Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@kimyager1508 ve @Erigim sarkilar size gelsin ama unutmayin her zaman kapimiz acik...arada gelin ugrayin bir selam verin merakta birakmayin özletmeyin kendinizi
cansu kız sen biliyorsun liste taşımayı filan sen ses rosa üçünüz yaparsınız bu işi
şarkılar içinde sagol damarcı seni

@Erigim söz ver her cuma ugrayip bir listemize bakiyorsun bize afferin diyorsun yürüyün diyorsun kim tutar sizi diyorsun tmm mi
tabiki o konuda sıkıntı yok benim sorunum düzensizliğim ve vakitli zamanlarda ugrayamamak kontrol ederim her zaaman istediginiz sürece
@Ses35 Enise07 R RoseAnge net bir cvp alalım

bizim listenin esas kısmını(deneme süresindeki kısımı almadan )kopyalayıp paylaşım alanına gidiyorsun daha önce mutlaka birisi paylaşmıştır oradan alıntı yapıp bizim listeyi ekliyorsun (takım sırasına göre 10 dan küçük takımlar varsa onların sonuna büyük takımlar varsa onların önüne ekliyorsun)

tabiki o konuda sıkıntı yok benim sorunum düzensizliğim ve vakitli zamanlarda ugrayamamak kontrol ederim her zaaman istediginiz sürece
@Ses35 Enise07 R RoseAnge net bir cvp alalım

sen cok emek verdin @Erigim üzülüyorumda gidisine ama kizamiyorum o kadar is icinde hep kosturdun...hakkini helal et hele ben pek dengesiz bir üyeydim ama sen sakin merak etme bu takima sahip cikacam dagilmiycak burasi

Kizlar bence bu is eskisi gibi olmayacak , @Ses35 daha once de istememisti
Cunku bu olay cok gundeme geldi yani kimse yapamiyor surekli ayni konu oluyor
Dusundumde bende ayriliyorum
Napalim , bence de boyle daha iyi olacak gibi
herkes nasil istiyorsa oyle devam etsin
ben zaten hedefime ulastim 55 icin 4 kiloyu da kendim veririm napalim
grup devam ederse ben de girerim yazarim surekli ama listeden cikiyorum

tmmdir bu ögleden sonra ben paylasayimmi ? sende kontrol edersin ne olur ne olmaz

mezun edelim hedefini güncellemişmiydik

*
**10. TAKIM 480.ETAP***

RoseAnge (61/59,6/1,4/%2,30)mezun olmak istiyor
Erigim(72.5/72.4/0,1/%0,14)kendi istegi ile ayrıldı
cansutr(84.1/84.0/0,1/0,12%)
kimyager1508(67.6/68,1/+0,5/%-0,73)
kendi istegi ile ayrıldı
dagyolu(81.3///%0)sabit

Enise07(78.3/77,7/0,6/%0,77)
yolcukardelen(56.5/55,5/1/%1,77)
darkbutterfly(72.5///%)kendi istegi ile bildirimsiz ayrıldı

pembedussler(79.4/79/0,4/%0,50)
upup25(57.8/57.4/0.4/%0,69)yeni üye giriş tar:10/8/16 kilosu:58 hedef:54

10.takım ortalaması:%0,556

ben hertürlü burdayim 1 kaptan yanimda olsun 3-4 yarismaci bu takimin kapatilmasini istemiyorum ya burasi bambaska bir yerdi sadece kiloyla alakali degil hayatlarimizla alakali paylasimlar yapiyorduk...icimizi döküyorduk...vesaire...ben burdayim gitmeyede hic niyetim yok

Ses canim sen kaptan ol , ben de sana yardim ederim
grup dagilmasin ya burda herkesi taniyoruz
Olmaz mi?
İmgecim olayım olmasına ama bu ara hayatım o kadar karışık ki evde bile değilim çok zor yapmam Eylül'den sonra düzenimi oturtmam lazım sabah buraya gelemiyorum hiç kendime güvenemiyorum şimdi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…