Bu da işe yaramadı iyimi hatta görmemezlikten geldiniz öylemi zaten baldamlasxixmelis te bıraktı böyle grup mu olur zaten Tusev de yapcam dedi yok ortalıkta herkes kendine yapcak sporuSPOR YAPIN KAAAARDEŞİM BIRAKCAM BU İŞİ HA BOŞ GÖRMEYECEM BU LİSTEYİ ARTIK
DELİRTMEYİN ULEEEEYN BENİ
Pufff benimde matematik geometri ozurum var resmen. Hep hocalar yüzünden. En iyi hocayı kpss için dershaneye gittiğimde gördüm. Halbuki taa lisede sağlam bi hoca lazimdi bana. .. kaybettigim bütün sınavlar matematik yapamayisimdan .
Ya birde kimse demedi lise döneminde fln özel ders al fln diye. Ailede öyle ahim sahim okumuş insan yok. Ben herseyi kendim yapmaya çalıştım. İki üniversite okudum. Biri açık öğretim kamu biri pazarlama aynı anda birde Antalya havalimanında çalışıyorum. Haftanın 3 günü Burdur'da pazarlama derslerini alıyorum ikinci öğretime ve gündüz kendi sinifim ile. Haftanın 4 günü antalyada havalimaninda çalışıyorum. Akdeniz den kamunun derslerini alıyorum falan Aynı anda birden ehliyet almaya uğraşıyorum. 2 okul is ve ehliyet. Herşeyi bi arada yapmaya çalışıyorum. Kimse yol göstermiyor. Anca bu kadar basarabildim napayım
Hakkaten yaaa nerde bu millet???Bu da işe yaramadı iyimi hatta görmemezlikten geldiniz öylemi zaten baldamlasxixmelis te bıraktı böyle grup mu olur zaten Tusev de yapcam dedi yok ortalıkta herkes kendine yapcak sporu
Haklisin canim bu liste isi iyi aslında ama cok saldik ben sporu akşama biraktim inşallah kuzey bey babası ile çıkarsa bende yapabilirimSPOR YAPIN KAAAARDEŞİM BIRAKCAM BU İŞİ HA BOŞ GÖRMEYECEM BU LİSTEYİ ARTIK
Sen gerilfgerilfikce oda hissediyor gece ağzından dusmuyor benim resmen icim çekiliyor ben çekmeye çalıştıkça o yapışıyorOlabilir cnm, kolik kızımı sallarken bakarım, yazarım, şimdi yaptığım gibi.yatağına koyunca uyanıyor
Yok cnm, allahın izniyle eklemem.gerçekten uykusuz olunca sinirli oluyorum.çocuk da gergin oluyor, emmek istiyor,o emdikçe benim iyice uykum geliyor....
Sizi bırakmam cnm.şu regl olsa biraz rahatlarım eminim.ilk kızımda 41.gün olmuştum.olacak gibi yapıyor, olmuyor o da....iyice stres oluyorum
Evet ya, öğretmen çok etkili.benim matematik ve geometri çok iyidir.lisedeki bir çocuğa yardımcı olmaya çalıştım sınav öncesi.hic bir şey bilmiyormuş, şundan dolayı şu şöyle, bu böyle, anladın mı diyorum.Yok diyor, ilkokul seviyesine inmem gerekiyor ama inemiyorum.
Bu yüzden öğretmenlik zor olurdu bana, oldu da.(3 ay ücretli öğretmenlik yaptım, öğretmen arkadaşlara sorardım nasıl anlatmam gerek diye)
oo maşallah her işi bi arada yapmissinPufff benimde matematik geometri ozurum var resmen. Hep hocalar yüzünden. En iyi hocayı kpss için dershaneye gittiğimde gördüm. Halbuki taa lisede sağlam bi hoca lazimdi bana. .. kaybettigim bütün sınavlar matematik yapamayisimdan .
