Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

26.08.16 Menü

Sabah
1/2 Grapefruit
Yesil cayli karisim

Kahvalti
1 haslanmis yumurta,
1/2 kirmizi biber,
3 zeytin,
1 avuc maydanoz
biraz peynir

Aksam
1 kase domates corbasi.

Su:1,5 litre

Şu menü işlerini de sıkı takip edelim cansucum ben bu akşam pek menü göremedim sporlar da yapılmamış bilemiciğim artık nası etcez bu hafta yedinci olmuşuz zaten

aynen tek tük menüler yarin öglen tr saatiyle 15 e kadar menüler paylassin...bozusuruz arkadaslar 7 olmusuz ne demek yani

aynen tek tük menüler yarin öglen tr saatiyle 15 e kadar menüler paylassin...bozusuruz arkadaslar 7 olmusuz ne demek yani
Tam oradayız yani ilk sıralara taşıyalım lütfen takımımızı :)
26.08.16 Menü

Sabah
1/2 Grapefruit
Yesil cayli karisim

Kahvalti
1 haslanmis yumurta,
1/2 kirmizi biber,
3 zeytin,
1 avuc maydanoz
biraz peynir

Aksam
1 kase domates corbasi.

Su:1,5 litre
Bu kadar mı yani kusura bakma cansu ama sen bu kiloya bu kadar beslenirsen ilerde sadece su içme gerekir yani :))

Hayırdır bugünküleri yaptın mı ve neden paylaşcam anlamadım :)
simdi yaptim sekerim simdi ama o son hareketi sevemedim yüz üstü yatip kol ve bacak kaldirma...tmm sirt kaslari bacak vesairede haliyla fazla hasir nesir oldum ya bende bugün bir istahsizlik oldu...sabah 10 da kalktim ama o kahvaltiyi 13.30 yaptim...ehhh aksamida 18.30 ...ondan 2 ögün oldu sadece...suan kurt gibi acim o ayri konu

Bravo sana ama sırtları çalışmayı unutmayalım diye verdim oda önemli bir kas grubu ve bu saatte sakın yime
Önemli bir sebep olmadıkça ödevleri günlük veriyorum hergün çalışın diye :))

Bravo sana ama sırtları çalışmayı unutmayalım diye verdim oda önemli bir kas grubu ve bu saatte sakın yime
Önemli bir sebep olmadıkça ödevleri günlük veriyorum hergün çalışın diye :))

hazir isinmisken yapayim dedim...simdi 1-2 video acarim sporumu tamamlamis olurum aslinda özellikle ben calismaliyim...sirti ayakta calisiyorum ya ..birde omuz ense bölgesi komple tutuk isden dolayi

hazir isinmisken yapayim dedim...simdi 1-2 video acarim sporumu tamamlamis olurum aslinda özellikle ben calismaliyim...sirti ayakta calisiyorum ya ..birde omuz ense bölgesi komple tutuk isden dolayi
Yok öyle yağma ben anladımdı zaten yarın bi daha ısın bidaha yap güzellik
Sen ayakta yap ozaman bide tutuksan bol bol o bölgeleri esnetecek egzersiz yap canım
Ben yatıyorum artık iyi geceler :))
Keyfim yok grip mi olcam ne oğlan da hasta zaten bana sattı galiba

kiz bu havada grip yazin hasta olmayin bakin hem kilo vermesi de daha kolay benim abim yarin eve geliyormus....sabah kalkar kalkmaz evi bastan asagi...sonra yemek pisir.....annemler tr de oldugundan beri iyice ev hanimi moduna gectim neyse sanada iyi geceler tatlim....ben sabah acarim dükkani ins erkenden

günaydııınnn ne konusmusunuz yahu menümü yazayım bn

sabah:
yumurta
2 dilim ekmek
peynir

kahve
şeftali

öğle:
sebzeli bezelye(suyu yenmedi)
domates corbası
karışık meyve suyu

bir avuc leblebi

akşam:
patates kzartması
3 dilim ekmek
(akşam yemeği fiyaskoydu aceleye geldi dolapta ne vars aonu yedım )
ama akşam yemeğini 5te yedim yatana kadar hiç bişi yemedim sadece ayran içtim

suyumuda hergün 2,5 l yapmaya calısıyorum

Günaydın canım şu kızartmayı bırakmalısın artık

2 karbonhydrati yan yana birde üstüne kizartma söyle olabilir misal 1 kasik kadar kizartma yaninda...managalda pismis balik,et,tavuk ve bol yeslikli salata ile hic sorun olmaz aksamlari ekmegi en aza indirmeye calisalim.

26 AĞUSTOS 2016 CUMA

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :20 dk yürüyüş+ödevler
@dagyolu :
@yolcukardelen:ödevler dün yapıldı
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : ödevler yapildi
Enise07 :120 dk yürüyüş ve odevler
baldamlasxixmelis :
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 yatarak ters dirsek diz çekme 15×3 yüz üstü yatarak ters kol ters bacak kaldırma

2 karbonhydrati yan yana birde üstüne kizartma söyle olabilir misal 1 kasik kadar kizartma yaninda...managalda pismis balik,et,tavuk ve bol yeslikli salata ile hic sorun olmaz aksamlari ekmegi en aza indirmeye calisalim.

ya zaten cok az yedim ama ekmek konusu bende sıkıntı bililyosunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…