Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim hedef kilonu Bilmiyorum ama bence menundeki ekmek dagilisi iyi degil
Sabah pogaca bir de aksam 3 dilim Ekmek olmamis

hedes kilom 54 şimdi 58 dim ama dün tartıldım 59,5 cıktm şişlik var regl olcam diye bakalım ekmeği bırakkmaya calısıyorum normalde yarım ekmek yerdim bi oturdugumda

Enise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca
Cnm ödevleri @Ses35 veriyordu hiç görmedin mi ama listede yoktun sen gerci:) sporcu olmaz evde yarım saat de olsa egzersiz yap mekik Squad sınav plank twist zıplama vs vs vs yaptığın sporu da Paylaşirsan bizimle harika olur

Pek hoslanmadim (( kız akşam 4 dilim ekmek ne 2 tabak corbadan sonra kesilmedin mi hala ekmek istedi canın :))) ekmeği mümkün olduğunca erken saatte tuket cnm kahvaltini daha sağlam yapabilirsin

Bu arada kizlar bugun +700 'üm.
Gene eskisi gibi yemeye başladım.
Ama sanırım o 3-4 gün biraz yükseltti.
Ve bu arada pazar gününden beri lavaboya da gidemedim , Regl de gelir diye düşünüyorum
Umarım o yüzden öyle çıkmışımdır yoksa depresyona gireceğim valla

Erigim dün bir ara yazıyordum davete gidince bırakmak zorunda kaldım aslında soracaktım ablam 8 cesit pasta yapmis hepsi karbonhidrat ben ne yapim sormama kalmadı olanlar oldu ama akşam hiç birşey yemedim dengeledim

Bence sen konuyu yanlış anlamışsın tatlım kilo almaya çalışır gibisin

Meraba kızlar bende kaç gündür performansimi beğenmiyorum ses e karşı yüzüm yok yazım spor yapamıyorum ama genelde hareketliyim koşu bandını salona aldım haftaya inş iyi bir şekilde basliyacam spora zayıflama cayi aldım 160 tl emziren annelerde icebiliyor ins bu seferki fiyasko çıkmaz

Aman dikkat tatlım bi başlarsan yemeye tekrar vücudu alıştırmak zaman alır

Bence emzirirken öyle şeyler tüketme canım normal yeşil çay iç yeter

4 değil 3 dilim oooo ya bnm tek derdim ekmek zaten suyumu da 2 litreye cıkardım harekette ediyorum ama ekmek büyük sorun benim için
o zaman bende artık baslıyaym spora listeye alınmasamda yazarım burdan yaptıklarımı

ben yarinki sinavi basariyla geceyim hepinizin duasini bekliyorum söz gecersem (sözlü sinav korkuyorum) her gün 60 dk spor yapicagim.....sinav imkansiz degil yanlis anlasilmasin ama gecince o derece rahatliycam anlayin
allah.yardımcın.olsun.güzel.haberlerini.bekliyoruz.canım♡
günaydın.tatlım:-*
Nasıl.üzüldüm.rakibecigim.anlatamam.sana
canım.bende.+700um.ama.Bugün.çarşı.pazar.dolaşacağım.bi.suru.terlerim.bi.şey.de.yemem.pek.aksamda.arkadaşın.kinasında.az.oynadım.mi.tamamdır.
sen.ac.durabiliyorsun.malum.Bugün.sıvı.ağırlıklı.beslenirsen.dengelersin.diye.düşünüyorum.canım.benim:-*:-*
Bence sen konuyu yanlış anlamışsın tatlım kilo almaya çalışır gibisin
ay.çok.güldüm.sen.çok.yasa.e.mi
cayın.içinde.neler.var?canım.sen.bakma.onların.öyle.dediğine.sen.dedektif.ol.incele.bi.de.boyle.şeylere.umut.bağlama.illaki.faydası.var.ama.asla.sihirli.değnek.degil
canım.ekmeği.yemeğe.bandırıp.mi.yiyordun?öyle.çok.yeniyor.minik.minik.koparıp.ağzına.at.çatalla.da.yemeği.al.öyle.daha az.tüketiliyor.kendimden.biliyorum

yemeklerin suyunu pek semiyorum ama ekmeksizde yiyemiyorum bakim bugün hiç ekmeksz yemeyi denicem dün ekmek almadım sofraya sonra kalıp aldım dayanamayıp

kahvaltımı.yaptım:
omlet,domates,salatalik,7zeytin,2dlmkizarmisciyatohumlu ekmek
temizlik.yapıp.dışarı.çıkacağım.gece.dönerim.eve.ama.çıkmadan.spor.yapabilirsem.cillop.gibi.olur
Hadi.tartı.öncesi.çok.hareket.hadi.hadi.hadiiiii♡♡

yemeklerin suyunu pek semiyorum ama ekmeksizde yiyemiyorum bakim bugün hiç ekmeksz yemeyi denicem dün ekmek almadım sofraya sonra kalıp aldım dayanamayıp
canım.bugünlük.dene.ekmek.yememeyi.ama.diğer.günler.bir.iki.dilim.tb.ekmeğini.tavada.kuru.kur.kızartıp.sabahları.ye
sabah.dışında.tüketmemekte.çalış.inan.ben.de.şaşıyorum.kendime.ama.alıştım.aramiyorum.artik
önce.yapabileceğine.inan.kesin.yaparsın.:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…