Ya onu Latife karışık yazdım önemli olan her hafta kimin daha fazla verdiği varmisin Canim cigim
Yaş 30 ama abla deme daha rakibez bir kişi daha alabiliriz yanımıza daha çekişmeli olur sen şimdi mezun olup gidersen ben daha ortada kalmimaa tabikide belki hırs yaparım :)
ama yenersem aglamk yokyaşınızı göremedim ben abla mı desem ne desem bilemedim
Harbi, sen bir şey yememişsin.kg vermen durduğunda ne yapacaksın cnm25 agustos
07.00-09.00 yürüyüş
10.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 haşlanmış patates(kücük ) çay
13.15 Türk Kahvesi
18.00 küçük boy Pizzanin küçük bir dilimi ice tea
Su 2.5 tl spor 2 saat yürüyüş ödevler
Upup25 bir kişide
Yaş 30 ama abla deme daha rakibez bir kişi daha alabiliriz yanımıza daha çekişmeli olur sen şimdi mezun olup gidersen ben daha ortada kalmim
Çok şükür geçen haftaki kg dan fazlasını vermişim.eşim hasta olunca evde ha bir çorba vardı.
65.1 kg yum
allahın izniyle hamile olduğumu öğrendiğim gün 5 ekim de hamile kaldığım kg da olmayı istiyorum (63kg)
Tabi boy kısa, fazla kg ile hamile kalmıştım.63 den sonra da 55 lere yolculuk başlasın
Ay yok bacim nerdeeee anca 600 grhec birsey yine yememişsin hele yaz yaz kaç kilosan ins bu hafta iyi vermissindir
Ay yok bacim nerdeeee anca 600 gr
Ayyyy nereye derya yaa; (((selam kızlar nasılsınız? ben artık buraya çok vakit ayıramıyorum bebişten. birazda diyet işinden sıkıldım galiba. onun için ayrılma kararı verdim.
hepinize çok teşekkür ederim herşey için. hakkınızı helal edin.
Cnm Harikasın ya 50 lerde olup 1.1 kilo vermek mükemmelKızlar günaydın vee haftalık hedef kilomdayim
56.6-55.5=1.1
110:56.6=1.94
Cnm Nerelerdesin yaagunaydın kızlar ,
bakacağız artık rakibe cim boy yas kaç ben 164o zaman tm o zamanmezun olmama daha var 54 olcam sonra yapabilirsem 52 ye düşcem inşallahhh
estg.hakkindan hayırlısı bebisin daha küçük malum bir ayarları da yok artık Düzene girene kadar sabredeceğiz tabi Tatlı uğraşlar bunlarselam kızlar nasılsınız? ben artık buraya çok vakit ayıramıyorum bebişten. birazda diyet işinden sıkıldım galiba. onun için ayrılma kararı verdim.
hepinize çok teşekkür ederim herşey için. hakkınızı helal edin.
Canım ben varım yaama herkes gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?