- 5 Ağustos 2016
- 125
- 220
- 18
tartı öncesi herkes sporda zaaarrrHuuu huuuu ne olmuş bu takıma?Günaydınlar.
KAHVALTI
3 fincan buğday gevreği
1 fincan süt
Hadi ben spora uçar
İnşallah canimbu hafta demek herkes çok yoğun ins cumadan sonra toparlanmaya baslariz
niye kız utanmaAllah kolaylık versin valla kendimden utandım
o 6 saati kesin spora ayirirdik de mihep diyorum 24 saat bize yetmiyo 30 falan olsayms diye
Spor Spor Spor ve sıvı gıda :)))Hadi kızlar canlandiralim biraz takımı,napiyorsunuz ve günün geri kalanında ne yapmayı planlıyor siniz?tartıda ekşi cikmak için neler yapalım bugün?hadi pamuk eller telefona
Ben de pek umutlu değilim.Size menü atmadığımda mideme gömüyordumAy bu hafta hiç umutlu değilim kendimden nolcek bilmiyom vallahi
Ekşi çıkmak için limoon yiyelimHadi kızlar canlandiralim biraz takımı,napiyorsunuz ve günün geri kalanında ne yapmayı planlıyor siniz?tartıda ekşi cikmak için neler yapalım bugün?hadi pamuk eller telefona
tartı öncesi herkes sporda zaaarrr
İnşallah canim
niye kız utanma
o 6 saati kesin spora ayirirdik de mi
Ekşi çıkmak için limoon yiyelimTamam tamam biliyorum çok kötüydü
Kıyamam ya hastalık kötü olmuş geçmiş olsun canım sen yinede bırakma başa dönersin sonra. kolay gelsin canımCancagizim dün tam gün spor modunda idim.
Biliyorsunuz tuvalet eğitimine başlamıştık.bu süreçte iki hafta evden cikmayacagumi soylemistim eşime de.ancak ne yazık ki kv ler bayram sonrasında kaynatacagiz dedikleri salçayı bu hafta sonu yapmaya karar verdiler.cuma yani yarın 2 saatlik yola gidecegiz.gecen cuma baslamistim çocuğu alıştırmaya da biliyorsunuz.uc gün de biz bu işi kıvırdık derken dün oğlum büyüğünü 3-4kere altına yaptı.burnu akiyo gibi.usutunce tutamazmış çocuklar.ne yapacagimi şaşırdım.
Gitmek zorunda değilim ama iki gün sonra laf edilmesini istemiyorum.y arın gidip pazar sabah kahvaltıdan sonra döneceğim.iki gün sıkıntı çekerim bi taraftan iş bi taraftan çocuk... ne cektigimi de görsünler istiyorum.
Geldiğimden beri evin işlerini parça parça yapıyorum ama dün hepsini yapıp bugünü dinlenmeye ayirdim ki yine yapacağım bi şeyler.
Pazartesi de misafirim var.
Velhasıl kızlar dün tüm gün iş yaptım ama akşam yuruyus de yaptım odevlerr bugüne .hafta sonu salça başında iyice eririm ben sıcakta
Ödem Atıcı çayödem atıcı bişeyler bilen varsa bi söylesede akşam yapsak bizdeee
son gün ne kadar telafi ederki bende malesef bu hafta artilardayimHadi kızlar canlandiralim biraz takımı,napiyorsunuz ve günün geri kalanında ne yapmayı planlıyor siniz?tartıda ekşi cikmak için neler yapalım bugün?hadi pamuk eller telefona
Regli dışında ne artı çıkarabilir bizi dur bi düşüneyim yemeğe Hayır diyemediğimiz davetlerson gün ne kadar telafi ederki bende malesef bu hafta artilardayim
Ödem Atıcı çay
Yeşil çay bi tutam
Kiraz sapı bi tutam
Karanfil 7-8
Çubuk tarçın
Papatya
Yarım litre kaynamış suda demle iç
Veya çok d3mle yarım litre soğuk su koy buzla iç içerken limon dilimle içine
Soğuk çay gibi oluyor
Asıl o ödem attırıyor ötekilerde işe yarar ama aktaran al sen onukiraz sapı haric hepsi var o olmasa olur muuu
Asıl o ödem attırıyor ötekilerde işe yarar ama aktaran al sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?