Şu menü işlerini de sıkı takip edelim cansucum ben bu akşam pek menü göremedim sporlar da yapılmamış bilemiciğim artık nası etcez bu hafta yedinci olmuşuz zaten
Tam oradayız yani ilk sıralara taşıyalım lütfen takımımızı :)aynen tek tük menüler yarin öglen tr saatiyle 15 e kadar menüler paylassin...bozusuruz arkadaslar 7 olmusuz ne demek yani
Bu kadar mı yani kusura bakma cansu ama sen bu kiloya bu kadar beslenirsen ilerde sadece su içme gerekir yani :))26.08.16 Menü
Sabah
1/2 Grapefruit
Yesil cayli karisim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta,
1/2 kirmizi biber,
3 zeytin,
1 avuc maydanoz
biraz peynir
Aksam
1 kase domates corbasi.
Su:1,5 litre
yarinki ödevleride paylasirmisin @Ses35
simdi yaptim sekerim simdiHayırdır bugünküleri yaptın mı ve neden paylaşcam anlamadım :)
Bravo sana ama sırtları çalışmayı unutmayalım diye verdim oda önemli bir kas grubu ve bu saatte sakın yimesimdi yaptim sekerim simdiama o son hareketi sevemedim yüz üstü yatip kol ve bacak kaldirma...tmm sirt kaslari bacak vesairede haliyla fazla hasir nesir oldum ya bende bugün bir istahsizlik oldu...sabah 10 da kalktim ama o kahvaltiyi 13.30 yaptim...ehhh aksamida 18.30 ...ondan 2 ögün oldu sadece...suan kurt gibi acim o ayri konu
Bravo sana ama sırtları çalışmayı unutmayalım diye verdim oda önemli bir kas grubu ve bu saatte sakın yime
Önemli bir sebep olmadıkça ödevleri günlük veriyorum hergün çalışın diye :))
Yok öyle yağma ben anladımdı zaten yarın bi daha ısın bidaha yap güzellikhazir isinmisken yapayim dedim...simdi 1-2 video acarim sporumu tamamlamis olurumaslinda özellikle ben calismaliyim...sirti ayakta calisiyorum ya ..birde omuz ense bölgesi komple tutuk isden dolayi
Yok öyle yağma ben anladımdı zaten yarın bi daha ısın bidaha yap güzellik
Sen ayakta yap ozaman bide tutuksan bol bol o bölgeleri esnetecek egzersiz yap canım
Ben yatıyorum artık iyi geceler :))
Keyfim yok grip mi olcam ne oğlan da hasta zaten bana sattı galiba
Günaydın canım şu kızartmayı bırakmalısın artıkgünaydııınnn ne konusmusunuz yahumenümü yazayım bn
sabah:
yumurta
2 dilim ekmek
peynir
kahve
şeftali
öğle:
sebzeli bezelye(suyu yenmedi)
domates corbası
karışık meyve suyu
bir avuc leblebi
akşam:
patates kzartması
3 dilim ekmek
(akşam yemeği fiyaskoydu aceleye geldi dolapta ne vars aonu yedım)
ama akşam yemeğini 5te yedim yatana kadar hiç bişi yemedim sadece ayran içtim
suyumuda hergün 2,5 l yapmaya calısıyorum
günaydııınnn ne konusmusunuz yahumenümü yazayım bn
sabah:
yumurta
2 dilim ekmek
peynir
kahve
şeftali
öğle:
sebzeli bezelye(suyu yenmedi)
domates corbası
karışık meyve suyu
bir avuc leblebi
akşam:
patates kzartması
3 dilim ekmek
(akşam yemeği fiyaskoydu aceleye geldi dolapta ne vars aonu yedım)
ama akşam yemeğini 5te yedim yatana kadar hiç bişi yemedim sadece ayran içtim
suyumuda hergün 2,5 l yapmaya calısıyorum
2 karbonhydrati yan yana birde üstüne kizartmasöyle olabilir misal 1 kasik kadar kizartma yaninda...managalda pismis balik,et,tavuk ve bol yeslikli salata ile hic sorun olmaz aksamlari ekmegi en aza indirmeye calisalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?