Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydiinnn, yaz yaz aynen öyle oluyor :))
günaydııınnnnn :)
artık menülerimi yazmaya başlayabilirim :)
yarın baslıcam yazdıkca kısıtlarım hem kndimi utanırım belki cok yemekten

Guzel menu canim
Dunku menum
Sabah melemen yeşillik salatalık 3 kayısı 2 ceviz azcık üzüm ve çerez
Ara sutlu kahve 2 hurma çok az pestil
Akşam bulgur pilavı 3 tavuk baget cacık
3 lt su 40 dk yürüyüş

Gunaydin canimm. Ah o bebisler yokmu benimkide ayni uyanikken yada emzirirken sadece onunla ilgilenmemi istiyor. Ablan daha yardima gelmeyecek mi canim

Gunaydin canimm. Ah o bebisler yokmu benimkide ayni uyanikken yada emzirirken sadece onunla ilgilenmemi istiyor. Ablan daha yardima gelmeyecek mi canim
Yok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçecekler

Valla allah yardımcın olsun cnm.benim biri minik, diğeri 5,5 yaşında.böyle yoruluyorsam sen nasilsin kim bilir.

dün çiftliğe gittim o yğzden hiç giremedim bende bacaklarım kollarım her yerim agrıo koşturmaktan inşallah spor niyetine geçerde zayıflarım
Ay ne çiftliğiymiş o ne güzel çiftlik falan burda da bi çiftlik olsa da gitsek çocuklar biraz doğal ortamda oksijen alsa ne güzel olur

Ay ne çiftliğiymiş o ne güzel çiftlik falan burda da bi çiftlik olsa da gitsek çocuklar biraz doğal ortamda oksijen alsa ne güzel olur

bizim kendi tavuk çiftliğimiz
evet cocuklar için çok iyi oluyor ama biz yeğenimi götürdük bi kerede havası carptı galiba bi kaç gün ateşlendi halsiz düştü hava güçlü geldi galiba

Valla allah yardımcın olsun cnm.benim biri minik, diğeri 5,5 yaşında.böyle yoruluyorsam sen nasilsin kim bilir.
Benim halim içler acısı canım bi de yakınımda oturan kimse yok ailemden bi saatlik mesafedeler en büyük yardımcım eşim sağolsun

Ohhh hadi gidin bakalim buyumusler mi küçük hanimlar. İsimleri ne bebislerin? Allah yardimcin olsun canim.
Yok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçecekler

14 agustos pazar
10.45 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 kayısı 1/2simit çay

13.45 tarçınlı Türk Kahvesi 6 badem 1 parça bitter

15.15 1 tavuk Baget 1 küçük tabak taze fasulye

16.15 1 kayısı 1 yeşil elma

19.00 1 lahmacun ayran bol salata

20.45 1 bardak süt

Su 3 lt
Spor : sadece ödevler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…