Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım senin adına sevindim ne güzel o donemde destek olmuslar birilerine çok kızmak gelsede içimden artık nafile o dönem bende acı bir tecrübe kaldi boy kilon çok iyi kısa zamanda ins verirsin

Biraz sıkıldım diyetten dinlenmek için bir süre
Hedefide 55 yapacagım ondan önce cok az dinleneyim dedim
haklisin canim sıkıntı yoksa tabiki

Çok teşekkür ederim Erigim ne guzel bilincli bir anneymissim evet ilk yapılan hataların ceremesi tecrübesiz lik bilgisizlik çok kayıp veriyor insana ins bir daha olmaz
Aslında araştırma sebebim dusugumde başladı ben mi bi hata yaptım fikri araştırırken tomrisin notalarıyla tanistim hamile kalınca gogus uçlarının hic olmadığını fark ettim annemlere dedim yok yok cikar dediler cikmayasinin cok zor olduğunu biliyordum daha cok arastirdim içe doğru ysrikti çünkü ve doğduğu gun meme isteyen oglumun uc bulamayınca sinirlenip itiraz etmesi suni uçları kabul etmemesi beni haklı çıkardı neyse ki hallettik
Bi daha ki bebeğine kısmet canım bir yudumda alıyorsa anne sutu kar kardir
hafta sonu kahvaltısı

yine imkanin olur yaparsın inşallah canım benim yegenimle okçu tesadüfen başlamıştı ama fiziki yapısı kol gucu inanılmaz yatkin ablalarla yarışıyor yıllardır turkuye birincilikleri var aysima hocası değişti cok ilgisiz bir hoca bizim kızda soğumaya başladı

Günaydın kızlar bugün sessiz olur burasi hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar
Gunaydin canim pazar sessizligi
Görmedik ki biz
Bi anlik bosluk olmuş telafi edersjn
En azından gun içinde fasulye yemissin
Selam Kizlar ::))))
Biz sabah disari ciktik kahvalti yaptık sonra biraz. Yürüdük ohhh çok iyi geldi
Ohh ne güzel bizde sabah çıktık ogljmla bi saat
ne demek estağfurullah canım

kizlar oglum Ben ateslendik giremedim dun.bugun daha iyiyiz.kısa yazıyorum,siliniyor yazdiklarim uff:-(

Bravo ya 2. Lik ha Süpersin
Hocam üzme kendini hayatta herşey olcağına varoyor sana da miras olarak sağlam bacaklar kalmış bak :)

@Erigim evet antrenör çok önemli. Nasıl okulda ki öğretmeni seviyorsan o derse daha çok ilgi duyarız spor içinde aynı şey geçerli neredeyse. Benim takım arkadaşım da okçuluktan aticiliga geçti. Sıska bir kızdı ama kollar kuvvetli bizimde işte kol bacak kuvvetli. Bayanlarda 1. Saat 15 dk musabaka süresi var sürekli ayaktasin ve kol sürekli havada. Silah 1.5 kiloya yakın. Şu yolladığı resimdeki duruş yani. Birde bunun maç öncesi antrenmanı var aynı durumda.:))) o yüzden butün vücut calisirdik ama kol ve bacaklar bizim için daha ön plandaydi

Birçok kişi bilir sanal bir ortamda kaptanlık yapmak bazen çok bunaldım çok yoruldum sebebi özelden birbirini şikayet eden tipler bu tiplerden zaten uzak kalmaya çalışıyorum cunku sonunda bana sariyorlar önce menumu yanındakiler beğenmiyor yazdıklarıma yorum yapmıyorlar vs vs diye başlıyor sonra izne ayrılmak istiyor yok yok vazgeçtim ayrilcam diyor karar defterini beğendiği halde sonra ben ayrıldım ee 6 ay yarisamiyomusum ne biçim kaptanın sen diyor diyorda diyor
Gidip başka topiklerde 50kg insanlarla yarisamam şaka gibi kuş kadar yeyip bide diyet yapıyor diyor vs vs
İşte bu tarz insanlar yoruyor
Sanal bir ortam evet kimse kimseye mecbur değil yukarı ekrandan çıkış tuşuna bastığım anda hayatımızda çıkar hayatımızda cikariz
Kıssadan hisse şuanda takımımda yok olmadı ama ben söyleyim kimse kimseyi özelden şikayet etmesin
Sorunlar konuşularak çözülür
Sizin kırıldığını birşey belki de diğerinin fark etmediği bir durumdur

Bravo ya 2. Lik ha Süpersin
Hocam üzme kendini hayatta herşey olcağına varoyor sana da miras olarak sağlam bacaklar kalmış bak :)
Ayy cnm benim çok teşekkürler şu hocam hitabini özlemişim. Gerçi benimkiler abla da diyordu bana :)))yarışmaya gidince abla bizi diskoya götür tezahuratlati fln :)))) yaşları 13 16 arasiydi e tabi ozeniyolar.:))) otelde disco disco diye yalvariyolardi. Oyyyy kuzularim yaa:))))

Çok yorgunum...kızım 3-4 gündür gündüzleri hic uyumaz oldu, kafayı yemek üzereyim.eşim de 24 saat evde yok.

Tatlı isteği gelmişti bana.(sanırım regl olucam, olamıyorum)onu ye bunu ye, hic biri kesmiyor bir de.Ben listeye girmeden çıkayım en iyisi, yine ayakta sallarken bakabildigim kadar bakarım buralara.

Daha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor

Şöyle yapalım sen hep yedekten devam et hem tamamen bırakmamış olursun hemde zorunlu olmazsin

Son cümle herşeyi özetliyor burda ne mimik görüyoruz nede karakterlerimixi tanıyoruz açıkça konuşmak en iyisi.benim yüzüme söyleyin ha

Daha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor
Cnm benim sakin ol. Çok streslisin.ben evli değilim çocuk sahibi değilim. Arkadaşlarım daha çok destek olur eminim bu durumun için. Ama kendini bu kadar bırakma. Sakın ol. Uyur uyumaz ağlar güler ateslenir. Kolay değil bir insan yetişiyor. Ama senin psikolojin sağlam olsun ki herseyin üstesinden gelesin

Diyeti bırak zaten sıkı bir diyet yapmiyorsun aslında herşeyden yiyorsun malesef uyku çok önemli benimkude uyumazdi uykuda sut kadar önemli seni cok iyi anlıyorum insanın piskoljiside ixin vermiyor uyumayan bir bebek surrkli memede ee doğal olarak sende stresten aklın yemeğe gidiyir ama o bi ay sonra düzene girecek sen benim hatami yapıp bu surede 10kg ekleme kendine

Birde böyle güzel mesajlar var o biraz önceki şikayet eden sorunlu kisiligin tum etkilerini yok ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…