Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bıktırırken kararlı olman gerek cnm.ona göre başla

Yaptım kahvaltımı 10:30 da
Yok canım bu bırakma değildi belki gündüz yapışmaz o kdiye denemeydi
Haaaaahay bu neee büyümüş küçülmüş nası kandırcan unutturcan memeyi maaşallah ya
Hiç bilmiyorum zaten coj titiz bugün kinetik kum yaptim elini durmuyor adam disarda kumlar tepeden akıyor evde pek bi titiziz sonra açıldı iki saat temizliği ile uğraştım bu defada
Evet çok doğru meme işi de bez bağlama işde kararlılık ve istikrar istiyor
Tabiki özellikle annenin hazır olması gerek
Benim net bazen gidip geliyor onun için mesajlar 2-3 kez gidiyor
Bu arada sabah Esim kahvaltiya simit aldi ama ben yemedimmmm Aferin bana :))
Aferin sana
kızlar bugün pazara gidicem bol bol sebze alıcm meyvelerimiz zaten çiftlikten geliyo tam olarak diyete başlıyoprum
Yarım başlanmış belli ki
Kızlar ben geldim ben 1 ay izin kullanabiliyor muyum ?
Olabilir canım yada mezunda edebiliriz ama mezunlar 6 ay yarisamiyor hangisini istersen bu cuma hallederiz
bnm cumartesi kahvaltılarım meshurdur yarım simit bi pogaca yedim
Ooo hem simit hem poğaça hadi simidi görmedim ama bi pogacanin kalorisi neredeyse bi ekmeğe yakın bide mendil sallamis şimdi salliycam seni
Oh yeyin yeyin pantaloncular zengin olsun:)
dimi

Geçmiş olsun canim.

İyice doktun mu kurtlarini :)) canim cuma gunleri saat 13:00 kadar bildirim yapiyoruz. Listedeyken bu sekilde olmali :))
ben çoğu vakit kurtlarimla müşerref olamıyorum

Ben yarım simit yedim sıcak sıcak :)))))
hemi de sıcak sıcak çok güzel çok

bnm cumartesi kahvaltılarım meshurdur yarım simit bi pogaca yedim
sendemi kardeş yedin ne diyek afiyet olsun

Canim en azından ceviz badem falan yeden sut icsen
Yiyorum canm diğer menülerimde var stokladım badem ve cevizi, ceviz hemen her gün yemeye çalışıyorum ama bademi arada yiyorum çünkü bademe elimi sürdüm mü öyle 5 taneyle zor bırakıyorum arkası geliyor o yüzden bademi daha çok az yediğim günlerde tercih etmeye çalışıyorum

Tmm iste aksamlari bos geçme bunlari ye. 3'ten sonra aç birakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…