Hayat canım ne zaman ne olcağı belli değil allah beterinden saklasın hayırlısını versin hepimize :)tamam canim hic merak etme gelirim
Parmgim cok ayakta durursam agriyor , malesef hem arkadaslarim geldi hem de tatilime denk geldi
Sans iste
Öyle ama, cnm tatlı istiyor mesela. Tahin helvası da süt yapıyor diye alıyorum bir kaşık. Meyve iki porsiyon yiyorum. Karpuz bir tabak..... Bunlar ve buna benzer şeyler de diyet e uygun değil... Yazmak istemiyorum buraya, canınız ister falan....kiz asil bebegin icin saglikli seyler tüketmelisin katki maddeleri seyden uzak dur...un ve sekerden....bol sebze cavdar ekmegi cok su icmen gerekiyor birde isirgan cayi tavsiye ediliyor süt yapiyormus... diyete uygun beslenebilirsin aslinda en azindan dene kuzumsen yinede yaz menülerini bizler öneride bulunmaya calisiriz... misal sekerle yapilmis recel yerine...sekersiz üretilmis pekmez...kötünün iyisi diyoruz buna oda ölcülü olcak am.....pekmezi yiyip kilo almayan bir tek abim var
Maşallah cnm, aynı gün başladık. Ben 2, sen 4 verdinEn çokta profil yazımdaki güncel kısmını değiştirmeyi seviyorum çünkü her hafta azalıyor maşallah
helali hos olsun cnm...gözün arkada kalmasin...Gurur duyacaksin bizimleHakkinizi helal edin bol bol kilo verin citirlar
Hakkinizi helal edin bol bol kilo verin citirlar
Bizden yana helal cnm asıl sen helal etHakkinizi helal edin bol bol kilo verin citirlar
leblebide iyi ama bademde cok yer aliyor diyet listerinde 10 tane badem tuzsuz kavrulmamis tavsiye ediliyor ara ögün olarak.ara öğün alarak bi avuc leblebi yedim ayy cok gibi geldi
leblebide iyi ama bademde cok yer aliyor diyet listerinde 10 tane badem tuzsuz kavrulmamis tavsiye ediliyor ara ögün olarak.
5 findikta olabilir onun yerine yada 2 adet cevizALLAH AFFETSİN HİÇ SEVMİYORUM BADEMİ DOKUNMAK DAHİ İSTEMİYORUM
olur cnm ben bir islerimi halledeyim aksama dogru yada gece 2 gurup olustururumKızlar neler olmuş neler.cansucum hayırlı olsun kaptanligin, Ayfer ve derya hakkınızı helal edin,eginize sağlık:-*
Yoldayiz şimdi,pazar akşama donerim.yogun olurum yazamayabilirim ama fırsat buldukça okurum kızlar,aklim sizde:-*
Gordugum kartıyla iddialı bi hafta olacak,daha önce yapmıştık,ikili gruplar yapalım kilosu yakın olanlardan ya da vki yakın olanlardan.bu kişiler birbirlerini denetlesin,menu spor vs baksın hep.ne dersincansutr kaptanim
tamam canım, ben de elimden geldiğince ugrasirim takım arkadaşımlaolur cnm ben bir islerimi halledeyim aksama dogru yada gece 1 gurup olustururum
5 findikta olabilir onun yerine yada 2 adet ceviz
Ah kaptancım asıl sen hakkını helal etHakkinizi helal edin bol bol kilo verin citirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?