- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Ooo maşallah daha çok küçük ilk bebeğin mi ben ilk 4 ay hiç yeme kısıtlaması düşünmedim baktım çok yemekle sütun alakası yok başladım sağlıklı beslenmeye sadece emziriyormusunBugün 53 günlük teyzesiii daha 2 aylik olmadi :))
Ooo maşallah daha çok küçük ilk bebeğin mi ben ilk 4 ay hiç yeme kısıtlaması düşünmedim baktım çok yemekle sütun alakası yok başladım sağlıklı beslenmeye sadece emziriyormusun
Yok canım bu bırakma değildi belki gündüz yapışmaz o kdiye denemeydi
Hiç bilmiyorum zaten coj titiz bugün kinetik kum yaptim elini durmuyor adam disarda kumlar tepeden akıyor evde pek bi titiziz sonra açıldı iki saat temizliği ile uğraştım bu defada
Tabiki özellikle annenin hazır olması gerek
Aferin sana
Yarım başlanmış belli ki
Olabilir canım yada mezunda edebiliriz ama mezunlar 6 ay yarisamiyor hangisini istersen bu cuma hallederiz
Ooo hem simit hem poğaça hadi simidi görmedim ama bi pogacanin kalorisi neredeyse bi ekmeğe yakın bide mendil sallamis şimdi salliycam seni
dimi
Şaka gibi 53 gün ne çabuk geçtiBugün 53 günlük teyzesiii daha 2 aylik olmadi :))
İns canım ins ben ilk zamanlar biraz sıkıntılı atlattım sezeryan dogum yaptim 37 haftalik sut gelmiyor malum ilk gunler ufakligliginda sariligi var illa mama diye israr ediyirlor yok bekleyin desemde baslattilar sonra usak aglayinca sutun yetmir diyorlar esim diyor senin sutun yetmez ne bilim her kafadan bir ses benimde hic tecrubem yok birde lohusa lik ta hiç dinlenemedim gece olsada bir uyusam diye bekliyordum 5 yıldan sonra olunca gelen giden cok oldu annemle beraber uğraştık keşke bol bol uyusaymisim sütun de belki yeter di neyse bu konuda çok dertliyim susuyorum ama sen şuana kadar sadece emzirdiğin için ins devam eder yeterEvet canim ilk bebis. Ben sadece anne sutu veriyorum. İnş ilk 6 ayda sadece anne sütüyle besleyebilirim.
Canim minimum iki hafta izin üçüncü hafta listesin olur muTamam Canım
Mezun olmak istemiyorum , hedef kilomuda 55 yapacagım
Belki 1 ay cok ama söyle 1 hafta da olabilir
ahh kuzum ya sen buraya gelseydin puskurtmesi yöntemleri bizdeydiİns canım ins ben ilk zamanlar biraz sıkıntılı atlattım sezeryan dogum yaptim 37 haftalik sut gelmiyor malum ilk gunler ufakligliginda sariligi var illa mama diye israr ediyirlor yok bekleyin desemde baslattilar sonra usak aglayinca sutun yetmir diyorlar esim diyor senin sutun yetmez ne bilim her kafadan bir ses benimde hic tecrubem yok birde lohusa lik ta hiç dinlenemedim gece olsada bir uyusam diye bekliyordum 5 yıldan sonra olunca gelen giden cok oldu annemle beraber uğraştık keşke bol bol uyusaymisim sütun de belki yeter di neyse bu konuda çok dertliyim susuyorum ama sen şuana kadar sadece emzirdiğin için ins devam eder yeter
canım yok okumadım 2.aylikken inat ettim hiç mama vermedim ama çok ağlıyordu sonra 3.ayda pes ettim mana vermeye başladım günde iki kere verirken şuan 4 e çıktı keşke hiç vermesem çok yemekle alakası olmadığını bende gördüm nasıl bırakabilirim yardımcı olmanı çok istiyorum şimdiden Allah razı olsunCanim minimum iki hafta izin üçüncü hafta listesin olur mu
ahh kuzum ya sen buraya gelseydin puskurtmesi yöntemleri bizdeydi
O kadar çok okudum o kadar çok uğraştım ki anne sütü icin sonunda doğdu doğali meme istemeyen oğlum pes etti simdide çok duskun tomrisin emzirme noktalarıyla tanıştınmi şimdi bile mamayı birakabilirsin uç günlük ten teması uygulayarak
Sütun yemeyle alakası olmadığını geç anladım o da lohusalık diyelim
Napiyoz sütun mu yok diyenlere memeyi doğrultup fiskirtiyoruz yoksa bu ne
Yetmiyomu diyene yetmiyor napcan emziren mi veriyim mi emzir diyoruz
O koca kişisi bu çok biliyorsan kendin dogursaydin deyip terlikler kivaliyoruz
Canim minimum iki hafta izin üçüncü hafta listesin olur mu
ahh kuzum ya sen buraya gelseydin puskurtmesi yöntemleri bizdeydi
O kadar çok okudum o kadar çok uğraştım ki anne sütü icin sonunda doğdu doğali meme istemeyen oğlum pes etti simdide çok duskun tomrisin emzirme noktalarıyla tanıştınmi şimdi bile mamayı birakabilirsin uç günlük ten teması uygulayarak
Sütun yemeyle alakası olmadığını geç anladım o da lohusalık diyelim
Napiyoz sütun mu yok diyenlere memeyi doğrultup fiskirtiyoruz yoksa bu ne
Yetmiyomu diyene yetmiyor napcan emziren mi veriyim mi emzir diyoruz
O koca kişisi bu çok biliyorsan kendin dogursaydin deyip terlikler kivaliyoruz
Ne enerji ama maaşallah. cuma başlıyorum neden sordun. listeye ekliyiver canım 120 dk yıYorgunuuuumm dostlariiimm yorgunum yorgun.
