Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende resim atmak istediiimmm
bu iki ay önceki halim o zaman 57ydim şimdi 58 im ama benm bi kilo bile farkediyo hemen şişiyorum hele 58 den yukarı cıkaym top gibi oluyorum
ve kuzucuklar size sormak istiyorum en sorunlu bölgem neresi gibi duruyo herkes farklı bişey söylüyo bacak göbek basen diye kimse bana kilon yok demesin sakın kv bile kilo versen iyi olur dedi

Eklentiler

• IMG-20160709-WA0012-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 47
Senin kv halt etmiş.bence kg yok
İle de var dersen basen çalış

Kızlar günaydın,erken oldu ama kahvaltı sofrasında son cayimi icerken yazayım dedim.
Menü:tb ekmeğinden sebzeli tost,domates,salatalik,yarim kurabiye, iki ısırık simitten tost,bi kere de tahin pekmez e bandım tartım komsudaydi kaç zamandır tartilamiyordum,sabah tartildim 55.7 yani haftalık hedefime 200 gr kalmış

ins canım ins senin sayende cok sagol dediğin gibi karanlikta yaptim ödevleri hiç anlamıyorum araştırmam lazım
Anlamadıklarını sor canım açıklarım ben sana
Unuttum Ses35 demişsin ya davetler irade sınavı haklısın aslında bir düzene kendimi alıştırdım mi bulunduğum ortamlara yansiyabiliyor taviz vermemeye çalışıyorum ama o düzen bir evde saglayamadim
Yazın rehaveti de var umuyorum ki yakında hepimiz toparlanıp daha iyi olucaz

@Ses35 cnm benim fırsat bulamadım akşam
Olsun canım
Aslında iyi gözüküyorsun ama
biraz basenden verebilirsin spor şart:)
Bravo kanki çok iyi gidiyorsun:)

Selam Kizlar ben geldimmmm :)) kizim çok sukur aşklar sonraki ateslenmedi sadece biraz huysuzlandi. Ben çok tedirgindim ama atlattik :))
Darısı bana bizimde bugün vardı ama sabah rop muayenesine gidince çok halsizleştiler çok ağladılar canları yandı cumaya götürcem artık aşıyı bugün kaldıramazlar

5 kg fazlan var tatlım boyunda kısaysa acil vermelisin

ablalarım cannlarım ya ben yogurt biber limon kürünü yapmak istiyorum deneyen oldu mu hiç ?

kimyager1508 cnm, eczacimiz ben olsam yaptırmam ama siz yaptırın demiş."niye öyle dedi" dedim.Rotavirüse yakalanırsa keşke yaptırsaydık demezsin demiş.büyük kızım için başka bir çocuk doktoruna gittiler bugün.eşim ona sormuş,o da"yaptırın, bir yıl içinde sağlık bakanlığının aşılarına da girecek"demiş.velhasıl yaptırmaya karar verdik.aşıyı sipariş ettik,160tl imiş....
Allah(cc) pişman etmesin inş

Anlamadıklarını sor canım açıklarım ben sana

Yazın rehaveti de var umuyorum ki yakında hepimiz toparlanıp daha iyi olucaz
sagolasin canım
Bencede yaz in rehaveti olsun davetler olsun cok bahanemiz var amma velakin bir zaman sonra bunlarda kalmayacak

tatlim elbisenin kumaşı da etkili bira, gobek ve basen gorunuyor ama bence normal kiyafette ideal sporla sekil ver bi ay karbonhidrati kontrolu tutsan yeter bence

maşallah maşallah

teşekkürleerrr Spor salonu en iyisi galiba para verince mecbur gidilcek
gideceksen yazil yoksa sikici olabilir

Selam Kizlar ben geldimmmm :)) kizim çok sukur aşklar sonraki ateslenmedi sadece biraz huysuzlandi. Ben çok tedirgindim ama atlattik :))
Hg canim yeni asilar kolay kolay yapmıyor zaten
şişliğim bi insin bakalımda kaç kg oldum bi öğreneym bu ay veririm sizinle o kiloları inşallah
boyuna gore kilon iyi aslinda

ablalarım cannlarım ya ben yogurt biber limon kürünü yapmak istiyorum deneyen oldu mu hiç ?
İde yariyor canim

Yaaaaa canım çok sıkkın ağlarım ben yaa Tanıdığımız bir abi vardı bugün gördü beni sen niye tosun gibi olmuşsun?,dedi Sen görürsün abiiciğim bugün eğer yazarsam kalbinizin dayanamayacağı bir kahvaltı yapmış olabilirim O yüzden akşam yemek yemiyorumm.Spor olarak 20 dk tempolu yürüyüş,klasik egzersizler yaptım.Birazdan mekik çekip,basenlerimle özel olarak ilgileneceğim öptümmm

tatlım kptana katılıyorum, belini de inceltmelisin sanki.hani hafif daha oyunu olsa fıstık gibi olursun
Maşallah diyelim
Hoşgeldin canım,gecmis olsun o zaman:-*
cok ıssız buralaaarr ... öcüüüüüü ..
İş yapmaktan totom yer görmedi bugün:-(
ben denedim hatta yine baslayacaktim ama işhalden dolayı başlamadim
amin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…