- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
çayın içinde mate maydanoz kurusu ginko yaprak vs baya birşeyler var zaten diyet siz zayıflama yapmaz dediler haklısın bende zaten bu surecte biraz destek olmasını bekliyorumallah.yardımcın.olsun.güzel.haberlerini.bekliyoruz.canım♡
günaydın.tatlım:-*
Nasıl.üzüldüm.rakibecigim.anlatamam.sana
canım.bende.+700um.ama.Bugün.çarşı.pazar.dolaşacağım.bi.suru.terlerim.bi.şey.de.yemem.pek.aksamda.arkadaşın.kinasında.az.oynadım.mi.tamamdır.
sen.ac.durabiliyorsun.malum.Bugün.sıvı.ağırlıklı.beslenirsen.dengelersin.diye.düşünüyorum.canım.benim:-*:-*
ay.çok.güldüm.sen.çok.yasa.e.mi
cayın.içinde.neler.var?canım.sen.bakma.onların.öyle.dediğine.sen.dedektif.ol.incele.bi.de.boyle.şeylere.umut.bağlama.illaki.faydası.var.ama.asla.sihirli.değnek.degil
canım.ekmeği.yemeğe.bandırıp.mi.yiyordun?öyle.çok.yeniyor.minik.minik.koparıp.ağzına.at.çatalla.da.yemeği.al.öyle.daha az.tüketiliyor.kendimden.biliyorum
canım.bugünlük.dene.ekmek.yememeyi.ama.diğer.günler.bir.iki.dilim.tb.ekmeğini.tavada.kuru.kur.kızartıp.sabahları.ye
sabah.dışında.tüketmemekte.çalış.inan.ben.de.şaşıyorum.kendime.ama.alıştım.aramiyorum.artik
önce.yapabileceğine.inan.kesin.yaparsın.:-*
Oooohhh aradığımız enerji budur :)))kahvaltımı.yaptım:
omlet,domates,salatalik,7zeytin,2dlmkizarmisciyatohumlu ekmek
temizlik.yapıp.dışarı.çıkacağım.gece.dönerim.eve.ama.çıkmadan.spor.yapabilirsem.cillop.gibi.olur
Hadi.tartı.öncesi.çok.hareket.hadi.hadi.hadiiiii♡♡
Kuşum işin mental tarafini ele alacağım ben. Ekmek yemeyince doymam hemen acikirim tarzında cümleleri bırak. Biz de ekmek kullanmadan öğün yapıyoruz. Bak ben 79 kilodayim ve ekmeksiz doyuyorum. Yediğim şeyleri küçük bir kahvaltı kasesinde yiyorum. Tam bir subardagi kadar hacmi. Yani düşün o ufacık şey ekmek olmadan beni doyuruyo.bugün hiç yemiyeyim bakaym belki alışırım sadec sabahları yerim eğer evden ckabilseydm sandvc ekmeği alcaktm dün bugün alcam inşaallah sabah poğacalarını kaldırcam
akşam yemeğini erken yiyorum zaten 5 gibi ama ekmek yemedğimde hemen acıkıyorum
Kuşum işin mental tarafini ele alacağım ben. Ekmek yemeyince doymam hemen acikirim tarzında cümleleri bırak. Biz de ekmek kullanmadan öğün yapıyoruz. Bak ben 79 kilodayim ve ekmeksiz doyuyorum. Yediğim şeyleri küçük bir kahvaltı kasesinde yiyorum. Tam bir subardagi kadar hacmi. Yani düşün o ufacık şey ekmek olmadan beni doyuruyo.
Ben buna inandım doyuracak beni o kadar şey.
Sende ekmeğin sana bir faydasi olmadığına inan. Sadece 1 dilim al yanına o da sabah ya da en kötü öğlen menün de olsun.
İnan ve basar .
