Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

SPOR YAPIN KAAAARDEŞİM BIRAKCAM BU İŞİ HA BOŞ GÖRMEYECEM BU LİSTEYİ ARTIK
DELİRTMEYİN ULEEEEYN BENİ
Bu da işe yaramadı iyimi hatta görmemezlikten geldiniz öylemi zaten baldamlasxixmelis te bıraktı böyle grup mu olur zaten Tusev de yapcam dedi yok ortalıkta herkes kendine yapcak sporu

ohoooo baya çalışkansın masaallahh

Haklisin canim bu liste isi iyi aslında ama cok saldik ben sporu akşama biraktim inşallah kuzey bey babası ile çıkarsa bende yapabilirim
Sen gerilfgerilfikce oda hissediyor gece ağzından dusmuyor benim resmen icim çekiliyor ben çekmeye çalıştıkça o yapışıyor
oo maşallah her işi bi arada yapmissin

Bu arada kızlar netim bitiyor bu ara giremeyebilirim haberiniz ola
kk ya net yetmiyor köyde 6gb bitmişti benim

Ayy ne bileyim cnm, bazen geliyorlar.eşim de 24 saat işte olacak...ne olacak bakim.şu an halen ayakta, ne topuk kaldı ne de popo...

Bu da işe yaramadı iyimi hatta görmemezlikten geldiniz öylemi zaten baldamlasxixmelis te bıraktı böyle grup mu olur zaten Tusev de yapcam dedi yok ortalıkta herkes kendine yapcak sporu
Eşim den iki gün hayır yok cnm, ondan sonra tekrar başlarım yürüyüşüme.kızım izin verirse ödevimi yapacağım yine, aklımda....

İşte o iç çekilmesi mahvediyor beni.bir memede, bir ayakta...
Büyük kızım hamurişi istedi babadan,o da mutfakta şimdi.bu gece 12 den diğer gece 12 ye kadar nöbette.....

tebrik ederim canım ya maşallah Sana:-*:-*

bizim takimda olacagini sanmiyorum.böyle seyleri dert edenin baska derdi olmadığından mi acep ki
Geçmiş olsun cano üşüttünüz mü acaba
sagolasjn canim♡♡değil ama bilemedim de
pes etme sakin canim.kaptanın.dediği.gibi.yedekte.devam.etsen.bile.olur
az.kaldı.canım.gitti ne.gib.geleceği.m
sagolasin.canım.benim♡
ağzım.açık.kaldı.canım.maşallah.sana.
en.güzelini.yapmissin.insan.kendi.ayakları.üzerinde.durabilmeli

Yok cnm, buralardayim bırakmıyorum

Canim esin askeriyede filan mı ne nobeti bu
Hahaa cikti valla şimdi aramızda yok gerçi
Yok cnm, buralardayim bırakmıyorum
63 luk eniseyi geri istiyoruz:!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…