- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
günaydııınnnnn :)
artık menülerimi yazmaya başlayabilirim :)
yarın baslıcam yazdıkca kısıtlarım hem kndimi utanırım belki cok yemekten
Dunku menum
Sabah melemen yeşillik salatalık 3 kayısı 2 ceviz azcık üzüm ve çerez
Ara sutlu kahve 2 hurma çok az pestil
Akşam bulgur pilavı 3 tavuk baget cacık
3 lt su 40 dk yürüyüş
Günaydın kızlarr,, bu benim kızlar tlf elime almamdan hoşlanmıyorlar ne zamn elime aldığımı görseler bağırıyorlar elleriyle ayaklarıyla ittiriyorlar kaç gündür de tek bakıyorum iyice yordular beni
Yok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçeceklerGunaydin canimm. Ah o bebisler yokmu benimkide ayni uyanikken yada emzirirken sadece onunla ilgilenmemi istiyor. Ablan daha yardima gelmeyecek mi canim
Valla allah yardımcın olsun cnm.benim biri minik, diğeri 5,5 yaşında.böyle yoruluyorsam sen nasilsin kim bilir.Günaydın kızlarr,, bu benim kızlar tlf elime almamdan hoşlanmıyorlar ne zamn elime aldığımı görseler bağırıyorlar elleriyle ayaklarıyla ittiriyorlar kaç gündür de tek bakıyorum iyice yordular beni
Ay ne çiftliğiymiş o ne güzel çiftlik falan burda da bi çiftlik olsa da gitsek çocuklar biraz doğal ortamda oksijen alsa ne güzel olurdün çiftliğe gittim o yğzden hiç giremedim bende bacaklarım kollarım her yerim agrıo koşturmaktan inşallah spor niyetine geçerde zayıflarım
Ay ne çiftliğiymiş o ne güzel çiftlik falan burda da bi çiftlik olsa da gitsek çocuklar biraz doğal ortamda oksijen alsa ne güzel olur
Benim halim içler acısı canım bi de yakınımda oturan kimse yok ailemden bi saatlik mesafedeler en büyük yardımcım eşim sağolsunValla allah yardımcın olsun cnm.benim biri minik, diğeri 5,5 yaşında.böyle yoruluyorsam sen nasilsin kim bilir.
Nerde yaşıyosun tatlımbizim kendi tavuk çiftliğimiz
evet cocuklar için çok iyi oluyor ama biz yeğenimi götürdük bi kerede havası carptı galiba bi kaç gün ateşlendi halsiz düştü hava güçlü geldi galiba
Yok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçecekler
bursada
Bende bursada okudum çok severim bursayi :))
Sağol canım, Begüm ve ışılOhhh hadi gidin bakalim buyumusler mi küçük hanimlar. İsimleri ne bebislerin? Allah yardimcin olsun canim.
Yeşil bursa gitmiştim bir defa zeytinbağına çook güzel bir yerdibende pek severim memleketim diye demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?