Ya birde kimse demedi lise döneminde fln özel ders al fln diye. Ailede öyle ahim sahim okumuş insan yok. Ben herseyi kendim yapmaya çalıştım. İki üniversite okudum. Biri açık öğretim kamu biri pazarlama aynı anda birde Antalya havalimanında çalışıyorum. Haftanın 3 günü Burdur'da pazarlama derslerini alıyorum ikinci öğretime ve gündüz kendi sinifim ile. Haftanın 4 günü antalyada havalimaninda çalışıyorum. Akdeniz den kamunun derslerini alıyorum falan Aynı anda birden ehliyet almaya uğraşıyorum. 2 okul is ve ehliyet. Herşeyi bi arada yapmaya çalışıyorum. Kimse yol göstermiyor. Anca bu kadar basarabildim napayım
kk ya net yetmiyor köyde 6gb bitmişti benimBu arada kızlar netim bitiyor bu ara giremeyebilirim haberiniz ola
Ayy ne bileyim cnm, bazen geliyorlar.eşim de 24 saat işte olacak...ne olacak bakim.şu an halen ayakta, ne topuk kaldı ne de popo...baldamlasxixmelis canim benim bi dur sakin ol. Sen tecrübeli bi annesin ama bu daha bebek günü gününe uymuyorki biliyorsun. Duru' da bu hafta beni çok zorladi. Hep kucakta ve memede olmak istedi. Baskalarini yabanciladi gitmek istemedi agladi. Ama çok şükür 2 gündür iyi. Seninkide geçici bir suredir. Bende acaba sut mu yetmiyor diye düşündüm ama kaka ve cis yapisinda bi azalma olmadi. Ayferinde bana o zaman dediği gibi cani öyle istemiş :)) hatta acaba hastsmi oldu diye tedirgin oldum neredeyse Dr goturcektik
Eşim den iki gün hayır yok cnm, ondan sonra tekrar başlarım yürüyüşüme.kızım izin verirse ödevimi yapacağım yine, aklımda....Bu da işe yaramadı iyimi hatta görmemezlikten geldiniz öylemi zaten baldamlasxixmelis te bıraktı böyle grup mu olur zaten Tusev de yapcam dedi yok ortalıkta herkes kendine yapcak sporu
İşte o iç çekilmesi mahvediyor beni.bir memede, bir ayakta...Haklisin canim bu liste isi iyi aslında ama cok saldik ben sporu akşama biraktim inşallah kuzey bey babası ile çıkarsa bende yapabilirim
Sen gerilfgerilfikce oda hissediyor gece ağzından dusmuyor benim resmen icim çekiliyor ben çekmeye çalıştıkça o yapışıyor
oo maşallah her işi bi arada yapmissin
kk ya net yetmiyor köyde 6gb bitmişti benim
tebrik ederim canım ya maşallah Sana:-*:-*@Erigim evet antrenör çok önemli. Nasıl okulda ki öğretmeni seviyorsan o derse daha çok ilgi duyarız spor içinde aynı şey geçerli neredeyse. Benim takım arkadaşım da okçuluktan aticiliga geçti. Sıska bir kızdı ama kollar kuvvetli bizimde işte kol bacak kuvvetli. Bayanlarda 1. Saat 15 dk musabaka süresi var sürekli ayaktasin ve kol sürekli havada. Silah 1.5 kiloya yakın. Şu yolladığı resimdeki duruş yani. Birde bunun maç öncesi antrenmanı var aynı durumda.:))) o yüzden butün vücut calisirdik ama kol ve bacaklar bizim için daha ön plandaydi
bizim takimda olacagini sanmiyorum.böyle seyleri dert edenin baska derdi olmadığından mi acep kiBirçok kişi bilir sanal bir ortamda kaptanlık yapmak bazen çok bunaldım çok yoruldum sebebi özelden birbirini şikayet eden tipler bu tiplerden zaten uzak kalmaya çalışıyorum cunku sonunda bana sariyorlar önce menumu yanındakiler beğenmiyor yazdıklarıma yorum yapmıyorlar vs vs diye başlıyor sonra izne ayrılmak istiyor yok yok vazgeçtim ayrilcam diyor karar defterini beğendiği halde sonra ben ayrıldım ee 6 ay yarisamiyomusum ne biçim kaptanın sen diyordiyorda diyor
Gidip başka topiklerde 50kg insanlarla yarisamam şaka gibi kuş kadar yeyip bide diyet yapıyor diyor vs vs
İşte bu tarz insanlar yoruyor
Sanal bir ortam evet kimse kimseye mecbur değil yukarı ekrandan çıkış tuşuna bastığım anda hayatımızda çıkar hayatımızda cikariz
Kıssadan hisse şuanda takımımda yok olmadı ama ben söyleyim kimse kimseyi özelden şikayet etmesin
Sorunlar konuşularak çözülür
Sizin kırıldığını birşey belki de diğerinin fark etmediği bir durumdur
sagolasjn canim♡♡değil ama bilemedim deGeçmiş olsun cano üşüttünüz mü acaba
pes etme sakin canim.kaptanın.dediği.gibi.yedekte.devam.etsen.bile.olurÇok yorgunum...kızım 3-4 gündür gündüzleri hic uyumaz oldu, kafayı yemek üzereyim.eşim de 24 saat evde yok.
