Dün gece ege tv de bi çocuk doktoru aşılar hakkında bilgi veriyordu rota virüs aşısının yenilendiğini ve güvenli bi aşı olduğunu ve vurulması gerektiğini söyledi tabi son karar yine sizin.aynısını benim kararsız olduğum menenjit aşısı içinde söyledikimyager1508 cnm, eczacimiz ben olsam yaptırmam ama siz yaptırın demiş."niye öyle dedi" dedim.Rotavirüse yakalanırsa keşke yaptırsaydık demezsin demiş.büyük kızım için başka bir çocuk doktoruna gittiler bugün.eşim ona sormuş,o da"yaptırın, bir yıl içinde sağlık bakanlığının aşılarına da girecek"demiş.velhasıl yaptırmaya karar verdik.aşıyı sipariş ettik,160tl imiş....
Allah(cc) pişman etmesin inş
Evet cnm eşim sormuş, uyan etkilerinde bağırsak düğümlenmesi olabilirmiş ne diyordunuz diye.doktor da eskidendi o, yeni aşılar öyle değil demişDün gece ege tv de bi çocuk doktoru aşılar hakkında bilgi veriyordu rota virüs aşısının yenilendiğini ve güvenli bi aşı olduğunu ve vurulması gerektiğini söyledi tabi son karar yine sizin.aynısını benim kararsız olduğum menenjit aşısı içinde söyledi
Az önce 15dk lık bacak hareketi yaptım cnm.şınav ve mekik bana göre değil zaten.eylül de başlayacağım inş plates topunda mekik çekmeye24 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER: 10 dk hafif tempo koşar gibi ısınma 20*2 duvara tutunup bacak arkaya indir kaldır 20 *2 yarım şinav (dizler üzerinde kollarla kendini indir kaldır) yapabilen 25*2 mekik
Huuuuıu bacılar nerdesiniz hani sporlar hani ödevler
Ödev isteyenleeeeer
kimyager1508 cnm, eczacimiz ben olsam yaptırmam ama siz yaptırın demiş."niye öyle dedi" dedim.Rotavirüse yakalanırsa keşke yaptırsaydık demezsin demiş.büyük kızım için başka bir çocuk doktoruna gittiler bugün.eşim ona sormuş,o da"yaptırın, bir yıl içinde sağlık bakanlığının aşılarına da girecek"demiş.velhasıl yaptırmaya karar verdik.aşıyı sipariş ettik,160tl imiş....
Allah(cc) pişman etmesin inş
Dün gece ege tv de bi çocuk doktoru aşılar hakkında bilgi veriyordu rota virüs aşısının yenilendiğini ve güvenli bi aşı olduğunu ve vurulması gerektiğini söyledi tabi son karar yine sizin.aynısını benim kararsız olduğum menenjit aşısı içinde söyledi
Evet cnm eşim sormuş, uyan etkilerinde bağırsak düğümlenmesi olabilirmiş ne diyordunuz diye.doktor da eskidendi o, yeni aşılar öyle değil demiş
bu hafta demek herkes çok yoğun ins cumadan sonra toparlanmaya baslarizHuuu huuuu ne olmuş bu takıma?Günaydınlar.
KAHVALTI
3 fincan buğday gevreği
1 fincan süt
Hadi ben spora uçar
Cancagizim dün tam gün spor modunda idim.24 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER: 10 dk hafif tempo koşar gibi ısınma 20*2 duvara tutunup bacak arkaya indir kaldır 20 *2 yarım şinav (dizler üzerinde kollarla kendini indir kaldır) yapabilen 25*2 mekik
Huuuuıu bacılar nerdesiniz hani sporlar hani ödevler
Ödev isteyenleeeeer
Allah kolaylık versin valla kendimden utandımCancagizim dün tam gün spor modunda idim.
Biliyorsunuz tuvalet eğitimine başlamıştık.bu süreçte iki hafta evden cikmayacagumi soylemistim eşime de.ancak ne yazık ki kv ler bayram sonrasında kaynatacagiz dedikleri salçayı bu hafta sonu yapmaya karar verdiler.cuma yani yarın 2 saatlik yola gidecegiz.gecen cuma baslamistim çocuğu alıştırmaya da biliyorsunuz.uc gün de biz bu işi kıvırdık derken dün oğlum büyüğünü 3-4kere altına yaptı.burnu akiyo gibi.usutunce tutamazmış çocuklar.ne yapacagimi şaşırdım.
Gitmek zorunda değilim ama iki gün sonra laf edilmesini istemiyorum.y arın gidip pazar sabah kahvaltıdan sonra döneceğim.iki gün sıkıntı çekerim bi taraftan iş bi taraftan çocuk... ne cektigimi de görsünler istiyorum.
Geldiğimden beri evin işlerini parça parça yapıyorum ama dün hepsini yapıp bugünü dinlenmeye ayirdim ki yine yapacağım bi şeyler.
Pazartesi de misafirim var.
Velhasıl kızlar dün tüm gün iş yaptım ama akşam yuruyus de yaptım odevlerr bugüne .hafta sonu salça başında iyice eririm ben sıcakta
Cancagizim dün tam gün spor modunda idim.
Biliyorsunuz tuvalet eğitimine başlamıştık.bu süreçte iki hafta evden cikmayacagumi soylemistim eşime de.ancak ne yazık ki kv ler bayram sonrasında kaynatacagiz dedikleri salçayı bu hafta sonu yapmaya karar verdiler.cuma yani yarın 2 saatlik yola gidecegiz.gecen cuma baslamistim çocuğu alıştırmaya da biliyorsunuz.uc gün de biz bu işi kıvırdık derken dün oğlum büyüğünü 3-4kere altına yaptı.burnu akiyo gibi.usutunce tutamazmış çocuklar.ne yapacagimi şaşırdım.
Gitmek zorunda değilim ama iki gün sonra laf edilmesini istemiyorum.y arın gidip pazar sabah kahvaltıdan sonra döneceğim.iki gün sıkıntı çekerim bi taraftan iş bi taraftan çocuk... ne cektigimi de görsünler istiyorum.
Geldiğimden beri evin işlerini parça parça yapıyorum ama dün hepsini yapıp bugünü dinlenmeye ayirdim ki yine yapacağım bi şeyler.
Pazartesi de misafirim var.
Velhasıl kızlar dün tüm gün iş yaptım ama akşam yuruyus de yaptım odevlerr bugüne .hafta sonu salça başında iyice eririm ben sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?