bakacağız artık rakibe cim boy yas kaç ben 164
estg.hakkindan hayırlısı bebisin daha küçük malum bir ayarları da yok artık Düzene girene kadar sabredeceğiz tabi Tatlı uğraşlar bunlar
Ooo o öyle demekle olsaboy 160 kilo 57,4 yasta 23 cok dişli rakibimdir ona göreeee. ahada bugün spora baslıyom hadi bakam
Ooo o öyle demekle olsademek spor a basliyirsun askolsun yani ben şimdi hiç dururmuyum
çalışıyormusun akşam komşular seni apartmandan koymasinlarakşam eve gidim hemen ipimi cıkartıp atlamaya baslıcam yine bigün yapıp bigün yapmıyodm düzenli yapim
Hani şu %70 kakao olanlar var ya işte ondan bir paket kare yedimCnm, miktar ne kadar? Paket mi
Kaç gr lık
Neyse iyi tarafından bakalım bitter miş
brn varımUpup25 bir kişide
Yaş 30 ama abla deme daha rakibez bir kişi daha alabiliriz yanımıza daha çekişmeli olur sen şimdi mezun olup gidersen ben daha ortada kalmim
Çay yaptım
Taze nane, 8 karanfil, kök zencefil,cubuk tarçın, kiraz sapı bir tutam, yarım limon :))
Eki Görüntüle 1875880
çalışıyormusun akşam komşular seni apartmandan koymasinlar
evet süper üçlü olduk bakalım haftaya kim birinci olcak ama çok heveslenmeyinbrn varım
Çok iyi maşallahGeçen haftaki kilom 79,4
Bu haftaki 79,0
%0,503
400 gr gitmiş, nihayet 80 lerden kurtulmuş bulunmaktayım,gelecek hafta tok karnada görmem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?