mendille sildi aklınca cık cık dedi yattı emdi yine
Haha hay ya bugün keyfin yerinde çok güldüm ya Ben de de hiç yok bacaklarımı popoyu gören üstüme inanmaz yani Çubuklu balon gibiyim :)Tam tersi işte benimde alt hamileyken dalga gecerdim iyiki kızım olmamış kizda popo buyuyormus ya herhalde kapilardan uc manevrada dönerdim tamperli kamyon gibi diye
Evet çok doğru meme işi de bez bağlama işde kararlılık ve istikrar istiyorBıktırırken kararlı olman gerek cnm.ona göre başla
Yaptım kahvaltımı 10:30 da
Yok Can hic oynayamadim yediklerimden herhalGünaydın iyi yemissin sat babaya
oo maşallah
Geçmiş olsun canım şuan denemedesin ama esas listeye geçince bildirim sart anlastik mi
Cok mu oynadım 100g gitmiş
hahaa aynı dert plates çemberi ise yaradı bende biraz ic bacaklarda
Onlar hikaye kaptan.İki kızım var ama kg orantılı.her yere yayılmış.eskiden beri öyleyim.Tam tersi işte benimde alt hamileyken dalga gecerdim iyiki kızım olmamış kizda popo buyuyormus ya herhalde kapilardan uc manevrada dönerdim tamperli kamyon gibi diye
Günaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
Kızlar kuzey birşey yemiyirdu yani mama sandalyesinden memelere saldiriyor bende gün içinde az emer belki birşey yer diye ruj surdum
Onlar hikaye kaptan.İki kızım var ama kg orantılı.her yere yayılmış.eskiden beri öyleyim.
Kg alma hikayesi soruluyor, ben hep kiloluydum.evlendiğim kg 62,ilk hamile kaldığım kg 61,ikinci 63.şimdi de 65.5kg yum
Bugün çok karbonhidrat aldım ama akşam yemediğim için dengeliyorum
Bugünkü menüm
Sabah
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin, bi tatlı kaşığıda zeytinyağı
2 yumurta
1 simit
2 bardak şekersiz çay
Ara
1 yk incir reçeli
3 te
3 poğaça
2 kaşık sebze yemeği
1 bardak çay
3 te noktayı koydum sudan başka bişey yiyip içmedim
kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
bendeeeee
sürekli pantolon almak zorunda kalıyorum boyum kısa bodur bodur bacaklarmda kalın
1.55 de benim boyBoyun kaç cnm, en kısa benim bu grupta
@Ses35 dünün ödevini de bugünün ödevini de yaptım.mekik yerine 50*4 yan bel yaptım
Ben yarım simit yedim sıcak sıcak :)))))Benim net bazen gidip geliyor onun için mesajlar 2-3 kez gidiyor
Bu arada sabah Esim kahvaltiya simit aldi ama ben yemedimmmm Aferin bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?