Tamam canım oluraynen 7 kiside az olur...10 a tamamlasak güzel olur ama bence 10 dan da fazla olmiyalim yani bir süreigine oturtana kadar yürürse 12 ye cikariz sonradan.
Sen olduğun yerde kal güzelim ordan devam et :))Ben de varım ama öyle uzaktan uzağa takip ediyorum.menülerimi yazamıyorum çünkü.emzirdigim için diyete uymayan şeyler yiyorum bazen
İçine buz at süper oluyorKatkisiz icetea oldu bu valla
Eki Görüntüle 1875966
Unutmadım canım unutur muyum hiç siz varsanız benhazırım zatenrakibe lerini nasıl unutursun
Sondan ikinci fotoda göbeğimi görür gibi oldum nası toparlanmış yaaaa
instagrammdanmi buluyorsun bunlari...baya baya tas olmus resmen Hatun kisiye bakin
Sen bilirsin imgecim ama arada gel ama mutlaka parmağında nasıl olduevet kizlar ben mezun olayim ya daha iyi benim icin
gelirim ama surekli
herballife den bahsediyorsun sanirim ?bnm bi arkadasım kullandı baya farketti ama bi sürü hapı cayı ilacı varmış bazıları zararlıymıs güvenilir kişiden almak lazım onlar önermiyo zaten kendileri
tamam canim hic merak etme gelirimSen bilirsin imgecim ama arada gel ama mutlaka parmağında nasıl oldu
Tabikide bundan burdayız güzel kızların tatlı annesi
Çalış tabi çalış boş boş gezme canımKızlar bana müsade elimde bi kitap var bitiremedim gitti sinir oldum. Bitse de ders Calismaya başlasam artik
tskler tatlim umarim eski kaptanimiz @Erigim ve
Kesinlikle, ben elimden gelenin fazlasını yapacağımmm tşkler emeğiniz için @Erigimtskler tatlim umarim eski kaptanimiz @Erigim vekimyager1508 bizimle gurur duyarlar.....biraz havaya girelim
özüme sözüme döndüm dogruyu yanlisi gördüm ahhh can cikmamis yerinde Aslan gibi geri döndüm
unutmadik kurdugumuz o düsleri, göz göze etmisiz tüm yeminleri...o kupalar bize helal evet artik hep takimlar arasi 1 ci olacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?