Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gece ege tv de bi çocuk doktoru aşılar hakkında bilgi veriyordu rota virüs aşısının yenilendiğini ve güvenli bi aşı olduğunu ve vurulması gerektiğini söyledi tabi son karar yine sizin.aynısını benim kararsız olduğum menenjit aşısı içinde söyledi

Kızlar bi sabah bi de akşam yiyebiliyoruz yogunluktan.hemen yazayım ne yediğimi
Sabah tartı yüzüme gülünce evlendigimden beri ilk kez 55 i gorunce luppo hediyesi verdim kendime ama oglen yedim,sonra camları silerken fazlasıyla yakildi
Akşam da yani bir saat once: bir kabak,bir patlıcan bir domates dolması (minik minikti)ayrıca bulgur ağırlıklıydı
En güzeli de yanında iki kase yoğurt ve bolca salata yedim(aslında yoğurtla salatanın yanında dolma yedim desem daha doğru olur)
Canım fena halde tatlı istiyor,regl oldum 4gun vardı daha:-( akşam olduğu için yemem ama yarın sabah kahvaltıda falan istegimi bastiririm
Uzun uzun yazıyorum çünkü bu mantıkla kilo verdim şimdiye kadar

Evet cnm eşim sormuş, uyan etkilerinde bağırsak düğümlenmesi olabilirmiş ne diyordunuz diye.doktor da eskidendi o, yeni aşılar öyle değil demiş

Sabah erkenden hastaneye gittik çocukların rop muayenesi vardı kahvaltı edemedim öğlen 12 bucukta eve gelebildik saat 2 de kahvaltımı yapabildim ondan sonrada bişey yemedim sadece nane limon, adaçayı içiyorum sürekli

24 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER: 10 dk hafif tempo koşar gibi ısınma 20*2 duvara tutunup bacak arkaya indir kaldır 20 *2 yarım şinav (dizler üzerinde kollarla kendini indir kaldır) yapabilen 25*2 mekik

Huuuuıu bacılar nerdesiniz hani sporlar hani ödevler
Ödev isteyenleeeeer

Az önce 15dk lık bacak hareketi yaptım cnm.şınav ve mekik bana göre değil zaten.eylül de başlayacağım inş plates topunda mekik çekmeye

Aaaa bu iyi bi haber. Bende yaptirsam mi kiii bak yine aklim karisti ne asiymis yahuuu

Evet cnm eşim sormuş, uyan etkilerinde bağırsak düğümlenmesi olabilirmiş ne diyordunuz diye.doktor da eskidendi o, yeni aşılar öyle değil demiş

***10. TAKIM 480.ETAP***

RoseAnge (61///%)
Erigim(72.5///%)

cansutr(84.1///%)
kimyager1508(67.6///%)

dagyolu(81.3///%)
Enise07(78.3///%)
yolcukardelen(56.5///%)
darkbutterfly(72.5///%)

pembedussler(79.4///%)
10.takım ortalaması:%

baldamlasxixmelis(66.4///%) yeni üye giriş tar:1/8/16 giris kilosu:66.9 hedef :61
upup25(57.8///%)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54

günaydıııınnnn hemen dünkü menümü yazıyoruumm

sabah:
sabah kahvaltı yetiştiremedim pogaca yedim+ çayla

kahve

öğle:
tavuk corbası
bulgur pilavı
yogurt

akşam:
karnıyarık
salata

yogurt kürünede baslamak istiyorum ayrıca eve tartı aldım sesli söylüyo kilomu ve ben utanıyorum her seferınde

Cancagizim dün tam gün spor modunda idim.
Biliyorsunuz tuvalet eğitimine başlamıştık.bu süreçte iki hafta evden cikmayacagumi soylemistim eşime de.ancak ne yazık ki kv ler bayram sonrasında kaynatacagiz dedikleri salçayı bu hafta sonu yapmaya karar verdiler.cuma yani yarın 2 saatlik yola gidecegiz.gecen cuma baslamistim çocuğu alıştırmaya da biliyorsunuz.uc gün de biz bu işi kıvırdık derken dün oğlum büyüğünü 3-4kere altına yaptı.burnu akiyo gibi.usutunce tutamazmış çocuklar.ne yapacagimi şaşırdım.
Gitmek zorunda değilim ama iki gün sonra laf edilmesini istemiyorum.y arın gidip pazar sabah kahvaltıdan sonra döneceğim.iki gün sıkıntı çekerim bi taraftan iş bi taraftan çocuk... ne cektigimi de görsünler istiyorum.
Geldiğimden beri evin işlerini parça parça yapıyorum ama dün hepsini yapıp bugünü dinlenmeye ayirdim ki yine yapacağım bi şeyler.
Pazartesi de misafirim var.
Velhasıl kızlar dün tüm gün iş yaptım ama akşam yuruyus de yaptım odevlerr bugüne .hafta sonu salça başında iyice eririm ben sıcakta

Allah kolaylık versin valla kendimden utandım

vuhh masalllah

24 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
Enise07 :90 dk yürüyüş
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:30dk yürüyüş(ödevleri bugün yapacağım)
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER: 10 dk hafif tempo koşar gibi ısınma 20*2 duvara tutunup bacak arkaya indir kaldır 20 *2 yarım şinav (dizler üzerinde kollarla kendini indir kaldır) yapabilen 25*2 mekik

24 agustos

07.30-09.00 yürüyüş

11.00 domates salatalık 4 zeytin peynir çay 1 dilim ekmek

14.00 1 dilim ekmek domates

18.00 5 ızgara köfte domates salatalık maydanoz 2 bardak ayran avuç içi kadar pide

20.30 3 parça karpuz

Su 2.5 tl
Spor 90 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…