tskler tatlim ben is cikisi bir spor yapayimda sen gör...youtubelinklerini atarim artikBi kere izinli olduğum için değil 2 hafta boyunca hiç spor yapmadığın için listede yoksun canım ama şimdi kaptanı almamak olmaz :))
Aynen canım ideal kilomun altına ineyim ki esneme payı olsunMyprincesses yok artık, sen 55kg mu olmak istiyorsun.
sagolasin güzel aslında çok vereceğin yok bir 10 kilo versen çok rahatlarsin1.60 a Enson 69.9 idim ama nerdeyse 4 haftadır tartılamıyorum ve kesin kilo aldım yaaa
Hem nasıl rahatlaRIM tabi almamışsamsagolasin güzel aslında çok vereceğin yok bir 10 kilo versen çok rahatlarsin
ne zaman dönyorsun köyden digcem kesin kurbandan sonradirHem nasıl rahatlaRIM tabi almamışsam
Aa Nerden bildin canım :))aslında hiç dönesim yok ama okullar açılıyorne zaman dönyorsun köyden digcem kesin kurbandan sonradir
Yapmaya çalışacağım cnm inş.zor olursa yapmam ama.gebelikte bel kayması olmuştu, yerimden kalkamamıştım.dün hafif bel ağrım vardı, titreşimli kemerimi taktım bugün daha iyiyim.eşim squat i yanlış yaparsan olur dedi26 AĞUSTOS 2016 CUMA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 yatarak ters dirsek diz çekme 15×3 yüz üstü yatarak ters kol bacak kaldırma
Canım sen hangi hareketleri yapabiliyorsunuz yap ödevleri yaptım de anlarım ben en az 2 hareket çeşidi olsun ama olur mu bide günde 20 dk evde koridora yürüsen harika olurduYapmaya çalışacağım cnm inş.zor olursa yapmam ama.gebelikte bel kayması olmuştu, yerimden kalkamamıştım.dün hafif bel ağrım vardı, titreşimli kemerimi taktım bugün daha iyiyim.eşim squat i yanlış yaparsan olur dedi
Mazeretin neydi canım :))Sabah 1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta salata 5 zeytin
Ara 2 hurma 1 ceviz çay
Öğlen 1 kase corba salata 2 köfte çok az sebze yemeği
Ara 1 fincan sutlu kahve 2 gün kurusu
Akşam ara 1 bardak süt
3 lt su spor yok ama mazeretim var
İyi geceler canımkızlar iyi geceler
Şu menü işlerini de sıkı takip edelim cansucum ben bu akşam pek menü göremedim sporlar da yapılmamış bilemiciğim artık nası etcez bu hafta yedinci olmuşuz zatenisden yeni geldim menümü paylasacam birazdan sporumuda yaparim...onuda yaptiktan sonra yada sabah yazarim....Haftasonu diye takimi boslamak yok en tehlikeli zaman dilimi zaten hafta sonlari ve bayramlar....kurban bayraminda herkez memleketine ailesiyle olacak mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?