Sen bu zihin yapısına sahipsin
Mucuuukkk; )
Canım enise yazmış ama ben bilgilendireyim haftalık 140 dk spor istiyorum evde yapabileceğin leslie diye bir yürüyüş programı var bi araştır bakalımEnise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca
canım neredeyse 4-5 gundur kabızım yaglı yaglı kremalı belki işe yarar dedim oda yaramadışimdi senin menüleri düşününce az tırsar gibi oldum, napsam nerelere gitsemablamsın deyip elini mi öpsem ya da gece gündüz uyumayıp spor mu yapsam
hımm pastaafiyet olsun kaptanım, biliyorsun pasta zayıflatıyor bizim takımı:):)
bu arada biz 9.olduğumuzda rakip takım kaçıncı olmuştu?Haftaya düelloya mı davet etsek yenilen pehlivan misali
aynen bir dönem karatay yaptım asllında karatayı sevıyorum makarna pılav ekmek zaten pek işim olmaz ama canım meyve yemek istiyor normalde yemem ama beynim yasak kabul ettiği için istiyorEvet @Erigim az geliyormuş sanırım.hayatımdan tamamen çıkarmayacağım şeyleri yememeye karşıyım zaten
Yarın herkesten spor yapmış olmasını bekliyorum ne oldu size HEEEEEYYYY!!!!! @Erigim @kimyager1508 @cansutr @RoseAnge @Ses35 @yolcukardelen @baldamlasxixmelis @pembedussler @Tusevupup25 istikrar1986
hadi inşllah güzel haberle gelben yarinki sinavi basariyla geceyim hepinizin duasini bekliyorumsöz gecersem (sözlü sinav korkuyorum) her gün 60 dk spor yapicagim.....sinav imkansiz degil yanlis anlasilmasin ama gecince o derece rahatliycam anlayin
patatesli poğaca st: 47709881, member: 776915"]günaydın canlaarrr :) hemen menümü yazıyorum ki bana sabah sabah bi güzl kızın
sabah: patatesli poğaca
domates
zeytin
kahve
öğle: ezogelin corbası
türlü yemeği
karpuz
iki çatalcık makarna
şeftali
akşam: 2 TABAK corbaaaa :)
fırında tavuk yemeği(ben yaptım cok güzel olmuştu ellerime sağlık)
domates
ve 3 dilim ekmek
gunaydın canım@Erigim @kimyager1508 @cansutr @RoseAnge @Ses35 @yolcukardelen @baldamlasxixmelis @pembedussler @Tusevupup25 istikrar1986
Eksik yok demi herkese gunayddiiinnn
girme depreşme boştan yereBu arada kizlar bugun +700 'üm.
Gene eskisi gibi yemeye başladım.
Ama sanırım o 3-4 gün biraz yükseltti.
Ve bu arada pazar gününden beri lavaboya da gidemedim , Regl de gelir diye düşünüyorum
Umarım o yüzden öyle çıkmışımdır yoksa depresyona gireceğim valla
ohh ohhh elleri aza gitmemiş bol bol yapmışErigim dün bir ara yazıyordum davete gidince bırakmak zorunda kaldım aslında soracaktım ablam 8 cesit pasta yapmis hepsi karbonhidrat ben ne yapim sormama kalmadı olanlar olduama akşam hiç birşey yemedim dengeledim
Meraba kızlar bende kaç gündür performansimi beğenmiyorum ses e karşı yüzüm yok yazım spor yapamıyorum ama genelde hareketliyim koşu bandını salona aldım haftaya inş iyi bir şekilde basliyacam spora zayıflama cayi aldım 160 tl emziren annelerde icebiliyor ins bu seferki fiyasko çıkmaz
aynenn canım 160tl resmen para tuzagı bir çok şeyi aktardan alabilirsin ayrıca zaten emziriyorsun o kadar karıştırmaya gerek yok mama takvıyesıde yaptıgın için en fazla günde 1 fincan yeşilayda yardımcı olurduçayı alalı baya oluyor emziren anneler icer desede bende tedirgin yaklaşıyorum birturlu başlamadım bakalım artik
ailen çiftlikte degil mi bence eve ekmek almayemeklerin suyunu pek semiyorum ama ekmeksizde yiyemiyorum bakim bugün hiç ekmeksz yemeyi denicem dün ekmek almadım sofraya sonra kalıp aldım dayanamayıp
yemeği bende küçük porsiyonlarda yiyorum y.çayımı içiyorum atıstırmalıklarımı yapıyorum fakat emek bende takıntı oldu galiba. ama denicem bugün zabah poğaca yedim bi daha ekmek yemicem basarıcammm
ama yarın tartıda yüksek cıkcm onu diyim yani şişkinlikten hep
@Erigim listeye ne zaman katılıyoruz biz acep? Ona göre bugün su bile içmeyeceğim
çömezler çoştu durun bi listeyi getiriyimliste alımları bu hafta değil dimi
ben bu haftayı kendime alıştırma haftası olarak şeettiydim ay inanmıyorum hiç yemem yarına kadar bak valla ama girerim o listeye yani öyle bişi varsa söyleyin
