Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz sıkıldım diyetten dinlenmek için bir süre
Hedefide 55 yapacagım ondan önce cok az dinleneyim dedim

Yok cnm şuanki halim foto. Ama yüzüm çok değişmiyor. Normal bilinen silah ateşleme sistemi ile calistigi icin ateşli silah cnm onlar. Bizimki hava basıncı ile mermiyi gonderdigi için havalı tabanca oluyo tufekleride var bunların .:))evet havalı biraz :)) çok silah var da bu benim kullandığım model diğeri de dünya şampiyonumuz.

Vay çok iyi çok hoşuma gitti
Dünya şampiyonu bir Türk ha hiç haberimiz yok bunlardan ne güzel sen nerden merak daldım bu spora?
Çünkü benim aklıma gelmezdi du bi ben havalı tabanca sporu yapayım diye :))

Çok teşekkür ederim Erigim ne guzel bilincli bir anneymissim evet ilk yapılan hataların ceremesi tecrübesiz lik bilgisizlik çok kayıp veriyor insana ins bir daha olmaz

Menum
Sabah yarım patatesten yapılmış sucuklu yumurta domates salatalık 3 zeytin 4 kayısı 5 ceviz çok az fındık ve leblebi
Akşam yarım kase corba kıymalı yumurta yoğurt
Ara sutlu kahve
Gün de iki kere humana
2.5lt su spor malesef yok

Vay çok iyi çok hoşuma gitti
Dünya şampiyonu bir Türk ha hiç haberimiz yok bunlardan ne güzel sen nerden merak daldım bu spora?
Çünkü benim aklıma gelmezdi du bi ben havalı tabanca sporu yapayım diye :))
Çok bilinen bir branş değil malesef. Aile dostumuz emekli Albay bu işler ile ilgileniyordu. Askerler ve polisler bilir bu sporu ama siviller bilmez. Ben lisedeykej cagiriyirdu beni gel seni de Nişancı yapalım diye mezun olunca gittim 2004 de başladım yani bu işlere o zmandan beri spor ile ilgim alakam var 2009 da antrenör oldum Antalya'nın ilk bayan sporcusu ve antrenörü benim:))) bu arada gençlerde Türkiye 2.ligim var :))) benim yetistirdigim yıldız kategori sporcularinda dereceleri var. ..güzel hoş ama hem ilgi yok bu bransa bilinmiyor. Öyle olunca kazancın yok.aynı anda is hayatı okul derken sporu bırakmak zorunda kaldım. Ama bu sefer de fitness pilates e başladım. 2 yıl pilates yaptım. Sertifikasını alayım dedim. Çok pahalı yaaa tek sertifika da değil kademe kademe o kadar param yoktu:)) kaldı o da aslında almış olsaydım. Ne bu kadr kilo alırdım. Hemde girerim bi salona hoca olarak çalışırım. Neyse.

Günaydın herkese
İyi pazarlar
Dünkü menümü yazmadım rezalet çünkü
Aynı günde ,
2 tabak kısır , 2 dilim ekmek , yağda yumurta. Zeytin , peynir , çikolatalı dondurma , yatmadan hemen önce küçük bir sandviç , greyfurtlu şekerli bir gazoz içtim.
Sanki depresyon gibi
Yeme krizi geldi
Daha da yiyebilirdim de frenledim
Neyse bugün halledicem dünü

böyle zamanlar olur olur bazen daha iyi gelir uzun zaman seni frenliyebilir insanın kendini çok sıkması da iyi değil çok serbest birakmasida eski den diyet yaptığım dönemde kendime ödül günü yapıp sonra yine devam ediyordum iyide geliyordu

Aynı şeyi iki gün önce yaşadım ben de

Canım bende ilerde platese başlamayı ve düzenli devam etmeyi düşünüyorum sence sıkılaşma ve kilo vermede çok etkili mi?

Dünkü menüm
Sabah Saat 10 da
1 salkım üzüm

11 de
1 simit
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
Çay

Ara
1 yk incir reçeli

4 te
1 tabak taze fasülye
Cacık
2 dilim ekmek

6 da
5 ceviz
Çay

Dün akşam misafirlikteydim ilk kez 6 dan sonra bişeyler yedim, 1 dilim börek bi kaç bardak çay

Canım bende ilerde platese başlamayı ve düzenli devam etmeyi düşünüyorum sence sıkılaşma ve kilo vermede çok etkili mi?

Canım pilates sıkılaşmada etkili ama daha çok vücudu şekillendirmede etkili.
Bir dezavantajı var o da bıraktığın an 2 haftada vücut eski haline dönmeye başlıyor
Sıkılaşmak istiyorsan en güzeli hafif ağırlık çalışmak

Aaa ama iki hafta çok kısa bir süre canm ağırlık zaten bütün gün çocukları gezdirerek çalışıyorum bana daha farklı bi spor lazım :)

Sıkılaşmak adına evet plates çok iyi. Ama sadece onunla kilo verimi olmuyo. Diyet ve kardiyo şart. Kas ağrısı nedir unuturyorsun bi müddet sonra bende ne bacak ne sırt ağrısı hiç kalmamıştı. Son derece esnek oluyorsun. Ben spagat açıyordum. :)) ( bacakları 180 derece açmak ) devamlılık şart evet. Ben simdi evde yapıyorum ama en güzeli hoca eşliğinde yapmak .

Aaa ama iki hafta çok kısa bir süre canm ağırlık zaten bütün gün çocukları gezdirerek çalışıyorum bana daha farklı bi spor lazım :)
Her sporu bakınca vücut kendini bırakıyor malesef. O aktivitelere alıştığımız için sürekli istiyo.al işte ben o kadar spordan sonra ne hale geldim.birde biraz genetik yapıda etkili kimi çok çabuk bozar vücudu kimi biraz daha uzun zamanda ...

Boyun 1.65 canim. Yok zaten öyle kati bi diyet yapmiyorum sadece dikkat ediyorum düzenli beslenmeye calisiyorum. Zaten benim 4-5 kilom kaldin. Hamilelik öncesi 63 tüm.
Kimyager cim kilona baktım çok iyiymiş boy kaç bence hec kendini kısıtlama yediklerinde sut olur yine az da olsa kilo verirsin

Şaka gibi 53 gün ne çabuk geçti
Aynen yaaa çok cabuk geçti :))

Canim aile desteği çok önemli. Lohusakikta bende neler çektim bi bilsen. Sağolsun Ayfer @Erigim bana cok destek oldu. Hala da oyke her soruma sabirla biknadan usanmadan cevap verir. Allah raxi olsun ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…