Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaa
neden tartilamiyorsun 4 haftadir en azindan göbegini filan cm olarak ölc dartiya gecene kadar. yok spor listesi degil....vki iler yakin olan gruplastirdim...spor listenin isimlerini kullandim sadece

1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaa
70 in altina düseyim ödülüm yüzmek olacak

Acemi Kaptanizdan tavsiyeler

1. kizlar kendinize ödül koyun...yeni bir spor yapmaya baslayin...yada baska sekilde bir ödül düsünün kendiniz icin....sunuda yapabilirsiniz attiginiz her kilo icin misal 10 tl kumbaraya atin...toplam diyelim 15 kilo verdiniz...kilolardan kurtulduktan sonra 150 tl ile üst bas birseyler alabilirsiniz....
2. ufak beden icine girmek istediginiz kiyafeti yataginizin karsina asin her uykuya dalmadan önce ac yatarken niye yattiginizi hatirlarsiniz...sabah kalkip sporunuzu yaptiginizda niye yaptiginizi hatirlar motive olursunuz.
3. Tatli krizlerinizde ya buraya ugrayin yada bir favori basari hikayesi belirleyin onu okuyun yaninda Sila-Aslan gibi tarz sarkilar dinleyip kendinizi durdurun.
4. Aksam en gec 19:00 gibi yapin aksam yemeginizi....bunda belki en cok ben zorlanacagim en son 18:00 diye yiyip ise gidiyorum...ve iste sürekli ayakta oldugum icin aksam 22:45 gibi evde olunca acikmis oluyorum...ama ac olarak hem daha iyi uykuya daliyoruz...kilo veriyoruz...ve büyüme hormonu daha iyi calistigi icin genc kaliyoruz.
5. Sporunuzu haftada 3-5 kere yapmaya calisin...evet spor önemli ama herzaman tü uzmanlar üzerine basa basa söyler beslenme 70-80 ve spor isin 20-30%....kacamak yaptiniz diyelim ya ertesi gün daha az yiyin...yada ayni gün sporunuzu 2 ye katlayin normalde 45 dk yürüyen 90 dk yürür o gün
6.Hicbir zaman kendinize olan inancinizi kaybetmeyin! Asla pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…