Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öyle ama, cnm tatlı istiyor mesela. Tahin helvası da süt yapıyor diye alıyorum bir kaşık. Meyve iki porsiyon yiyorum. Karpuz bir tabak..... Bunlar ve buna benzer şeyler de diyet e uygun değil... Yazmak istemiyorum buraya, canınız ister falan....

En çokta profil yazımdaki güncel kısmını değiştirmeyi seviyorum çünkü her hafta azalıyor maşallah
Maşallah cnm, aynı gün başladık. Ben 2, sen 4 verdin

su bizim milletin karpuz sevdasini hic anlamiycam hic bende meyve severim elma, cilek, kiwi, grapefruit, ananas, ahududu, kayisi, kiraz, seftali ama karpuz, ayva tarzi seyleri hic sevmiyorum

Kızlar neler olmuş neler.cansucum hayırlı olsun kaptanligin, Ayfer ve derya hakkınızı helal edin,eginize sağlık:-*
Yoldayiz şimdi,pazar akşama donerim.yogun olurum yazamayabilirim ama fırsat buldukça okurum kızlar,aklim sizde:-*
Gordugum kartıyla iddialı bi hafta olacak,daha önce yapmıştık,ikili gruplar yapalım kilosu yakın olanlardan ya da vki yakın olanlardan.bu kişiler birbirlerini denetlesin,menu spor vs baksın hep.ne dersin cansutr kaptanim

olur cnm ben bir islerimi halledeyim aksama dogru yada gece 2 gurup olustururum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…