Oh oh maşallah tam bir pazar keyfiSelam Kizlar ::))))
Biz sabah disari ciktik kahvalti yaptık sonra biraz. Yürüdük ohhh çok iyi geldi
canım senin adına sevindim ne güzel o donemde destek olmuslar birilerine çok kızmak gelsede içimden artık nafile o dönem bende acı bir tecrübe kaldi boy kilon çok iyi kısa zamanda ins verirsinBoyun 1.65 canim. Yok zaten öyle kati bi diyet yapmiyorum sadece dikkat ediyorum düzenli beslenmeye calisiyorum. Zaten benim 4-5 kilom kaldin. Hamilelik öncesi 63 tüm.
Aynen yaaa çok cabuk geçti :))
Canim aile desteği çok önemli. Lohusakikta bende neler çektim bi bilsen. Sağolsun Ayfer @Erigim bana cok destek oldu. Hala da oyke her soruma sabirla biknadan usanmadan cevap verir. Allah raxi olsun ondan
haklisin canim sıkıntı yoksa tabikiBiraz sıkıldım diyetten dinlenmek için bir süre
Hedefide 55 yapacagım ondan önce cok az dinleneyim dedim
Aslında araştırma sebebim dusugumde başladı ben mi bi hata yaptım fikri araştırırken tomrisin notalarıyla tanistim hamile kalınca gogus uçlarının hic olmadığını fark ettim annemlere dedim yok yok cikar dediler cikmayasinin cok zor olduğunu biliyordum daha cok arastirdim içe doğru ysrikti çünkü ve doğduğu gun meme isteyen oglumun uc bulamayınca sinirlenip itiraz etmesi suni uçları kabul etmemesi beni haklı çıkardı neyse ki hallettikÇok teşekkür ederim Erigim ne guzel bilincli bir anneymissim evet ilk yapılan hataların ceremesi tecrübesiz lik bilgisizlik çok kayıp veriyor insana ins bir daha olmaz
hafta sonu kahvaltısıMenum
Sabah yarım patatesten yapılmış sucuklu yumurta domates salatalık 3 zeytin 4 kayısı 5 ceviz çok az fındık ve leblebi
Akşam yarım kase corba kıymalı yumurta yoğurt
Ara sutlu kahve
Gün de iki kere humana
2.5lt su spor malesef yok
yine imkanin olur yaparsın inşallah canım benim yegenimle okçu tesadüfen başlamıştı ama fiziki yapısı kol gucu inanılmaz yatkin ablalarla yarışıyor yıllardır turkuye birincilikleri var aysima hocası değişti cok ilgisiz bir hoca bizim kızda soğumaya başladıÇok bilinen bir branş değil malesef. Aile dostumuz emekli Albay bu işler ile ilgileniyordu. Askerler ve polisler bilir bu sporu ama siviller bilmez. Ben lisedeykej cagiriyirdu beni gel seni de Nişancı yapalım diye mezun olunca gittim 2004 de başladım yani bu işlere o zmandan beri spor ile ilgim alakam var 2009 da antrenör oldum Antalya'nın ilk bayan sporcusu ve antrenörü benim:))) bu arada gençlerde Türkiye 2.ligim var :))) benim yetistirdigim yıldız kategori sporcularinda dereceleri var. ..güzel hoş ama hem ilgi yok bu bransa bilinmiyor. Öyle olunca kazancın yok.aynı anda is hayatı okul derken sporu bırakmak zorunda kaldım. Ama bu sefer de fitness pilates e başladım. 2 yıl pilates yaptım. Sertifikasını alayım dedim. Çok pahalı yaaa tek sertifika da değil kademe kademe o kadar param yoktu:)) kaldı o da aslında almış olsaydım. Ne bu kadr kilo alırdım. Hemde girerim bi salona hoca olarak çalışırım. Neyse.
Gunaydin canim pazar sessizligiGünaydın kızlar bugün sessiz olur burasi hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar
Görmedik ki bizGünaydın herkese
İyi pazarlar
Dünkü menümü yazmadım rezalet çünkü
Aynı günde ,
2 tabak kısır , 2 dilim ekmek , yağda yumurta. Zeytin , peynir , çikolatalı dondurma , yatmadan hemen önce küçük bir sandviç , greyfurtlu şekerli bir gazoz içtim.
Sanki depresyon gibi
Yeme krizi geldi
Daha da yiyebilirdim de frenledim
Neyse bugün halledicem dünü
En azından gun içinde fasulye yemissinDünkü menüm
Sabah Saat 10 da
1 salkım üzüm
11 de
1 simit
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
Çay
Ara
1 yk incir reçeli
4 te
1 tabak taze fasülye
Cacık
2 dilim ekmek
6 da
5 ceviz
Çay
Dün akşam misafirlikteydim ilk kez 6 dan sonra bişeyler yedim, 1 dilim börek bi kaç bardak çay
Ohh ne güzel bizde sabah çıktık ogljmla bi saatSelam Kizlar ::))))
Biz sabah disari ciktik kahvalti yaptık sonra biraz. Yürüdük ohhh çok iyi geldi
ne demek estağfurullah canımBoyun 1.65 canim. Yok zaten öyle kati bi diyet yapmiyorum sadece dikkat ediyorum düzenli beslenmeye calisiyorum. Zaten benim 4-5 kilom kaldin. Hamilelik öncesi 63 tüm.
