- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
cansu kız sen biliyorsun liste taşımayı filan sen ses rosa üçünüz yaparsınız bu işi@kimyager1508 ve @Erigimsarkilar size gelsin ama unutmayin her zaman kapimiz acik...arada gelin ugrayin bir selam verin merakta birakmayin özletmeyin kendinizi
cansu kız sen biliyorsun liste taşımayı filan sen ses rosa üçünüz yaparsınız bu işi
şarkılar içinde sagol damarcı seni
tabiki o konuda sıkıntı yok benim sorunum düzensizliğim ve vakitli zamanlarda ugrayamamak kontrol ederim her zaaman istediginiz sürece@Erigim söz ver her cuma ugrayip bir listemize bakiyorsun bize afferin diyorsun yürüyün diyorsun kim tutar sizi diyorsun tmm mi
ne hakkı canım helal olsunsen cok emek verdin @Erigim üzülüyorumda gidisine ama kizamiyorum o kadar is icinde hep kosturdun...hakkini helal et hele ben pek dengesiz bir üyeydimama sen sakin merak etme bu takima sahip cikacam dagilmiycak burasi
bizim listenin esas kısmını(deneme süresindeki kısımı almadan )kopyalayıp paylaşım alanına gidiyorsun daha önce mutlaka birisi paylaşmıştır oradan alıntı yapıp bizim listeyi ekliyorsun (takım sırasına göre 10 dan küçük takımlar varsa onların sonuna büyük takımlar varsa onların önüne ekliyorsun)
mezun edelim hedefini güncellemişmiydikKizlar bence bu is eskisi gibi olmayacak , @Ses35 daha once de istememisti
Cunku bu olay cok gundeme geldi yani kimse yapamiyor surekli ayni konu oluyor
Dusundumde bende ayriliyorum
Napalim , bence de boyle daha iyi olacak gibi
herkes nasil istiyorsa oyle devam etsin
ben zaten hedefime ulastim 55 icin 4 kiloyu da kendim veririm napalim
grup devam ederse ben de girerim yazarim surekli ama listeden cikiyorum
İmgecim olayım olmasına ama bu ara hayatım o kadar karışık ki evde bile değilim çok zor yapmam Eylül'den sonra düzenimi oturtmam lazım sabah buraya gelemiyorum hiç kendime güvenemiyorum şimdiSes canim sen kaptan ol , ben de sana yardim ederim
grup dagilmasin ya burda herkesi taniyoruz
Olmaz mi?
ben nasil kaptanlik yapayim beceremem diye korkuyorum en cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?