Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay bu hafta hiç umutlu değilim kendimden nolcek bilmiyom vallahi
öyle deme,psikolojinle vücuduna ayar ver zayıfladı
Ben de pek umutlu değilim.Size menü atmadığımda mideme gömüyordum
Olmaz işte bu:-(
Ekşi çıkmak için limoon yiyelim Tamam tamam biliyorum çok kötüydü
Limonu yeme yeşil çaya sık bi de maden suyu ohh miss
ödem atıcı bişeyler bilen varsa bi söylesede akşam yapsak bizdeee
Yeşilçay kürü,simdi yapmaya gidiyorum

Öldüm öldüm şu sporda
20 dk 6.5 km/h yürüyüş
10 dk yaklaşık 3.50 km bisiklet
50*3 basen hareketi (30 kg ağırlık)
50*3 iç bacak hareketi (25 kg ağırlık)
Vee ölü ben
ağırlıklar kafamı karıştırdı?
Kıyamam ya hastalık kötü olmuş geçmiş olsun canım sen yinede bırakma başa dönersin sonra. kolay gelsin canım
Öyle oldu canım ya ama bırakmayacağını yarının ödevlerini de ver bugunden yapayım,yarin sabahtan cikariz yapamam.hafta sonu da yapamam ama yaptığım fazlasıyla yeter
son gün ne kadar telafi ederki bende malesef bu hafta artilardayim
Öyle deme ben hep son günlerde verdim kilolarimi
Hay ağzına sağlık...
Kızlar bugün akşam yemeğini ağır yemezsek olmeyiz. Bol yoğurtlu salatali bi menü olsun.kendini tutmayacak arkadaşlar önden bi kase yoğurdu ve salatayi yesin.emin olun geriye bi kase yemek yiyebilirsiniz.bunu çarşamba perşembe yapmanız bile fark ediyor.tabi sonra akşam meyve dahil hiçbir şey yemeyin. Sadece şekersiz içecekler,yogurt ayran.hem acliginizi da alir yoğurt süt ayran.hangisini isterseniz

merhaba kizlar dün tüm gün tr den gelen akrabalardaydim....luna park tarzi bir yere götürdüm kizi....orda boydan resmimi cek demistim...baktigimda inanamadim yani sok oldum...resimdeki insanin benim oldugum... hani bir dönüm noktasi olur ya insanin kafasinda dank eder ya iste ben o ani yasadim sanirim....tek umudum artik ben zayif bir insan olacam.

Eklentiler

• bacak-ayirma-makinesi-leg-adduction-machine-263x300.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 35
Eki Görüntüle 1875652
ilk kez kendimden bir resim ekliyorum
Hiiiç üzmeyin kendinizi boşuna Çünkü siz tam motive olduktan sonra tartıda o sayı tık tık aşağı inerken yaşadığınız mutluluk var ya işte o tarifsiz Hem siz isterseniz çook güzel kilo verirsiniz bence.Sonuçta yağlar göz yaşlarıyla erimiyor.Öyle olsaydı şimdi ben tığ gibi hatundum Bol spor ve sıkı diyetle taş gibi olursunuz Ben bir yıl içerisinde 16 kilo aldım .Bugün bir arkadaşım gördü beni amaan kendine ne yapmışsın sen,ben senden çok daha fiiiiiiittt olmuşumm!?!! Ben tabii şok.İlk şoktan sonra popişimle güldüm ona.İçimden sen görürsün 3 ay sonra kim fit?,dedim .Yaparız tabii gerçekten istersek

tskler ben resme bakip bakip buraya nasil gelebildim diye kendime kiziyorum ama dedigim gibi kafama birsey ciddi anlamda carpti

tskler ben resme bakip bakip buraya nasil gelebildim diye kendime kiziyorum ama dedigim gibi kafama birsey ciddi anlamda carpti
Ben de gerçekten ona çok şaşırıyorum.Ne ara bu kadar yedin kıızzz diyorum arada.Sonra da diyorum ki amaaan canım sağ olsun verilir kilo benden daha mı değerli,hııh

Eki Görüntüle 1875652
ilk kez kendimden bir resim ekliyorum
Bence kafana dank etmesi güzel olmuş.bundan sonra kg vermek var.Bu da burayla ve bol sporla olacak.burayı boşlama taman mı.

Sen eskiden 76 larda değil miydin.sanki kaptan yardimcisiydin

Bir yılda aldiysan vermen de çabuk olur bence

84 dün en son boy 1,62
Daha uzun duruyorsun.aynaya baktığımızda anlamıyoruz ama fotoğraflar çok kötü çıkıyor ve yüzleşiyoruz
Kızlar kilo verebiliyoken irade edip verin
Ben 35 yaşında metosu ağırlaştırılmış ve birde kansızlık illetiyle uğraşan biri olarak kilo vermem o kadar zor oluyor ki bıkıyorum bazen resmen şimdi izinde kaç oldum bide onun derdi sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…