Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen 7 kiside az olur...10 a tamamlasak güzel olur ama bence 10 dan da fazla olmiyalim yani bir süreigine oturtana kadar yürürse 12 ye cikariz sonradan.
Tamam canım olur
Ben de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazen
Sen olduğun yerde kal güzelim ordan devam et :))
İçine buz at süper oluyor

bnm bi arkadasım kullandı baya farketti ama bi sürü hapı cayı ilacı varmış bazıları zararlıymıs güvenilir kişiden almak lazım onlar önermiyo zaten kendileri

bnm bi arkadasım kullandı baya farketti ama bi sürü hapı cayı ilacı varmış bazıları zararlıymıs güvenilir kişiden almak lazım onlar önermiyo zaten kendileri
herballife den bahsediyorsun sanirim ? Enise07 yani tek bitkisel bazda yapilan protein tozlari olabilir diyorum yani aklima yatiyor onun disinda öyle seylere bosuna para dökmiyelim hemde bosuna vücüdümüza katkili seyler almiyalim.

cansutr @Ses35 hayırlı olsun kızlar, yeni grubumuzda daha istikrarlı devam etmeliyiz hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olalım birbirimize
tskler tatlim umarim eski kaptanimiz @Erigim ve kimyager1508 bizimle gurur duyarlar.....biraz havaya girelim

özüme sözüme döndüm dogruyu yanlisi gördüm ahhh can cikmamis yerinde Aslan gibi geri döndüm

unutmadik kurdugumuz o düsleri, göz göze etmisiz tüm yeminleri...o kupalar bize helal evet artik hep takimlar arasi 1 ci olacagiz insallah

Kesinlikle, ben elimden gelenin fazlasını yapacağımmm tşkler emeğiniz için @Erigim kimyager1508

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…