Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cansutr şimdiye kadar senle hiç yazışmadık mi hiç bilgim yok senin hakkında biraz kendinden bahsedermisin

25 yasindayim üniverste ögrencisiyim almanyada yasiyorum bekarim...baska resmimi gördünüz zaten burda dogdum büyüdüm aslen Amasyaliyim yani karadenizliyim vallah 14 yasimdan beri kilo alip veriyorum alip veriyorum...artik kesinlikle zayifliycam cok zor degil biliyorum cünkü 65 leride görmüstüm ben vaktinde diyet yaparak yine yaparim yapicam hatta daha iyisini hep birlikte basaricagiz ve eski fotolarimiza hayretle bakicagiz ben buna inaniyorum sizde inanin istedikten sonra herseyi basaririz

***10. TAKIM 480.ETAP***

RoseAnge
cansutr
dagyolu
Enise07
yolcukardelen

pembedussler
Upp25
Ses35

bence en fazla 2 yeni üye alalim onuda bulabilirsek cok fazla kalabaliklasirsak zor olur zaten maximum 12. 2 kisi daha almis olursak 10 oluyoruz..

Kızlar hayirli plsun cansu listeyi tasi canim yeni kadroyuda seaBahar i etiketleyip paylasimda bildir

bence en fazla 2 yeni üye alalim onuda bulabilirsek cok fazla kalabaliklasirsak zor olur zaten maximum 12. 2 kisi daha almis olursak 10 oluyoruz..
Ben de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazen

kizlar yesil cay, zencefil, limonu kaynattim kisa demlendi nasil acimtirak birsey oldu anlatamam ama icilebiliyor

Ben de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazen
kiz asil bebegin icin saglikli seyler tüketmelisin katki maddeleri seyden uzak dur...un ve sekerden....bol sebze cavdar ekmegi cok su icmen gerekiyor birde isirgan cayi tavsiye ediliyor süt yapiyormus... diyete uygun beslenebilirsin aslinda en azindan dene kuzum sen yinede yaz menülerini bizler öneride bulunmaya calisiriz... misal sekerle yapilmis recel yerine...sekersiz üretilmis pekmez...kötünün iyisi diyoruz buna oda ölcülü olcak am.....pekmezi yiyip kilo almayan bir tek abim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…