Benim net bazen gidip geliyor onun için mesajlar 2-3 kez gidiyor
Bu arada sabah Esim kahvaltiya simit aldi ama ben yemedimmmm Aferin bana :))
Aa daha başlamamımıydın sen:))kızlar bugün pazara gidicem bol bol sebze alıcm meyvelerimiz zaten çiftlikten geliyo tam olarak diyete başlıyoprum
Oh yeyin yeyin pantaloncular zengin olsun:)bnm cumartesi kahvaltılarım meshurdur yarım simit bi pogaca yedim
Aa daha başlamamımıydın sen:))
Oh yeyin yeyin pantaloncular zengin olsun:)
Yok canım bu bırakma değildi belki gündüz yapışmaz o kdiye denemeydiBıktırırken kararlı olman gerek cnm.ona göre başla
Yaptım kahvaltımı 10:30 da
Hiç bilmiyorum zaten coj titiz bugün kinetik kum yaptim elini durmuyor adam disarda kumlar tepeden akıyor evde pek bi titiziz sonra açıldı iki saat temizliği ile uğraştım bu defadaHaaaaahay bu neee büyümüş küçülmüş nası kandırcan unutturcan memeyi maaşallah ya
Tabiki özellikle annenin hazır olması gerekEvet çok doğru meme işi de bez bağlama işde kararlılık ve istikrar istiyor
Aferin sanaBenim net bazen gidip geliyor onun için mesajlar 2-3 kez gidiyor
Bu arada sabah Esim kahvaltiya simit aldi ama ben yemedimmmm Aferin bana :))
Yarım başlanmış belli kikızlar bugün pazara gidicem bol bol sebze alıcm meyvelerimiz zaten çiftlikten geliyo tam olarak diyete başlıyoprum
Olabilir canım yada mezunda edebiliriz ama mezunlar 6 ay yarisamiyor hangisini istersen bu cuma hallederizKızlar ben geldim ben 1 ay izin kullanabiliyor muyum ?
Ooo hem simit hem poğaça hadi simidi görmedim ama bi pogacanin kalorisi neredeyse bi ekmeğe yakın bide mendil sallamis şimdi salliycam senibnm cumartesi kahvaltılarım meshurdur yarım simit bi pogaca yedim
dimiOh yeyin yeyin pantaloncular zengin olsun:)
ben çoğu vakit kurtlarimla müşerref olamıyorumGeçmiş olsun canim.
İyice doktun mu kurtlarini :)) canim cuma gunleri saat 13:00 kadar bildirim yapiyoruz. Listedeyken bu sekilde olmali :))
hemi de sıcak sıcak çok güzel çokBen yarım simit yedim sıcak sıcak :)))))
sendemi kardeş yedin ne diyek afiyet olsunbnm cumartesi kahvaltılarım meshurdur yarım simit bi pogaca yedim
sondu ki buuuu daha da yemem benbugday ekmeğimi falan hep aldm pazartesiye hazırım cuma günü iyi bi kilo verip gelcem
Yiyorum canm diğer menülerimde var stokladım badem ve cevizi, ceviz hemen her gün yemeye çalışıyorum ama bademi arada yiyorum çünkü bademe elimi sürdüm mü öyle 5 taneyle zor bırakıyorum arkası geliyor o yüzden bademi daha çok az yediğim günlerde tercih etmeye çalışıyorumCanim en azından ceviz badem falan yeden sut icsen
Yiyorum canm diğer menülerimde var stokladım badem ve cevizi, ceviz hemen her gün yemeye çalışıyorum ama bademi arada yiyorum çünkü bademe elimi sürdüm mü öyle 5 taneyle zor bırakıyorum arkası geliyor o yüzden bademi daha çok az yediğim günlerde tercih etmeye çalışıyorum
Bende bugün tüm simit yedimYiyin yiyin siz simitleri pogacalari sonra ben mezun olurum siz bakarsinizustelik ben emziriyorum
Bende bugün tüm simit yedim
Zaten 6 7 ye kadar acıkmıyorum 7 den sonrada çocukları uyutma çalışmalarında olduğum için zaman çabuk geçiyor,erkendende uyuyorum zaten iyi oluyo böyleTmm iste aksamlari bos geçme bunlari ye. 3'ten sonra aç birakma kendini
Ah canm benim yaa :)Afiyet olsun canim. Sana kizmiyorum ne yesen kardir diyorum hatta :))
kimyager ufaklık kaç aylikYiyin yiyin siz simitleri pogacalari sonra ben mezun olurum siz bakarsinizustelik ben emziriyorum
kimyager ufaklık kaç aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?