upup25 boy =160 kilo= 57.4 vki=22.4
Enise07 boy=155 kilo=78.3 VKi=32.6
istikrar1986 boy=164 kilo=81.3 VKI=30.2
@yolcukardelen boy=155 kilo=55.5 vki=23.1
cansutr boy= 162 kilo= 84,0
Ama senin kilon çok yokmuş tatlımÖyle ama, cnm tatlı istiyor mesela. Tahin helvası da süt yapıyor diye alıyorum bir kaşık. Meyve iki porsiyon yiyorum. Karpuz bir tabak..... Bunlar ve buna benzer şeyler de diyet e uygun değil... Yazmak istemiyorum buraya, canınız ister falan....
Maşallah cnm, aynı gün başladık. Ben 2, sen 4 verdin
bir zahmet listeye eklermisin kendini tatlimBenim boy 1,70 kilo 70 vki 27.3
upup25 boy =160 kilo= 57.4 vki=22.4
Enise07 boy=155 kilo=78.3 VKi=32.6
istikrar1986 boy=164 kilo=81.3 VKI=30.2
@yolcukardelen boy=155 kilo=55.5 vki=23.1
cansutr boy= 162 kilo= 84,0 vki= 32,1
Myprincesses boy=1,70 kilo=79 vki=27.3
asıl siz helal edin az mı ugrastırdık kısa zamanda da olsa :)
Bizden yana helal cnm asıl sen helal et
Kızlar neler olmuş neler.cansucum hayırlı olsun kaptanligin, Ayfer ve derya hakkınızı helal edin,eginize sağlık:-*
Yoldayiz şimdi,pazar akşama donerim.yogun olurum yazamayabilirim ama fırsat buldukça okurum kızlar,aklim sizde:-*
Gordugum kartıyla iddialı bi hafta olacak,daha önce yapmıştık,ikili gruplar yapalım kilosu yakın olanlardan ya da vki yakın olanlardan.bu kişiler birbirlerini denetlesin,menu spor vs baksın hep.ne dersincansutr kaptanim
Ah kaptancım asıl sen hakkını helal et
tsklerupup25 nerden buluyorsunuz su nickleri baldamlasxixmelis ve @Ses35 eksik listede yoksa tam sanirim yanlissam düzeltin
Ay ben bilemediydimupup25 sağol canım
Hayır bebeğim tabi ki tşk ettimyaptm diye kzdın mı cidden mi teşekkür ettin anlamadm valla ben
memnun oldum canım hangi bölümü okuyorsun evet ins hep beraber başaracağız burdan enerjinizi hissediyorum25 yasindayim üniverste ögrencisiyim almanyada yasiyorum bekarim...baska resmimi gördünüz zatenburda dogdum büyüdüm aslen Amasyaliyim yani karadenizliyim vallah 14 yasimdan beri kilo alip veriyorum alip veriyorum...artik kesinlikle zayifliycam cok zor degil biliyorum cünkü 65 leride görmüstüm ben vaktinde diyet yaparak yine yaparim yapicam hatta daha iyisini hep birlikte basaricagiz ve eski fotolarimiza hayretle bakicagiz ben buna inaniyorum sizde inanin istedikten sonra herseyi basaririz
ins biz varız startı başlattıkUnutmadım canım unutur muyum hiç siz varsanız benhazırım zaten
Ah Erigim varsa benden yana helal olsun asıl sen helal et hakkiniHakkinizi helal edin bol bol kilo verin citirlar
ne çoğu askolsunara öğün alarak bi avuc leblebi yedim ayy cok gibi geldi
boyunu çok şükür öğrendim merak ediyordumBu arada baslatmissiniz ama yarım kalmış listeleme yapmışsınız.benim boy 155 ,kilo55.5 vki 23.1
Beni ellemeyin ben izindeyimtsklerupup25 nerden buluyorsunuz su nickleri baldamlasxixmelis ve @Ses35 eksik listede yoksa tam sanirim yanlissam düzeltin
daha ne izini ya hadi gel daha fazla bekletmeBeni ellemeyin ben izindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?