Senin kv halt etmiş.bence kg yokbende resim atmak istediiimmm
bu iki ay önceki halim o zaman 57ydim şimdi 58 im ama benm bi kilo bile farkediyo hemen şişiyorum hele 58 den yukarı cıkaym top gibi oluyorum
ve kuzucuklar size sormak istiyorum en sorunlu bölgem neresi gibi duruyo herkes farklı bişey söylüyo bacak göbek basen diyekimse bana kilon yok demesin sakın kv bile kilo versen iyi olur dedi
Senin kv halt etmiş.bence kg yok
İle de var dersen basen çalış
Anlamadıklarını sor canım açıklarım ben sanains canım ins senin sayende cok sagol dediğin gibi karanlikta yaptim ödevleri hiç anlamıyorum araştırmam lazım
Yazın rehaveti de var umuyorum ki yakında hepimiz toparlanıp daha iyi olucazUnuttum Ses35 demişsin ya davetler irade sınavı haklısın aslında bir düzene kendimi alıştırdım mi bulunduğum ortamlara yansiyabiliyor taviz vermemeye çalışıyorum ama o düzen bir evde saglayamadim
Olsun canım@Ses35 cnm benim fırsat bulamadım akşam
Aslında iyi gözüküyorsun amabende resim atmak istediiimmm
bu iki ay önceki halim o zaman 57ydim şimdi 58 im ama benm bi kilo bile farkediyo hemen şişiyorum hele 58 den yukarı cıkaym top gibi oluyorum
ve kuzucuklar size sormak istiyorum en sorunlu bölgem neresi gibi duruyo herkes farklı bişey söylüyo bacak göbek basen diyekimse bana kilon yok demesin sakın kv bile kilo versen iyi olur dedi
Bravo kanki çok iyi gidiyorsun:)Kızlar günaydın,erken oldu amakahvaltı sofrasında son cayimi icerken yazayım dedim.
Menü:tb ekmeğinden sebzeli tost,domates,salatalik,yarim kurabiye, iki ısırık simitten tost,bi kere de tahin pekmez e bandımtartım komsudaydi kaç zamandır tartilamiyordum,sabah tartildim 55.7 yani haftalık hedefime 200 gr kalmış
Olsun canım
Aslında iyi gözüküyorsun ama
biraz basenden verebilirsin spor şart:)
Bravo kanki çok iyi gidiyorsun:)
Valla canım acı konuşcam ama şişman olunca en güzel elbiseyide giysen yakışmıyor öte yandan da zayıfsan en vasat elbise bile yakışıyor,,maalesef durum bu biz şişmanlara bişey yakışmıyorrrrrrVe sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Darısı bana bizimde bugün vardı ama sabah rop muayenesine gidince çok halsizleştiler çok ağladılar canları yandı cumaya götürcem artık aşıyı bugün kaldıramazlarSelam Kizlar ben geldimmmm :)) kizim çok sukur aşklar sonraki ateslenmedi sadece biraz huysuzlandi. Ben çok tedirgindim ama atlattik :))
5 kg fazlan var tatlım boyunda kısaysa acil vermelisinbende resim atmak istediiimmm
5 kg fazlan var tatlım boyunda kısaysa acil vermelisin
sagolasin canımAnlamadıklarını sor canım açıklarım ben sana
Yazın rehaveti de var umuyorum ki yakında hepimiz toparlanıp daha iyi olucaz
tatlim elbisenin kumaşı da etkili bira, gobek ve basen gorunuyor ama bence normal kiyafette ideal sporla sekil ver bi ay karbonhidrati kontrolu tutsan yeter bencebende resim atmak istediiimmmo
maşallah maşallahKızlar günaydın,erken oldu amakahvaltı sofrasında son cayimi icerken yazayım dedim.
Menü:tb ekmeğinden sebzeli tost,domates,salatalik,yarim kurabiye, iki ısırık simitten tost,bi kere de tahin pekmez e bandımtartım komsudaydi kaç zamandır tartilamiyordum,sabah tartildim 55.7 yani haftalık hedefime 200 gr kalmış
gideceksen yazil yoksa sikici olabilirteşekkürleerrrSpor salonu en iyisi galiba para verince mecbur gidilcek
Hg canim yeni asilar kolay kolay yapmıyor zatenSelam Kizlar ben geldimmmm :)) kizim çok sukur aşklar sonraki ateslenmedi sadece biraz huysuzlandi. Ben çok tedirgindim ama atlattik :))
boyuna gore kilon iyi aslindaşişliğim bi insin bakalımda kaç kg oldum bi öğreneym bu ay veririm sizinle o kiloları inşallah
İde yariyor canimablalarım cannlarım yaben yogurt biber limon kürünü yapmak istiyorum deneyen oldu mu hiç ?
tatlım kptana katılıyorum, belini de inceltmelisin sanki.hani hafif daha oyunu olsa fıstık gibi olursunbende resim atmak istediiimmm
Hoşgeldin canım,gecmis olsun o zaman:-*Selam Kizlar ben geldimmmm :)) kizim çok sukur aşklar sonraki ateslenmedi sadece biraz huysuzlandi. Ben çok tedirgindim ama atlattik :))
İş yapmaktan totom yer görmedi bugün:-(cok ıssız buralaaarr ... öcüüüüüü ..
ben denedim hatta yine baslayacaktim ama işhalden dolayı başlamadimablalarım cannlarım yaben yogurt biber limon kürünü yapmak istiyorum deneyen oldu mu hiç ?
amin tatlımkimyager1508 cnm, eczacimiz ben olsam yaptırmam ama siz yaptırın demiş."niye öyle dedi" dedim.Rotavirüse yakalanırsa keşke yaptırsaydık demezsin demiş.büyük kızım için başka bir çocuk doktoruna gittiler bugün.eşim ona sormuş,o da"yaptırın, bir yıl içinde sağlık bakanlığının aşılarına da girecek"demiş.velhasıl yaptırmaya karar verdik.aşıyı sipariş ettik,160tl imiş....
Allah(cc) pişman etmesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?