sen izinde ol yine topluca yazilmis olsunda kim nedir ne degildir bilelim sadece.Beni ellemeyin ben izindeyim
Nası olcak şimdi canımSıralama yaptim
1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaaAslında herkesin boyunu merak ediyorum Ses35 canım bi sende yazsana
Spor grubu isimlerini mi kullandın kız karışmasın :))1. Grup Yildizlar kusagi
upup25
@yolcukardelen
Myprincesses
2. Grup Gökkusagi
Enise07
istikrar1986
cansutr
Kg yok da, boy da yok cnmAma senin kilon çok yokmuş tatlım
baldamlasxixmelis sende boy kilo vki söylersen seni bir gurupa ekligcem
AaaaaKg yok da, boy da yok cnm
1.50 yim.28.9 muş
43kg olmam gerekmiş
neden tartilamiyorsun 4 haftadir1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaa
Şimdi bu gruplarla napcaz kaptan ben bu grup olayına dahil değildim de yani spor falan ben çocukların peşinde yapıyorum1. Grup Yildizlar kusagi
upup25
@yolcukardelen
Myprincesses
2. Grup Gökkusagi
Enise07
istikrar1986
cansutr
Senin vermen gereken 18kg, benim de 22kg var.Tabi ben 43 olmam, olamam da.55 iyidirAaaaaçok azmış, benimde 61 kg olmam gerekiyormuş
Biliyorum canım bende onu dedim zaten:)neden tartilamiyorsun 4 haftadiren azindan göbegini filan cm olarak ölc dartiya gecene kadar. yok spor listesi degil....vki iler yakin olan gruplastirdim...spor listenin isimlerini kullandim sadece
Yok canım spor değil bu gruplar verdiği kiloları yarştırcak bu hafta :)Şimdi bu gruplarla napcaz kaptan ben bu grup olayına dahil değildim de yani spor falan ben çocukların peşinde yapıyorum
70 in altina düseyim ödülüm yüzmek olacak1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaa
26 AĞUSTOS 2016 CUMA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 yatarak ters dirsek diz çekme 15×3 yüz üstü yatarak ters kol bacak kaldırma
Bi kere izinli olduğum için değil 2 hafta boyunca hiç spor yapmadığın için listede yoksun canım ama şimdi kaptanı almamak olmaz :))ben niye hic yokum su spor listedesindehadi gecen hafta izinliydim messagdan bu hafta bari benide koy...üvey evlat gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?