kaptan yardimciligi yapabilirmisin 2 yardimci olsakİmgecim olayım olmasına ama bu ara hayatım o kadar karışık ki evde bile değilim çok zor yapmam Eylül'den sonra düzenimi oturtmam lazım sabah buraya gelemiyorum hiç kendime güvenemiyorum şimdi(
Ben zaten güya kaptan yardımcısıyım Ona bile faydam dokunmadı ben ancak şöyle kaptan olabilirim perşembeden kilo bildirimi yapıp cuma sabahına liste hazır olur sadece paylaşması kalırkaptan yardimciligi yapabilirmisin 2 yardimci olsakEnise07 de kaptan olsan yürütürüz bu isi bence tmm sizler gibi spor uzmani degilim ama ben daha cok menüleri güzel analiz ederim
kaliyorsun hicbiryere gitmek yok vallah sbaahtan beri müslüm dinliyorum icim karardi iyiceAaa nolmuş burada böyle yaa herkes ayrılmış bi ben mi kalmışım neya ne güzel motive oluyor kilo veriyorduk bakın ben iki bebekle bile yazmaya çalışıyorum çocukların ağlamasına bile bakmıyordum bazen
Tabi yardımcı oluruz takım dağılmasın yeterkikurallar karar defterinde aslinda ama seni anliyorumEnise07 .. kizlar ben eski bir üyeyim yani cogu kurali asagi yukari biliyorum degilmi @Erigim...eger herkez kabul ederse bu durumda ben kaptan olacagim...ama kesinlikle Enise07 yardimci olmasi gerek, birde @Ses35 takim yardimciligi yaparsa cok iyi olur....listeyi paylasim alanina her hafta tasimaya calisirim vaktim olmadigimda vesaire yardimci olursunuz.
Benimde öyle canım 6 gb iyimiş bende 4 varBirde ben de pc yok sadece telden giriyorum
Ya ben burdayımda tek başıma yarışamam kiikaliyorsun hicbiryere gitmek yok vallah sbaahtan beri müslüm dinliyorum icim karardi iyice
toplam 6-7 kisiyiz herkezin gönlüne yatarsa ben olacagim takimin kaptani cnmYa ben burdayımda tek başıma yarışamam kiitoparlanalım bence hadi biriniz kaptan olun götürün bizi
Ok bebeğim sen oltoplam 6-7 kisiyiz herkezin gönlüne yatarsa ben olacagim takimin kaptani cnm
Haklisin cnm, bebekle zor oluyor.kg vermem gerek dedikce de insan stres oluyor.girebildiğin kadar gir yine de buradan uzaklaşmaselam kızlar nasılsınız? ben artık buraya çok vakit ayıramıyorum bebişten. birazda diyet işinden sıkıldım galiba. onun için ayrılma kararı verdim.
hepinize çok teşekkür ederim herşey için. hakkınızı helal edin.
Çok az yiyorsun cnm.vücut aldığını, bırakmıyor.ne de olsa az yemek geliyor diye78.3//77.7//0.6//%0.77
Hiç hoşnut değilim gidişatımdan. . . Kızlar niye böyle ya ???
Allah yardımcın olsun cnm, kendini toparla tekrar gel.Ben çıkmak istediğimde, bana destek olmuştun.gitme diyemiyorum, hareketli bir bebekle daha zor işinbiliyorsunuz çok denedim ama olmuyor artık kendimden vermeye başladım oynatmaya az kaldı drum nerde modundayım
Bence sen yapmalısın cnm bu işi.Evet hem biliyorsun, hem de kendin için daha çok takilmalısın buraya
O zaman ben yardımcı olurum kaptan:)yok eger sizde isterseniz bana güvenirsiniz kaptan olarak kabul edersiniz ben burayi boslamam....kaptan sorumluluk isi o kadar insan size güveniyor...ögretmenlik gibi birsey..yoldaslik...ben bana güvenen insanlari asla yari yolda birakmam yeterki arkamda dursunlar....benim wifi var evde istedigiem kadar girebiliyorum....telefondada net paketim var....ama dedigim gibi siz ikiniz yaniEnise07 ve @Ses35 yardimci olmaniz gerek yoksa korkarim ki beceremem
rakibe lerini nasıl unutursunYa ben burdayımda tek başıma yarışamam kiitoparlanalım bence hadi biriniz kaptan olun götürün bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?