Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çayın içinde mate maydanoz kurusu ginko yaprak vs baya birşeyler var zaten diyet siz zayıflama yapmaz dediler haklısın bende zaten bu surecte biraz destek olmasını bekliyorum

bugün hiç yemiyeyim bakaym belki alışırım sadec sabahları yerim eğer evden ckabilseydm sandvc ekmeği alcaktm dün bugün alcam inşaallah sabah poğacalarını kaldırcam

akşam yemeğini erken yiyorum zaten 5 gibi ama ekmek yemedğimde hemen acıkıyorum

Oooohhh aradığımız enerji budur :)))

Kuşum işin mental tarafini ele alacağım ben. Ekmek yemeyince doymam hemen acikirim tarzında cümleleri bırak. Biz de ekmek kullanmadan öğün yapıyoruz. Bak ben 79 kilodayim ve ekmeksiz doyuyorum. Yediğim şeyleri küçük bir kahvaltı kasesinde yiyorum. Tam bir subardagi kadar hacmi. Yani düşün o ufacık şey ekmek olmadan beni doyuruyo.
Ben buna inandım doyuracak beni o kadar şey.
Sende ekmeğin sana bir faydasi olmadığına inan. Sadece 1 dilim al yanına o da sabah ya da en kötü öğlen menün de olsun.
İnan ve basar .
Sen bu zihin yapısına sahipsin
Mucuuukkk; )

yemeği bende küçük porsiyonlarda yiyorum y.çayımı içiyorum atıstırmalıklarımı yapıyorum fakat emek bende takıntı oldu galiba. ama denicem bugün zabah poğaca yedim bi daha ekmek yemicem basarıcammm
ama yarın tartıda yüksek cıkcm onu diyim yani şişkinlikten hep

liste alımları bu hafta değil dimi
ben bu haftayı kendime alıştırma haftası olarak şeettiydim ay inanmıyorum hiç yemem yarına kadar bak valla ama girerim o listeye yani öyle bişi varsa söyleyin

Enise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca
Canım enise yazmış ama ben bilgilendireyim haftalık 140 dk spor istiyorum evde yapabileceğin leslie diye bir yürüyüş programı var bi araştır bakalım

canım neredeyse 4-5 gundur kabızım yaglı yaglı kremalı belki işe yarar dedim oda yaramadı kırk yılda bir yiyorum zaten oda eşimin yaptıgını ince bir dilim hüplettim

Evet @Erigim az geliyormuş sanırım.hayatımdan tamamen çıkarmayacağım şeyleri yememeye karşıyım zaten
aynen bir dönem karatay yaptım asllında karatayı sevıyorum makarna pılav ekmek zaten pek işim olmaz ama canım meyve yemek istiyor normalde yemem ama beynim yasak kabul ettiği için istiyor

ben yarinki sinavi basariyla geceyim hepinizin duasini bekliyorum söz gecersem (sözlü sinav korkuyorum) her gün 60 dk spor yapicagim.....sinav imkansiz degil yanlis anlasilmasin ama gecince o derece rahatliycam anlayin
hadi inşllah güzel haberle gel
patatesli poğaca st: 47709881, member: 776915"] Enise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela =
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca[/QUOTE]
patatesli pogaca:
Altı üstü bir poğaça deyip geçmeyin mesela 1 sade poğaçanın 258 kalori ettiğini biliyor musunuz?Sade 1 adet büyük bir poğaçanın besin değeri 430‘dur. Küçük poğaçaların ise 86 kaloridir. Sonuçta bunu alışkanlık haline getirdiyseniz, düzensiz bir beslenme alışkanlığı ve hareketsiz iş hayatınız varsa bu küçük poğaçalar düşmanınız haline gelebilir. Sade poğaça yemediğinizi varsayıyorum içindeki diğer malzemeleri ve katkı maddelerini de hesaba katarsak sanırım yaklaşık 600- 700 kalori almış olursunuz.

Sade 1 poğaçanın besin değerleri:

• 100 gr. sade 1 poğaça, 40. 3 karbonhidrat içerir.

• 100 gr. sade 1 poğaça, 0. 5 protein içerir.

• 100 gr. sade 1 poğaça, 10. 4 yağ içerir.
Sade 1 adet poğaça ne kadar kilo yapabilir ki ?

Unlu mamullerin insan sağlığı açısından ne derece zararlı olduğunu biliyorsunuz.

Yağ ve karbonhidrat açısından oldukça fazla olmasında dolayı kilo alınıma etkisi tabi ki olacaktır. Özellikle kilo bakımından sorun yaşayanların tüketimi konusunda dikkatli olmaları gerekir.

