Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği

Öğlen
1 tabak makarna

Öğleden sonra canım çok çikolata çekti dolaptada uzun zamandır bakıştığım bir paket bitter vardı ve sonunda mideme girdi tabi o an çok mutlu oldum ama şu an kendimi cezalandırıyorum ve yemek yemiyorum zaten sabah tartı var

Hanımlar ben gruptan ayrılmak istiyorum.Sizleri çoook sevdim.Önümüzdeki yaz tekrar katılmak isterim aranıza ama bu yıl benim sınav yılım.Kursum başlıyor ve maalesef sizlerden ayrılmak zorundayım.Sizileriii çoooooooook seviyorum.Lütfen bana kızmayın belki güveninizi boşa çıkardım.Lütfen kendinize çok dikkat edin tanımadan bir sürü ablacık edindim ve çok mutluyum hakkınızı helal edin.Tabii sormadan olmaz.Sorun olmaz değil mi kaptanım?

Cnm, miktar ne kadar? Paket mi
Kaç gr lık
Neyse iyi tarafından bakalım bitter miş

Eki Görüntüle 1875652
ilk kez kendimden bir resim ekliyorum
tatlım kilon fazla ne yazık ki ama güzel olan bu görüntü ile irade sahibi olacak olman.baslarda çok çabuk verirsin bu da seni motive eder,daha sıkı sarılırsın ,spor falan yaparsın.ama başta çok siki tutmalısınız.kendine uygun olan bi program belirle.daha once yapmissin zaten tereciye de tere satmiyayim şimdi
Yürü be kim tutar seni canım <3 birlikte başaracağız insallah
canım akşamları yeme,gundizleri de kacirirsan dengeler sporla ya da menulerinle.insallah artı olmazsan:-*
Ben seni profil resmindeki gibi algılıyordum hayal kırıklığı yaşadım
Valla ben de
butun paketi değil de mi?bi de 9da ne yemeği yiyeceksin canım benim tartı öncesi olmasa da yeme.bi kase yoğurt ye dayanamazsan hanı emzirince sütun etkilenmesin
ne kakkimiz var kuzum helal olsun:-* üniversite sınavına mi hazırlanıyordu?

@Ses35 im yarının ödevlerini versen bugünden yapacaktır,pazara kadar zor olur bana.idare et artık kuşum:-*

Supersin dostumben de iyi geceler mesajı atmak için girmiştim,yapar da yatarım artık gerçi su ters kol baya zorlar ama
İyi geceler kizlar

GÜNAYDIIIINNNN CANLARIIMM hemen menümü yazıyorum

sabah:
yumurta
zaytın
domates salatalık
petnir
cay
2 dilim ekmek(klasik kahvaltı :) )

öğle:
sebzeli tavuk
şehriye corbası
1 dilim ekmek

akşam:
1.5 karnıyarık
salata
(bide abla patatesli mantı göndermiş tadını merak ettim 2 3 tane ondan yedim )

25 agustos

07.00-09.00 yürüyüş

10.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 haşlanmış patates(kücük ) çay

13.15 Türk Kahvesi

18.00 küçük boy Pizzanin küçük bir dilimi ice tea

Su 2.5 tl spor 2 saat yürüyüş ödevler

bu hafta o kadar davet olduki artık bir süre olmaz ins bende diyete ara vermeden irademi saglamlastiririm dediklerini bende yaptım akşam salata ve ayran içtim

hec birsey yine yememişsin hele yaz yaz kaç kilosan ins bu hafta iyi vermissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…