Enise cim isterdim ki 16 yaşında olup ta abla beni disko götür demeyi :) ama bundan sonra hocamsın saygılarAyy cnm benim çok teşekkürler şu hocam hitabini özlemişim. Gerçi benimkiler abla da diyordu bana :)))yarışmaya gidince abla bizi diskoya götür tezahuratlati fln :)))) yaşları 13 16 arasiydi e tabi ozeniyolar.:))) otelde disco disco diye yalvariyolardi. Oyyyy kuzularim yaa:))))
Ama işte biz bu yeme nöbetleri için burdayız canım birlikre aşcaz ama tabi son karar yine seninÇok yorgunum...kızım 3-4 gündür gündüzleri hic uyumaz oldu, kafayı yemek üzereyim.eşim de 24 saat evde yok.
Tatlı isteği gelmişti bana.(sanırım regl olucam, olamıyorum)onu ye bunu ye, hic biri kesmiyor bir de.Ben listeye girmeden çıkayım en iyisi, yine ayakta sallarken bakabildigim kadar bakarım buralara.
:))) benimde benimde yüzüme söyleyin.Son cümle herşeyi özetliyor burda ne mimik görüyoruz nede karakterlerimixi tanıyoruz açıkça konuşmak en iyisi.benim yüzüme söyleyin ha
Canım üzme kendini elbet uyucak büyücek onun içinde zor benimki de memede uyurdu bıraktım mı uyanırdı bide tabi meşhur koliğimiz vardı görümcemin eziyeti de ayrı hepsi geçti gitti ama bu kadar şey olurken yine de en önemli olan sensin çünkü sen nasıl olursan bebek öyle oluyor sabır canım hepsi geçecek aferin de dediği gibi takıl burda kendini salmamış olursun en azındanDaha 2.5 aylık bir bebek uyumaz ise nasıl büyüyecek.sürekli emmek istiyor, sütüm mü etkilendi diye de korkuyorum.15 günde 200gr almış gibi gözüküyor
:)) Sağol cnm ... yok hız ne hocası hocalık mi kaldı . Cnm de cicim de bacim de kardeşim de... ne dersen de :)))))Enise cim isterdim ki 16 yaşında olup ta abla beni disko götür demeyi :) ama bundan sonra hocamsın saygılar
Nasip olur da evlenip anne olursam seni bulucam cnmBirde böyle güzel mesajlar var o biraz önceki şikayet eden sorunlu kisiligin tum etkilerini yok ediyor
Derim derim arada da hocam da derim Türkiye İkincim benim:)) Sağol cnm ... yok hız ne hocası hocalık mi kaldı . Cnm de cicim de bacim de kardeşim de... ne dersen de :)))))
Derim derim arada da hocam da derim Türkiye İkincim benim
Aynen benim ilkokulda uc dort tane öğretmenim değişti birinci sınıfın dusun odev yapmamak icin kapıların arkasına saklanirdim öyle berbat@Erigim evet antrenör çok önemli. Nasıl okulda ki öğretmeni seviyorsan o derse daha çok ilgi duyarız spor içinde aynı şey geçerli neredeyse. Benim takım arkadaşım da okçuluktan aticiliga geçti. Sıska bir kızdı ama kollar kuvvetli bizimde işte kol bacak kuvvetli. Bayanlarda 1. Saat 15 dk musabaka süresi var sürekli ayaktasin ve kol sürekli havada. Silah 1.5 kiloya yakın. Şu yolladığı resimdeki duruş yani. Birde bunun maç öncesi antrenmanı var aynı durumda.:))) o yüzden butün vücut calisirdik ama kol ve bacaklar bizim için daha ön plandaydi
benide al farm villana benim çiftlik ne durumda acaba bayadır oynamiyorum:))) benimde benimde yüzüme söyleyin.
Ben sanmıyorum bizim grupta sıkıntılı insanların olduğunu. Herkes olgun kendini bilen insanlar.
Sanal ortam diye ayirmamak lzm bence. Saygı her yerde her ortamda olmalı.
Maşallah bizim grubumuz gayet saygılı seviyeli sevecen insanlarla dolu.
Benim daha onceden de bi diyet arkadaşı arama surecim oldu face üzerinden arkadaşlar edindim ve baya arkadas olduk.))
Farmville 2 oyunu oynarım yıllardır orda kooperatif sahibiyim arkadaşlarım oldu. Hele biri can dostum oldu yıllardır arkadaşım.
Bunların hepsi saygının anlayışın getirisi.