Faydaları ve Zararları ?

Poğaçanın hazırlanışı sırasında kullanılan margarinin başlıca insan sağlığına zararı açık ara öndedir. Koroner kalp hastalığına yakalanma olasılığını artırmaktadır. LDL denilen kolesterolün yükselmesine neden olur. Anne sütünün düşük kalitede olmasını da etkiler.

Bağırsak sistemini zayıflatır ve güçsüz duruma getirerek olumsuz yönde etkiler.

Bu zararların yanı sıra doğru tüketildiğinde, HDL adı verilen iyi kolesterolün azalmasını sağlama gibi faydaları da bulunur. Ancak sade poğaçanın sürekli olarak tüketilmesi insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Bu konuda dikkatli olmanızda yarar var.

Bu durum sadece 1 poğaça için geçerli değil tüm unlu mamullerin tüketiminde dikkat etmelisiniz. Yapılan yerin, kullanılan malzemelerin önemi büyüktür.

akşamda iki kase çorba içmişsin bir kase iki kepçe çorba alır eder 4 kepçe oda eder 4 dlm ekmek ve bunun yanına 3 dilimde sen eklemişsin
ee sabah ki pogaçada 4 dlm ekmek ediyordu (yagını saymadım bile)
ettimi : 11 dlm ekmek kilon :59 oysa bir beslenme menüsünde senin kilona göre toplam ekmek adedi 5 dlm sabah 2 öglen akşam 1
bu durumda 6 dlm ekmek fazlan var demek ki ikki katını yiyorsun
gunaydın canım
girme depreşme boştan yere
Erigim dün bir ara yazıyordum davete gidince bırakmak zorunda kaldım aslında soracaktım ablam 8 cesit pasta yapmis hepsi karbonhidrat ben ne yapim sormama kalmadı olanlar oldu ama akşam hiç birşey yemedim dengeledim
ohh ohhh elleri aza gitmemiş bol bol yapmış

çayı alalı baya oluyor emziren anneler icer desede bende tedirgin yaklaşıyorum birturlu başlamadım bakalım artik
aynenn canım 160tl resmen para tuzagı bir çok şeyi aktardan alabilirsin ayrıca zaten emziriyorsun o kadar karıştırmaya gerek yok mama takvıyesıde yaptıgın için en fazla günde 1 fincan yeşilayda yardımcı olurdu
hatta yeşilçay ve rezene birlikte ödem sökücü
yemeklerin suyunu pek semiyorum ama ekmeksizde yiyemiyorum bakim bugün hiç ekmeksz yemeyi denicem dün ekmek almadım sofraya sonra kalıp aldım dayanamayıp
ailen çiftlikte degil mi bence eve ekmek alma

@Erigim listeye ne zaman katılıyoruz biz acep? Ona göre bugün su bile içmeyeceğim

liste alımları bu hafta değil dimi
ben bu haftayı kendime alıştırma haftası olarak şeettiydim ay inanmıyorum hiç yemem yarına kadar bak valla ama girerim o listeye yani öyle bişi varsa söyleyin
çömezler çoştu durun bi listeyi getiriyim

Evet bir haftadır bişey yok Tusev de gelmedi zaten siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba isteyenler yazsın dedim ama her hafta liste düzeltiyorum artık yeter senin sayende yazayım lütfen spor yapacaKlar girsin listeye hiçbi çekişme azim görmüyorum gelen ortadan kayboluyor bende hafta sonu liste toplucam ama bakıyorum hiç yapmayan var mazeret yok herkes kendi için yapıcak kızlar bu sporu biraz heveslenin kilo vermeler hızlansın diye yapıyoruz günlük sadece 20 dk yı kendinize ayırın evinizin odalarında müzik açıp hafif tempo koşu gibi yapsanız 20 dk geçer neki yani
Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen sizi kendimi düşündüğüm için :))

patatesli pogaca:
Altı üstü bir poğaça deyip geçmeyin mesela 1 sade poğaçanın 258 kalori ettiğini biliyor musunuz?Sade 1 adet büyük bir poğaçanın besin değeri 430‘dur. Küçük poğaçaların ise 86 kaloridir. Sonuçta bunu alışkanlık haline getirdiyseniz, düzensiz bir beslenme alışkanlığı ve hareketsiz iş hayatınız varsa bu küçük poğaçalar düşmanınız haline gelebilir. Sade poğaça yemediğinizi varsayıyorum içindeki diğer malzemeleri ve katkı maddelerini de hesaba katarsak sanırım yaklaşık 600- 700 kalori almış olursunuz.

