- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Hadi bakalım böyle daha çekişmeli daha kararlı olur,ben hedefime ulaşmadan pes etmicem evet süper üçlü olduk bakalım haftaya kim birinci olcak ama çok heveslenmeyin
size günaydın dedikten sonra ancak fırsatım oldu
listenin son hali benim paylaşıtıgım gibi yüzdelerdeki ufak yanlışlıkları düzelttim
ve evet ayrılıyorum
inanın yetişemiyorum zamana ,
gece çıglık çıglıga uyanıp saatlerce sallamalar bitmiyor misafirim bitmiyor bitmiyorda bitmiyor işte
ve artık cuma yarışmaları bana bir motivasyon saglamıyor
mayıs ayında 70kg iken aylardır kilo verememek şöyle dursun birde aldım +3kg civarı
daha öncede söyledim kimse kaptan olmak istemedi şimdi ne yapıyoruz ortak bir karar alalım
Günaydın kızlar listeye noldu böyle ayrılan ayrılana kaptan sende ayrılırsan nolcak burası anlamadım
içinizden biri kaptan olabilir bu süreçte yardımcı olunurnapalim canim saglik olsun
Yine de guzeldi grubumuz
içinizden biri kaptan olabilir bu süreçte yardımcı olunur
kimse kabul etmezse transfer olursunuz zaten kişi sayısı az isterseniz tek bir takıma bile sıgısırsınız
biliyorsunuz çok denedim ama olmuyor artık kendimden vermeye başladım oynatmaya az kaldı drum nerde modundayım
biliyorsunuz çok denedim ama olmuyor artık kendimden vermeye başladım oynatmaya az kaldı drum nerde modundayım
diyet kelimesini duymadan kendi halimde saglıklı beslenecegim biraz sürekli diyette olup becerememek çok demoralize ediciay cok üzüldüm
o zamans en biraz kafanı topla kendine gel kışa dogru yine gelirsiniz hepiniz olmaz mı bi dahaki yaza fit gireriz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?