Canim hedef kilonu Bilmiyorum ama bence menundeki ekmek dagilisi iyi degil
Sabah pogaca bir de aksam 3 dilim Ekmek olmamis
Cnm ödevleri @Ses35 veriyordu hiç görmedin mi ama listede yoktun sen gerci:) sporcu olmaz evde yarım saat de olsa egzersiz yap mekik Squad sınav plank twist zıplama vs vs vs yaptığın sporu da Paylaşirsan bizimle harika olurEnise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca
Pek hoslanmadimgünaydın canlaarrr :) hemen menümü yazıyorum ki bana sabah sabah bi güzl kızın
sabah: patatesli poğaca
domates
zeytin
kahve
öğle: ezogelin corbası
türlü yemeği
karpuz
iki çatalcık makarna
şeftali
akşam: 2 TABAK corbaaaa :)
fırında tavuk yemeği(ben yaptım cok güzel olmuştu ellerime sağlık)
domates
ve 3 dilim ekmek
Ativereyim kuzum ne demek :))))Enise07 onca sayfayi okiyamadim ama senin resimler gözüme batti cok iyiler sen hep böyle görseller ativer.
Tatlım ben zaten her dakika spor yapıyorum evinn içinde dört dönüyorum sabah 6 akşam 10Yarın herkesten spor yapmış olmasını bekliyorum ne oldu size HEEEEEYYYY!!!!! @Erigimkimyager1508 cansutr R RoseAnge @Ses35 @yolcukardelen baldamlasxixmelis Myprincesses Tusev upup25 istikrar1986
Günaydın canımgünaydın kızlarrrr
Erigim dün bir ara yazıyordum davete gidince bırakmak zorunda kaldım aslında soracaktım ablam 8 cesit pasta yapmis hepsi karbonhidrat ben ne yapim sormama kalmadı olanlar olduBi yoklama alalım
istikrar1986 burda gordum seni ama yorum yok
R RoseAnge burda
@Ses35 burda
kimyager1508 burda
Enise07 burda
upup25 burda
@Blackbutterflyy burda
@Erigim burda
Tusev 5 gundur bildirimsiz
Myprincesses goremedim
baldamlasxixmelis burda
cansutr izinli
@yolcukardelen izinli
Bence sen konuyu yanlış anlamışsın tatlım kilo almaya çalışır gibisingünaydın canlaarrr :) hemen menümü yazıyorum ki bana sabah sabah bi güzl kızın
sabah: patatesli poğaca
domates
zeytin
kahve
öğle: ezogelin corbası
türlü yemeği
karpuz
iki çatalcık makarna
şeftali
akşam: 2 TABAK corbaaaa :)
fırında tavuk yemeği(ben yaptım cok güzel olmuştu ellerime sağlık)
domates
ve 3 dilim ekmek
Aman dikkat tatlım bi başlarsan yemeye tekrar vücudu alıştırmak zaman alırBu arada kizlar bugun +700 'üm.
Gene eskisi gibi yemeye başladım.
Ama sanırım o 3-4 gün biraz yükseltti.
Ve bu arada pazar gününden beri lavaboya da gidemedim , Regl de gelir diye düşünüyorum
Umarım o yüzden öyle çıkmışımdır yoksa depresyona gireceğim valla
Bence emzirirken öyle şeyler tüketme canım normal yeşil çay iç yeterMeraba kızlar bende kaç gündür performansimi beğenmiyorum ses e karşı yüzüm yok yazım spor yapamıyorum ama genelde hareketliyim koşu bandını salona aldım haftaya inş iyi bir şekilde basliyacam spora zayıflama cayi aldım 160 tl emziren annelerde icebiliyor ins bu seferki fiyasko çıkmaz
4 değil 3 dilim ooooCnm ödevleri @Ses35 veriyordu hiç görmedin mi ama listede yoktun sen gerci:) sporcu olmaz evde yarım saat de olsa egzersiz yap mekik Squad sınav plank twist zıplama vs vs vs yaptığın sporu da Paylaşirsan bizimle harika olur
Pek hoslanmadim(( kız akşam 4 dilim ekmek ne 2 tabak corbadan sonra kesilmedin mi hala ekmek istedi canın :))) ekmeği mümkün olduğunca erken saatte tuket cnm kahvaltini daha sağlam yapabilirsin
Bence sen konuyu yanlış anlamışsın tatlım kilo almaya çalışır gibisin
allah.yardımcın.olsun.güzel.haberlerini.bekliyoruz.canım♡ben yarinki sinavi basariyla geceyim hepinizin duasini bekliyorumsöz gecersem (sözlü sinav korkuyorum) her gün 60 dk spor yapicagim.....sinav imkansiz degil yanlis anlasilmasin ama gecince o derece rahatliycam anlayin
günaydın.tatlım:-*@Erigimkimyager1508 cansutr R RoseAnge @Ses35 @yolcukardelen baldamlasxixmelis Myprincesses Tusev upup25 istikrar1986
Eksik yok demi herkese gunayddiiinnn
Nasıl.üzüldüm.rakibecigim.anlatamam.sanaBu arada kizlar bugun +700 'üm.