Aynen yaaa çok cabuk geçti :))
Canim aile desteği çok önemli. Lohusakikta bende neler çektim bi bilsen. Sağolsun Ayfer @Erigim bana cok destek oldu. Hala da oyke her soruma sabirla biknadan usanmadan cevap verir. Allah raxi olsun ondan
Yoldandir o yoldankıslar günaydın,Nasılsınız bakalım?eskisehiryolundayizbiz..yazdiklarim neden birlesiyo?duzeltmekzoroluyo
Yoldandir o yoldan
Bravo ya 2. Lik ha SüpersinÇok bilinen bir branş değil malesef. Aile dostumuz emekli Albay bu işler ile ilgileniyordu. Askerler ve polisler bilir bu sporu ama siviller bilmez. Ben lisedeykej cagiriyirdu beni gel seni de Nişancı yapalım diye mezun olunca gittim 2004 de başladım yani bu işlere o zmandan beri spor ile ilgim alakam var 2009 da antrenör oldum Antalya'nın ilk bayan sporcusu ve antrenörü benim:))) bu arada gençlerde Türkiye 2.ligim var :))) benim yetistirdigim yıldız kategori sporcularinda dereceleri var. ..güzel hoş ama hem ilgi yok bu bransa bilinmiyor. Öyle olunca kazancın yok.aynı anda is hayatı okul derken sporu bırakmak zorunda kaldım. Ama bu sefer de fitness pilates e başladım. 2 yıl pilates yaptım. Sertifikasını alayım dedim. Çok pahalı yaaa tek sertifika da değil kademe kademe o kadar param yoktu:)) kaldı o da aslında almış olsaydım. Ne bu kadr kilo alırdım. Hemde girerim bi salona hoca olarak çalışırım. Neyse.
Geçmiş olsun cano üşüttünüz mü acabakizlar oglum Ben ateslendik giremedim dun.bugun daha iyiyiz.kısa yazıyorum,siliniyor yazdiklarim uff:-(
Ayy cnm benim çok teşekkürler şu hocam hitabini özlemişim. Gerçi benimkiler abla da diyordu bana :)))yarışmaya gidince abla bizi diskoya götür tezahuratlati fln :)))) yaşları 13 16 arasiydi e tabi ozeniyolar.:))) otelde disco disco diye yalvariyolardi. Oyyyy kuzularim yaa:))))Bravo ya 2. Lik ha Süpersin
Hocam üzme kendini hayatta herşey olcağına varoyor sana da miras olarak sağlam bacaklar kalmış bak :)
Şöyle yapalım sen hep yedekten devam et hem tamamen bırakmamış olursun hemde zorunlu olmazsinÇok yorgunum...kızım 3-4 gündür gündüzleri hic uyumaz oldu, kafayı yemek üzereyim.eşim de 24 saat evde yok.
Tatlı isteği gelmişti bana.(sanırım regl olucam, olamıyorum)onu ye bunu ye, hic biri kesmiyor bir de.Ben listeye girmeden çıkayım en iyisi, yine ayakta sallarken bakabildigim kadar bakarım buralara.
Son cümle herşeyi özetliyor burda ne mimik görüyoruz nede karakterlerimixi tanıyoruz açıkça konuşmak en iyisi.benim yüzüme söyleyin haBirçok kişi bilir sanal bir ortamda kaptanlık yapmak bazen çok bunaldım çok yoruldum sebebi özelden birbirini şikayet eden tipler bu tiplerden zaten uzak kalmaya çalışıyorum cunku sonunda bana sariyorlar önce menumu yanındakiler beğenmiyor yazdıklarıma yorum yapmıyorlar vs vs diye başlıyor sonra izne ayrılmak istiyor yok yok vazgeçtim ayrilcam diyor karar defterini beğendiği halde sonra ben ayrıldım ee 6 ay yarisamiyomusum ne biçim kaptanın sen diyordiyorda diyor
Gidip başka topiklerde 50kg insanlarla yarisamam şaka gibi kuş kadar yeyip bide diyet yapıyor diyor vs vs
İşte bu tarz insanlar yoruyor
Sanal bir ortam evet kimse kimseye mecbur değil yukarı ekrandan çıkış tuşuna bastığım anda hayatımızda çıkar hayatımızda cikariz
Kıssadan hisse şuanda takımımda yok olmadı ama ben söyleyim kimse kimseyi özelden şikayet etmesin
Sorunlar konuşularak çözülür
Sizin kırıldığını birşey belki de diğerinin fark etmediği bir durumdur
Cnm benim sakin ol. Çok streslisin.ben evli değilim çocuk sahibi değilim. Arkadaşlarım daha çok destek olur eminim bu durumun için. Ama kendini bu kadar bırakma. Sakın ol. Uyur uyumaz ağlar güler ateslenir. Kolay değil bir insan yetişiyor. Ama senin psikolojin sağlam olsun ki herseyin üstesinden gelesinDaha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor
Diyeti bırak zaten sıkı bir diyet yapmiyorsun aslında herşeyden yiyorsun malesef uyku çok önemli benimkude uyumazdi uykuda sut kadar önemli seni cok iyi anlıyorum insanın piskoljiside ixin vermiyor uyumayan bir bebek surrkli memede ee doğal olarak sende stresten aklın yemeğe gidiyir ama o bi ay sonra düzene girecek sen benim hatami yapıp bu surede 10kg ekleme kendineDaha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor
convMessage: 5300894 .!.:merhaba erigim
Beni hatırladın mı? Geçen sene 3. Takımdaydım. Bu mesajı yazmamın sebebi sana bir teşekkür borçlu olmam.
Geçen sene sütüm az yetmiyor dediğimde bana tomrisin emzirme notlarını tavsiye etmiştim. O notların sayesinde sütümü arttırdım. Kızım şimdi 16 aylık ve haala emziriyorum.
Allah razı olsun senden iyiki söylemişsinO notlarla tanışmamı sağladığın için sana teşekkür ederim. Tomris le facebooktan da arkadaş olduk. Bana çok yardımcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?