- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
cuma yarismasina katilmak isteyenler diye topik var ugriyalim bir bakalim varmi kapilmamis yeni üyecansutr takımı kalabalıklaştıralım canım
Baktım canım şimdilik yokcuma yarismasina katilmak isteyenler diye topik var ugriyalim bir bakalim varmi kapilmamis yeni üye
Bakayım canım elde ne kaldışimdi net yeni listeyidee bi alalm o zaman kim ne bilelim :)
Cansutr şimdiye kadar senle hiç yazışmadık mi hiç bilgim yok senin hakkında biraz kendinden bahsedermisin
Bende de 4 ama 2 gb tabletten aliyirum:)Benimde öyle canım 6 gb iyimiş bende 4 var
***10. TAKIM 480.ETAP***
RoseAnge
cansutr
dagyolu
Enise07
yolcukardelen
pembedussler
Upp25
Ses35
Bende de 4 ama 2 gb tabletten aliyirum:)
Mezun verirsek alalım canım:)bence en fazla 2 yeni üye alalim onuda bulabilirsekcok fazla kalabaliklasirsak zor olur zaten maximum 12. 2 kisi daha almis olursak 10 oluyoruz..
aynen 7 kiside az olur...10 a tamamlasak güzel olur ama bence 10 dan da fazla olmiyalim yani bir süreigine oturtana kadar yürürse 12 ye cikariz sonradan.Mezun verirsek alalım canım:)
Ben de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazenbence en fazla 2 yeni üye alalim onuda bulabilirsekcok fazla kalabaliklasirsak zor olur zaten maximum 12. 2 kisi daha almis olursak 10 oluyoruz..
kiz asil bebegin icin saglikli seyler tüketmelisin katki maddeleri seyden uzak dur...un ve sekerden....bol sebze cavdar ekmegi cok su icmen gerekiyor birde isirgan cayi tavsiye ediliyor süt yapiyormus... diyete uygun beslenebilirsin aslinda en azindan dene kuzumBen de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?