Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Enise cim isterdim ki 16 yaşında olup ta abla beni disko götür demeyi :) ama bundan sonra hocamsın saygılar

Ama işte biz bu yeme nöbetleri için burdayız canım birlikre aşcaz ama tabi son karar yine senin

Son cümle herşeyi özetliyor burda ne mimik görüyoruz nede karakterlerimixi tanıyoruz açıkça konuşmak en iyisi.benim yüzüme söyleyin ha
:))) benimde benimde yüzüme söyleyin.
Ben sanmıyorum bizim grupta sıkıntılı insanların olduğunu. Herkes olgun kendini bilen insanlar.
Sanal ortam diye ayirmamak lzm bence. Saygı her yerde her ortamda olmalı.
Maşallah bizim grubumuz gayet saygılı seviyeli sevecen insanlarla dolu.
Benim daha onceden de bi diyet arkadaşı arama surecim oldu face üzerinden arkadaşlar edindim ve baya arkadas olduk. ))
Farmville 2 oyunu oynarım yıllardır orda kooperatif sahibiyim arkadaşlarım oldu. Hele biri can dostum oldu yıllardır arkadaşım.
Bunların hepsi saygının anlayışın getirisi.

Hah birde erkek arkadaşım saygısızlık yaptı anlayissiz davrandı noldu??? Artık ben yokum olan bu :)))))

Daha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor
Canım üzme kendini elbet uyucak büyücek onun içinde zor benimki de memede uyurdu bıraktım mı uyanırdı bide tabi meşhur koliğimiz vardı görümcemin eziyeti de ayrı hepsi geçti gitti ama bu kadar şey olurken yine de en önemli olan sensin çünkü sen nasıl olursan bebek öyle oluyor sabır canım hepsi geçecek aferin de dediği gibi takıl burda kendini salmamış olursun en azından

Enise cim isterdim ki 16 yaşında olup ta abla beni disko götür demeyi :) ama bundan sonra hocamsın saygılar
:)) Sağol cnm ... yok hız ne hocası hocalık mi kaldı . Cnm de cicim de bacim de kardeşim de... ne dersen de :)))))

Aynen benim ilkokulda uc dort tane öğretmenim değişti birinci sınıfın dusun odev yapmamak icin kapıların arkasına saklanirdim öyle berbat
İkinci sınıfta taşındık okul değişti okul uç sistem sabahçı öğlenci akşamcı saçma sapan zaten sınıflar 60kisi
Ben ders filan dinlemiyorum kalemleri saçıma kulağıma takmakla ders bitiyor öğretmen zırt pirt çekimi çağırıp özel ders almamız söylüyor bizimkiler ders arastiriyo kanaat belli özel eğitime ihtiyaç var oysa öğretmenden nefret ediyorum ali tunç kabusum zaten temelim yok
Üçüncü sınıfta okula ek bina yapıldı yeni öğretmenler geldi
Sınıflar azaldi şimdi gidecekleri hoca seciyo başka sınıfa gececekler geçenler agliyo ben göbek atiyorum resmen
Üçüncü sinif burhan Erdoğan resmen hayatımın değiştirdi meğer beb ne zekiymisim ne sayısal zeka varmış ailem şokta daha bi yıla kadar özel eğitim şarttı bana şimdi okul birincisi
O yüzden herkes öğretmen olmasın sevmiyorsa çocukları olmasın anlatma kabiliyeti yoksa olmasın
Öğretmen Anadoluyu kazandığında babam göndermedi iyikide göndermemis cunkü ben ders anlatırken seviyesine inemiyorum bildiğimi basite indirgeyemiyorum

benide al farm villana benim çiftlik ne durumda acaba bayadır oynamiyorum

Şöyle yapalım sen hep yedekten devam et hem tamamen bırakmamış olursun hemde zorunlu olmazsin
Olabilir cnm, kolik kızımı sallarken bakarım, yazarım, şimdi yaptığım gibi.yatağına koyunca uyanıyor

Yok cnm, allahın izniyle eklemem.gerçekten uykusuz olunca sinirli oluyorum.çocuk da gergin oluyor, emmek istiyor,o emdikçe benim iyice uykum geliyor....

Ama işte biz bu yeme nöbetleri için burdayız canım birlikre aşcaz ama tabi son karar yine senin
Sizi bırakmam cnm.şu regl olsa biraz rahatlarım eminim.ilk kızımda 41.gün olmuştum.olacak gibi yapıyor, olmuyor o da....iyice stres oluyorum

Evet ya, öğretmen çok etkili.benim matematik ve geometri çok iyidir.lisedeki bir çocuğa yardımcı olmaya çalıştım sınav öncesi.hic bir şey bilmiyormuş, şundan dolayı şu şöyle, bu böyle, anladın mı diyorum.Yok diyor, ilkokul seviyesine inmem gerekiyor ama inemiyorum.
Bu yüzden öğretmenlik zor olurdu bana, oldu da.(3 ay ücretli öğretmenlik yaptım, öğretmen arkadaşlara sorardım nasıl anlatmam gerek diye)

baldamlasxixmelis canim benim bi dur sakin ol. Sen tecrübeli bi annesin ama bu daha bebek günü gününe uymuyorki biliyorsun. Duru' da bu hafta beni çok zorladi. Hep kucakta ve memede olmak istedi. Baskalarini yabanciladi gitmek istemedi agladi. Ama çok şükür 2 gündür iyi. Seninkide geçici bir suredir. Bende acaba sut mu yetmiyor diye düşündüm ama kaka ve cis yapisinda bi azalma olmadi. Ayferinde bana o zaman dediği gibi cani öyle istemiş :)) hatta acaba hastsmi oldu diye tedirgin oldum neredeyse Dr goturcektik

Enise07 tatlim ben hic sporla ugrasmadim biraz tembelim sanki :)) oysaki benim annemde babamda spora karsi cok ilgililer. Ben ilk sporuma gecen sene buradayken basladim. Onun için spor yapanlara öyle çok ozeniyorum kiii

Ben öğretmenler konusunda sansliydim. Sadece lisede hazirlijtaki İng ogretmwnlerim iyi değildi. Onun içinde ing. Sevemedim gitti. Ancak kendimi idare edebiliyorum ilerletemiyorum

Ben öğretmenler konusunda sansliydim. Sadece lisede hazirlijtaki İng ogretmwnlerim iyi değildi. Onun içinde ing. Sevemedim gitti. Ancak kendimi idare edebiliyorum ilerletemiyorum
Pufff benimde matematik geometri ozurum var resmen. Hep hocalar yüzünden. En iyi hocayı kpss için dershaneye gittiğimde gördüm. Halbuki taa lisede sağlam bi hoca lazimdi bana. .. kaybettigim bütün sınavlar matematik yapamayisimdan .
Ya birde kimse demedi lise döneminde fln özel ders al fln diye. Ailede öyle ahim sahim okumuş insan yok. Ben herseyi kendim yapmaya çalıştım. İki üniversite okudum. Biri açık öğretim kamu biri pazarlama aynı anda birde Antalya havalimanında çalışıyorum. Haftanın 3 günü Burdur'da pazarlama derslerini alıyorum ikinci öğretime ve gündüz kendi sinifim ile. Haftanın 4 günü antalyada havalimaninda çalışıyorum. Akdeniz den kamunun derslerini alıyorum falan Aynı anda birden ehliyet almaya uğraşıyorum. 2 okul is ve ehliyet. Herşeyi bi arada yapmaya çalışıyorum. Kimse yol göstermiyor. Anca bu kadar basarabildim napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…