Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi kere izinli olduğum için değil 2 hafta boyunca hiç spor yapmadığın için listede yoksun canım ama şimdi kaptanı almamak olmaz :))
tskler tatlim ben is cikisi bir spor yapayimda sen gör...youtubelinklerini atarim artik ben kactim hemen alisveris yapip doamtes corbasi ve salata hazirliycam...grsrz citirlarim

Yapmaya çalışacağım cnm inş.zor olursa yapmam ama.gebelikte bel kayması olmuştu, yerimden kalkamamıştım.dün hafif bel ağrım vardı, titreşimli kemerimi taktım bugün daha iyiyim.eşim squat i yanlış yaparsan olur dedi

Canım sen hangi hareketleri yapabiliyorsunuz yap ödevleri yaptım de anlarım ben en az 2 hareket çeşidi olsun ama olur mu bide günde 20 dk evde koridora yürüsen harika olurdu

Enisecim s healty diye olan programın da paylaşım bir türlü yapamadım nasıl oluyor

Sabah 1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta salata 5 zeytin
Ara 2 hurma 1 ceviz çay
Öğlen 1 kase corba salata 2 köfte çok az sebze yemeği
Ara 1 fincan sutlu kahve 2 gün kurusu
Akşam ara 1 bardak süt
3 lt su spor yok ama mazeretim var

Vki göre guruplara ayirmissiniz ama biz önceden bir gurup upup pembedussler le oluşturduk şimdi nasıl olacak vki bence önemli değil gurup ta kim kimi rakip tercih ederse daha iyi olmaz mı

Mazeretin neydi canım :))

isden yeni geldim menümü paylasacam birazdan sporumuda yaparim...onuda yaptiktan sonra yada sabah yazarim....Haftasonu diye takimi boslamak yok en tehlikeli zaman dilimi zaten hafta sonlari ve bayramlar....kurban bayraminda herkez memleketine ailesiyle olacak mi ???

Şu menü işlerini de sıkı takip edelim cansucum ben bu akşam pek menü göremedim sporlar da yapılmamış bilemiciğim artık nası etcez bu hafta yedinci olmuşuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…