Hah birde erkek arkadaşım saygısızlık yaptı anlayissiz davrandı noldu??? Artık ben yokum olan bu :)))))
Olabilir cnm, kolik kızımı sallarken bakarım, yazarım, şimdi yaptığım gibi.yatağına koyunca uyanıyorŞöyle yapalım sen hep yedekten devam et hem tamamen bırakmamış olursun hemde zorunlu olmazsin
Yok cnm, allahın izniyle eklemem.gerçekten uykusuz olunca sinirli oluyorum.çocuk da gergin oluyor, emmek istiyor,o emdikçe benim iyice uykum geliyor....Diyeti bırak zaten sıkı bir diyet yapmiyorsun aslında herşeyden yiyorsun malesef uyku çok önemli benimkude uyumazdi uykuda sut kadar önemli seni cok iyi anlıyorum insanın piskoljiside ixin vermiyor uyumayan bir bebek surrkli memede ee doğal olarak sende stresten aklın yemeğe gidiyir ama o bi ay sonra düzene girecek sen benim hatami yapıp bu surede 10kg ekleme kendine
Sizi bırakmam cnm.şu regl olsa biraz rahatlarım eminim.ilk kızımda 41.gün olmuştum.olacak gibi yapıyor, olmuyor o da....iyice stres oluyorumAma işte biz bu yeme nöbetleri için burdayız canım birlikre aşcaz ama tabi son karar yine senin
Evet ya, öğretmen çok etkili.benim matematik ve geometri çok iyidir.lisedeki bir çocuğa yardımcı olmaya çalıştım sınav öncesi.hic bir şey bilmiyormuş, şundan dolayı şu şöyle, bu böyle, anladın mı diyorum.Yok diyor, ilkokul seviyesine inmem gerekiyor ama inemiyorum.Aynen benim ilkokulda uc dort tane öğretmenim değişti birinci sınıfın dusun odev yapmamak icin kapıların arkasına saklanirdim öyle berbat
İkinci sınıfta taşındık okul değişti okul uç sistem sabahçı öğlenci akşamcı saçma sapan zaten sınıflar 60kisi
Ben ders filan dinlemiyorum kalemleri saçıma kulağıma takmakla ders bitiyor öğretmen zırt pirt çekimi çağırıp özel ders almamız söylüyor bizimkiler ders arastiriyo kanaat belli özel eğitime ihtiyaç var oysa öğretmenden nefret ediyorum ali tunç kabusum zaten temelim yok
Üçüncü sınıfta okula ek bina yapıldı yeni öğretmenler geldi
Sınıflar azaldi şimdi gidecekleri hoca seciyo başka sınıfa gececekler geçenler agliyo ben göbek atiyorum resmen
Üçüncü sinif burhan Erdoğan resmen hayatımın değiştirdi meğer beb ne zekiymisim ne sayısal zeka varmış ailem şokta daha bi yıla kadar özel eğitim şarttı bana şimdi okul birincisi
O yüzden herkes öğretmen olmasın sevmiyorsa çocukları olmasın anlatma kabiliyeti yoksa olmasın
Öğretmen Anadoluyu kazandığında babam göndermedi iyikide göndermemis cunkü ben ders anlatırken seviyesine inemiyorum bildiğimi basite indirgeyemiyorum
Aynen benim ilkokulda uc dort tane öğretmenim değişti birinci sınıfın dusun odev yapmamak icin kapıların arkasına saklanirdim öyle berbat
İkinci sınıfta taşındık okul değişti okul uç sistem sabahçı öğlenci akşamcı saçma sapan zaten sınıflar 60kisi
Ben ders filan dinlemiyorum kalemleri saçıma kulağıma takmakla ders bitiyor öğretmen zırt pirt çekimi çağırıp özel ders almamız söylüyor bizimkiler ders arastiriyo kanaat belli özel eğitime ihtiyaç var oysa öğretmenden nefret ediyorum ali tunç kabusum zaten temelim yok
Üçüncü sınıfta okula ek bina yapıldı yeni öğretmenler geldi
Sınıflar azaldi şimdi gidecekleri hoca seciyo başka sınıfa gececekler geçenler agliyo ben göbek atiyorum resmen
Üçüncü sinif burhan Erdoğan resmen hayatımın değiştirdi meğer beb ne zekiymisim ne sayısal zeka varmış ailem şokta daha bi yıla kadar özel eğitim şarttı bana şimdi okul birincisi
O yüzden herkes öğretmen olmasın sevmiyorsa çocukları olmasın anlatma kabiliyeti yoksa olmasın
Öğretmen Anadoluyu kazandığında babam göndermedi iyikide göndermemis cunkü ben ders anlatırken seviyesine inemiyorum bildiğimi basite indirgeyemiyorum
Evet ya, öğretmen çok etkili.benim matematik ve geometri çok iyidir.lisedeki bir çocuğa yardımcı olmaya çalıştım sınav öncesi.hic bir şey bilmiyormuş, şundan dolayı şu şöyle, bu böyle, anladın mı diyorum.Yok diyor, ilkokul seviyesine inmem gerekiyor ama inemiyorum.
Bu yüzden öğretmenlik zor olurdu bana, oldu da.(3 ay ücretli öğretmenlik yaptım, öğretmen arkadaşlara sorardım nasıl anlatmam gerek diye)
Pufff benimde matematik geometri ozurum var resmen. Hep hocalar yüzünden. En iyi hocayı kpss için dershaneye gittiğimde gördüm. Halbuki taa lisede sağlam bi hoca lazimdi bana. .. kaybettigim bütün sınavlar matematik yapamayisimdan .Ben öğretmenler konusunda sansliydim. Sadece lisede hazirlijtaki İng ogretmwnlerim iyi değildi. Onun içinde ing. Sevemedim gitti. Ancak kendimi idare edebiliyorum ilerletemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?