:))) ay yürüdüm geldim yine 2 saat merdivenleri zor çıktım.
@Ses35 cnm sen bu spor hesaplarına hangi günden basliyirsun??? Cuma mi cumartesi Mi
İmge seni çok keyifli isteksiz görüyorum konuşmaların eskisi gibi değil bi sorunun mu var canımTamam öyle yapalım o zaman
bu cuma bildiririm sonraki 2 hafta izinli olurum
Canım ilk başta verdiğin için mide buyudu sadece senin sutun yetmedi tabi ilk başta yapıyoruz hatayı bende verdim sarilik bitene kadar sutum ikinci gun geldi ama ben biberonla vermedim hastanede de verdirmedim göğsümü aldı yukardan şırınga ile siktim nursing yöntemi diye geçiyor normalde evlat edinen anneler sütü gelsin diye yapıyor ayrı bir hortumu var ben enjektörle yaptım isede yaradı biberonla çalışıyorlar çünkücanım yok okumadım 2.aylikken inat ettim hiç mama vermedim ama çok ağlıyordu sonra 3.ayda pes ettim mana vermeye başladım günde iki kere verirken şuan 4 e çıktı keşke hiç vermesem çok yemekle alakası olmadığını bende gördüm nasıl bırakabilirim yardımcı olmanı çok istiyorum şimdiden Allah razı olsun
inşallah canım kamp için yaz ve bebeğin büyük olmasi kayıpErigim biraz okudum çok sagolasin kamplardan bahsediyor en önemli vakit tabi lohusalık şimdi yapmaya çalışsamda çok zor olacak biliyorum ins bir dahakinde
Canım tatile felan mi gideceksin diyetten mi sikildinTamam öyle yapalım o zaman
bu cuma bildiririm sonraki 2 hafta izinli olurum
güzel menü10:30 1çb süt, domates, salatalık,2d ekmek,3 minik çilek reçeli(kendi yaptığım),1kk süzme peynir,4 zeytin
13:00 3 incir,1çb süt
15:00 3k yoğurt,1 kase şehriye çorbası,1d ekmek, salata
15:30 1çb sade nescafe
17:15 minik muz,4 incir,1çb süt
19:15 3 k pirinç pilavı, çok az patates kızartması,2 köfte
20:45 1/2 humana
2.5lt su
Dışarda cnm. Yok Estağfurullah niye yanlış anlayim.ben sporcuydum cnm . Sporculuktan antrenörlüge geçtim. Havalı ve ateşli silahlar antrenoruyum. Bransim havalı tabanca. Bizim sporda sürekli ayakta kaldığın için bacak kasları önemli. Yani benim bacak kasları son derece sağlam. :))Enise07 yanlış anlamazsan bişey sorcam 155 boy 79 kiloya bukadar nasıl yürüyorsun yani bi sırrı varsa ben 1 saat yürüdüm ayaklarım nasıl ağrıdı bide dizlere çok yük binmiyor mu ilerde sorun yaşamayasın mesela bugün 4 saat yürümüşsün bantta mı dışardamı yürüyorsun
Aa ne ilginç havalı tabanca ne olaki ama adı bile havalı :)) Enise ne hoş bayıldım ya sporcu deyince hiç aklıma gelmezdi yani süper benim bacaklar çelimsiz üst gövdeyi taşımakta zorlanıyorum tabi :)Dışarda cnm. Yok Estağfurullah niye yanlış anlayim.ben sporcuydum cnm . Sporculuktan antrenörlüge geçtim. Havalı ve ateşli silahlar antrenoruyum. Bransim havalı tabanca. Bizim sporda sürekli ayakta kaldığın için bacak kasları önemli. Yani benim bacak kasları son derece sağlam. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?