Tatlı isteği gelmişti bana.(sanırım regl olucam, olamıyorum)onu ye bunu ye, hic biri kesmiyor bir de.Ben listeye girmeden çıkayım en iyisi, yine ayakta sallarken bakabildigim kadar bakarım buralara.
az.kaldı.canım.gitti ne.gib.geleceği.mSPOR YAPIN KAAAARDEŞİM BIRAKCAM BU İŞİ HA BOŞ GÖRMEYECEM BU LİSTEYİ ARTIK
sagolasin.canım.benim♡@yolcukardelen iyi yolculuklar canimm
ağzım.açık.kaldı.canım.maşallah.sana.Pufff benimde matematik geometri ozurum var resmen. Hep hocalar yüzünden. En iyi hocayı kpss için dershaneye gittiğimde gördüm. Halbuki taa lisede sağlam bi hoca lazimdi bana. .. kaybettigim bütün sınavlar matematik yapamayisimdan .
Yok cnm, buralardayim bırakmıyorumtebrik ederim canım ya maşallah Sana:-*:-*
bizim takimda olacagini sanmiyorum.böyle seyleri dert edenin baska derdi olmadığından mi acep ki
sagolasjn canim♡♡değil ama bilemedim de
pes etme sakin canim.kaptanın.dediği.gibi.yedekte.devam.etsen.bile.olur
az.kaldı.canım.gitti ne.gib.geleceği.m
sagolasin.canım.benim♡
ağzım.açık.kaldı.canım.maşallah.sana.
en.güzelini.yapmissin.insan.kendi.ayakları.üzerinde.durabilmeli
İnş tekrar görürsün 63u.Kızlar bakın evrimimEki Görüntüle 1870478
Canim esin askeriyede filan mı ne nobeti buAyy ne bileyim cnm, bazen geliyorlar.eşim de 24 saat işte olacak...ne olacak bakim.şu an halen ayakta, ne topuk kaldı ne de popo...
Eşim den iki gün hayır yok cnm, ondan sonra tekrar başlarım yürüyüşüme.kızım izin verirse ödevimi yapacağım yine, aklımda....
İşte o iç çekilmesi mahvediyor beni.bir memede, bir ayakta...
Büyük kızım hamurişi istedi babadan,o da mutfakta şimdi.bu gece 12 den diğer gece 12 ye kadar nöbette.....
Hahaa cikti valla şimdi aramızda yok gerçitebrik ederim canım ya maşallah Sana:-*:-*
bizim takimda olacagini sanmiyorum.böyle seyleri dert edenin baska derdi olmadığından mi acep ki
sagolasjn canim♡♡değil ama bilemedim de
pes etme sakin canim.kaptanın.dediği.gibi.yedekte.devam.etsen.bile.olur
az.kaldı.canım.gitti ne.gib.geleceği.m
sagolasin.canım.benim♡
ağzım.açık.kaldı.canım.maşallah.sana.
en.güzelini.yapmissin.insan.kendi.ayakları.üzerinde.durabilmeli
63 luk eniseyi geri istiyoruz:!Yok cnm, buralardayim bırakmıyorum
İnşallah eski günlerine biran önce dönersin canımKızlar bakın evrimimEki Görüntüle 1870478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?