Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Upup25 bir kişide
aa tabikide belki hırs yaparım :)
ama yenersem aglamk yok yaşınızı göremedim ben abla mı desem ne desem bilemedim
Yaş 30 ama abla deme daha rakibez bir kişi daha alabiliriz yanımıza daha çekişmeli olur sen şimdi mezun olup gidersen ben daha ortada kalmim

Harbi, sen bir şey yememişsin.kg vermen durduğunda ne yapacaksın cnm

Upup25 bir kişide

Yaş 30 ama abla deme daha rakibez bir kişi daha alabiliriz yanımıza daha çekişmeli olur sen şimdi mezun olup gidersen ben daha ortada kalmim

o zaman tm o zaman mezun olmama daha var 54 olcam sonra yapabilirsem 52 ye düşcem inşallahhh

Çok şükür geçen haftaki kg dan fazlasını vermişim.eşim hasta olunca evde ha bir çorba vardı.

65.1 kg yum

allahın izniyle hamile olduğumu öğrendiğim gün 5 ekim de hamile kaldığım kg da olmayı istiyorum (63kg)

Tabi boy kısa, fazla kg ile hamile kalmıştım.63 den sonra da 55 lere yolculuk başlasın

hadi inşallahh :) masallah bu arada

78.3//77.7//0.6//%0.77

Hiç hoşnut değilim gidişatımdan. . . Kızlar niye böyle ya ???

Ayyyy nereye derya yaa; (((

o zaman tm o zaman mezun olmama daha var 54 olcam sonra yapabilirsem 52 ye düşcem inşallahhh
bakacağız artık rakibe cim boy yas kaç ben 164

estg.hakkindan hayırlısı bebisin daha küçük malum bir ayarları da yok artık Düzene girene kadar sabredeceğiz tabi Tatlı uğraşlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…