Gene eskisi gibi yemeye başladım.
Ama sanırım o 3-4 gün biraz yükseltti.
Ve bu arada pazar gününden beri lavaboya da gidemedim , Regl de gelir diye düşünüyorum
Umarım o yüzden öyle çıkmışımdır yoksa depresyona gireceğim valla
ay.çok.güldüm.sen.çok.yasa.e.miBence sen konuyu yanlış anlamışsın tatlım kilo almaya çalışır gibisin
cayın.içinde.neler.var?canım.sen.bakma.onların.öyle.dediğine.sen.dedektif.ol.incele.bi.de.boyle.şeylere.umut.bağlama.illaki.faydası.var.ama.asla.sihirli.değnek.degilMeraba kızlar bende kaç gündür performansimi beğenmiyorum ses e karşı yüzüm yok yazım spor yapamıyorum ama genelde hareketliyim koşu bandını salona aldım haftaya inş iyi bir şekilde basliyacam spora zayıflama cayi aldım 160 tl emziren annelerde icebiliyor ins bu seferki fiyasko çıkmaz
canım.ekmeği.yemeğe.bandırıp.mi.yiyordun?öyle.çok.yeniyor.minik.minik.koparıp.ağzına.at.çatalla.da.yemeği.al.öyle.daha az.tüketiliyor.kendimden.biliyorum4 değil 3 dilim ooooya bnm tek derdim ekmek zaten suyumu da 2 litreye cıkardım harekette ediyorum ama ekmek büyük sorun benim için
o zaman bende artık baslıyaym spora listeye alınmasamda yazarım burdan yaptıklarımı
çayı alalı baya oluyor emziren anneler icer desede bende tedirgin yaklaşıyorum birturlu başlamadım bakalım artikBence emzirirken öyle şeyler tüketme canım normal yeşil çay iç yeter
allah.yardımcın.olsun.güzel.haberlerini.bekliyoruz.canım♡
günaydın.tatlım:-*
Nasıl.üzüldüm.rakibecigim.anlatamam.sana
canım.bende.+700um.ama.Bugün.çarşı.pazar.dolaşacağım.bi.suru.terlerim.bi.şey.de.yemem.pek.aksamda.arkadaşın.kinasında.az.oynadım.mi.tamamdır.
sen.ac.durabiliyorsun.malum.Bugün.sıvı.ağırlıklı.beslenirsen.dengelersin.diye.düşünüyorum.canım.benim:-*:-*
ay.çok.güldüm.sen.çok.yasa.e.mi
cayın.içinde.neler.var?canım.sen.bakma.onların.öyle.dediğine.sen.dedektif.ol.incele.bi.de.boyle.şeylere.umut.bağlama.illaki.faydası.var.ama.asla.sihirli.değnek.degil
canım.ekmeği.yemeğe.bandırıp.mi.yiyordun?öyle.çok.yeniyor.minik.minik.koparıp.ağzına.at.çatalla.da.yemeği.al.öyle.daha az.tüketiliyor.kendimden.biliyorum
canım.bugünlük.dene.ekmek.yememeyi.ama.diğer.günler.bir.iki.dilim.tb.ekmeğini.tavada.kuru.kur.kızartıp.sabahları.yeyemeklerin suyunu pek semiyorum ama ekmeksizde yiyemiyorum bakim bugün hiç ekmeksz yemeyi denicem dün ekmek almadım sofraya sonra kalıp aldım dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?