Evet bir haftadır bişey yok Tusev de gelmedi zaten siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba isteyenler yazsın dedim ama her hafta liste düzeltiyorum artık yeter senin sayende yazayım lütfen spor yapacaKlar girsin listeye hiçbi çekişme azim görmüyorum gelen ortadan kayboluyor bende hafta sonu liste toplucam ama bakıyorum hiç yapmayan var mazeret yok herkes kendi için yapıcak kızlar bu sporu biraz heveslenin kilo vermeler hızlansın diye yapıyoruz günlük sadece 20 dk yı kendinize ayırın evinizin odalarında müzik açıp hafif tempo koşu gibi yapsanız 20 dk geçer neki yaniMeraba kızlar bende kaç gündür performansimi beğenmiyorum ses e karşı yüzüm yok yazım spor yapamıyorum ama genelde hareketliyim koşu bandını salona aldım haftaya inş iyi bir şekilde basliyacam spora zayıflama cayi aldım 160 tl emziren annelerde icebiliyor ins bu seferki fiyasko çıkmaz
Yapacaksan alırız canım4 değil 3 dilim ooooya bnm tek derdim ekmek zaten suyumu da 2 litreye cıkardım harekette ediyorum ama ekmek büyük sorun benim için
o zaman bende artık baslıyaym spora listeye alınmasamda yazarım burdan yaptıklarımı
patatesli pogaca:canım neredeyse 4-5 gundur kabızım yaglı yaglı kremalı belki işe yarar dedim oda yaramadıkırk yılda bir yiyorum zaten oda eşimin yaptıgını ince bir dilim hüplettim
aynen bir dönem karatay yaptım asllında karatayı sevıyorum makarna pılav ekmek zaten pek işim olmaz ama canım meyve yemek istiyor normalde yemem ama beynim yasak kabul ettiği için istiyor
hadi inşllah güzel haberle gel
patatesli poğaca st: 47709881, member: 776915"]Enise07 bu spor olayı nasıl oluyo yani ödev dediğiniz ne mesela =
bende katılabilirim ama yürüyüş yapamam bizim burda yürüyüş için yer yok evde takılırım anca
hep erteliyorsun canım ekmekle sporun arasındaki öncelik sırasındaki bağlantıyı bir anlat bakalım neden önce ekmegi bırakıp sonra spor yapacaksınyaparıımm ama önce ekmeği bırakayım
upup25 canım sen listeye haftaya giriyorsun 3. cuma haftaya doluyor senin listeye girebilmen içinde başlangıç kilonun ve bu haftaki kilonun altında olmalısın haftaya cuma
Yeni listeye alıcam seni kanki özlemişim enerjiniallah.yardımcın.olsun.güzel.haberlerini.bekliyoruz.canım♡
günaydın.tatlım:-*
Nasıl.üzüldüm.rakibecigim.anlatamam.sana
canım.bende.+700um.ama.Bugün.çarşı.pazar.dolaşacağım.bi.suru.terlerim.bi.şey.de.yemem.pek.aksamda.arkadaşın.kinasında.az.oynadım.mi.tamamdır.
sen.ac.durabiliyorsun.malum.Bugün.sıvı.ağırlıklı.beslenirsen.dengelersin.diye.düşünüyorum.canım.benim:-*:-*
ay.çok.güldüm.sen.çok.yasa.e.mi
cayın.içinde.neler.var?canım.sen.bakma.onların.öyle.dediğine.sen.dedektif.ol.incele.bi.de.boyle.şeylere.umut.bağlama.illaki.faydası.var.ama.asla.sihirli.değnek.degil
canım.ekmeği.yemeğe.bandırıp.mi.yiyordun?öyle.çok.yeniyor.minik.minik.koparıp.ağzına.at.çatalla.da.yemeği.al.öyle.daha az.tüketiliyor.kendimden.biliyorum
Kuşum işin mental tarafini ele alacağım ben. Ekmek yemeyince doymam hemen acikirim tarzında cümleleri bırak. Biz de ekmek kullanmadan öğün yapıyoruz. Bak ben 79 kilodayim ve ekmeksiz doyuyorum. Yediğim şeyleri küçük bir kahvaltı kasesinde yiyorum. Tam bir subardagi kadar hacmi. Yani düşün o ufacık şey ekmek olmadan beni doyuruyo.
Ben buna inandım doyuracak beni o kadar şey.
Sende ekmeğin sana bir faydasi olmadığına inan. Sadece 1 dilim al yanına o da sabah ya da en kötü öğlen menün de olsun.
İnan ve basar .
Sen bu zihin yapısına sahipsin
Mucuuukkk; )
Ben kaliteli kh almaktan yanayım ekmeksiz bende yapamam zaten hayat boyu bunu uygulamak zor günde 3 4 dilim çavdar tambuğday yenebilir ama pilav makarna beyaz ekmek hamur işi ve puğaca olmamalıbugün hiç yemiyeyim bakaym belki alışırım sadec sabahları yerim eğer evden ckabilseydm sandvc ekmeği alcaktm dün bugün alcam inşaallah sabah poğacalarını kaldırcam
akşam yemeğini erken yiyorum zaten 5 gibi ama ekmek yemedğimde hemen acıkıyorum
hep erteliyorsun canım ekmekle sporun arasındaki öncelik sırasındaki bağlantıyı bir anlat bakalım neden önce ekmegi bırakıp sonra spor yapacaksın
valla mantıklı bir sebep söyle hepimiz ekmeği bırakacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?