Sade 1 poğaçanın besin değerleri:

• 100 gr. sade 1 poğaça, 40. 3 karbonhidrat içerir.

• 100 gr. sade 1 poğaça, 0. 5 protein içerir.

• 100 gr. sade 1 poğaça, 10. 4 yağ içerir.
Sade 1 adet poğaça ne kadar kilo yapabilir ki ?

Unlu mamullerin insan sağlığı açısından ne derece zararlı olduğunu biliyorsunuz.

Yağ ve karbonhidrat açısından oldukça fazla olmasında dolayı kilo alınıma etkisi tabi ki olacaktır. Özellikle kilo bakımından sorun yaşayanların tüketimi konusunda dikkatli olmaları gerekir.

Faydaları ve Zararları ?

Poğaçanın hazırlanışı sırasında kullanılan margarinin başlıca insan sağlığına zararı açık ara öndedir. Koroner kalp hastalığına yakalanma olasılığını artırmaktadır. LDL denilen kolesterolün yükselmesine neden olur. Anne sütünün düşük kalitede olmasını da etkiler.

Bağırsak sistemini zayıflatır ve güçsüz duruma getirerek olumsuz yönde etkiler.

Bu zararların yanı sıra doğru tüketildiğinde, HDL adı verilen iyi kolesterolün azalmasını sağlama gibi faydaları da bulunur. Ancak sade poğaçanın sürekli olarak tüketilmesi insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Bu konuda dikkatli olmanızda yarar var.

Bu durum sadece 1 poğaça için geçerli değil tüm unlu mamullerin tüketiminde dikkat etmelisiniz. Yapılan yerin, kullanılan malzemelerin önemi büyüktür.

akşamda iki kase çorba içmişsin bir kase iki kepçe çorba alır eder 4 kepçe oda eder 4 dlm ekmek ve bunun yanına 3 dilimde sen eklemişsin
ee sabah ki pogaçada 4 dlm ekmek ediyordu (yagını saymadım bile)
ettimi : 11 dlm ekmek kilon :59 oysa bir beslenme menüsünde senin kilona göre toplam ekmek adedi 5 dlm sabah 2 öglen akşam 1
bu durumda 6 dlm ekmek fazlan var demek ki ikki katını yiyorsun

gunaydın canım

girme depreşme boştan yere

ohh ohhh elleri aza gitmemiş bol bol yapmış

aynenn canım 160tl resmen para tuzagı bir çok şeyi aktardan alabilirsin ayrıca zaten emziriyorsun o kadar karıştırmaya gerek yok mama takvıyesıde yaptıgın için en fazla günde 1 fincan yeşilayda yardımcı olurdu
hatta yeşilçay ve rezene birlikte ödem sökücü

ailen çiftlikte degil mi bence eve ekmek alma

çömezler çoştu durun bi listeyi getiriyim [/QUOTE]

oyyyyy
11 dilim ekmem mi

***10. TAKIM 479.ETAP***

RoseAnge (61.1////%)
Erigim(71.7//%)

cansutr(84.5///%)
kimyager1508(67.6///%)

dagyolu(82.7//%)
Enise07(79.0///%)
yolcukardelen(56.3///%)
darkbutterfly(72.6///%)yeni üye girs.tar:5/8/16 gir.kil:73 hdf:63

pembedussler(80.5///%)yeni üye giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75

10.takım ortalaması:%0.539

baldamlasxixmelis(65.4///%) yeni üye giriş tar:1/8/16 giris kilosu:66.9 hedef :61
upup25(58///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54

Tusev(78.2///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:78.5 hedef:65--- başarısız

Son düzenleyen: Moderatör:
upup25 canım sen listeye haftaya giriyorsun 3. cuma haftaya doluyor senin listeye girebilmen içinde başlangıç kilonun ve bu haftaki kilonun altında olmalısın haftaya cuma

upup25 canım sen listeye haftaya giriyorsun 3. cuma haftaya doluyor senin listeye girebilmen içinde başlangıç kilonun ve bu haftaki kilonun altında olmalısın haftaya cuma

o zaman 58 olarak kabul ediyorum 57 olmam gerekiyo grebilmem için. olur olur sporuda yaptm mı yaparım ben

Yeni listeye alıcam seni kanki özlemişim enerjini
Ben kaliteli kh almaktan yanayım ekmeksiz bende yapamam zaten hayat boyu bunu uygulamak zor günde 3 4 dilim çavdar tambuğday yenebilir ama pilav makarna beyaz ekmek hamur işi ve puğaca olmamalı

şöyle oluyo kiiiii..

bende bilmiorum öğle yemeğinde kemek yemedim akşamda yemezsem taamdır bu iş daha da yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…