Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

26 agustos

6.45-8.45 yürüyüş

09.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta maydanoz taze nane dereotu çay

13.00 muz 3 ceviz 1 erik bir bardak süt

19.00 2 kepçe sebze çorbası 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt 1 kepçe bamya

Su 1.5 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler

cok güzel tatlim herzamanki gibi..sadece muz gözüme batti ama o kadar sporda ihtiyacin var

benim güzel bahanelerim var
masallah size su gruplarda bi ayarlanaydı nasıl olcak bileydik onları

isterseniz simdilik spor guruplari birbirlerine rakip olsunlar su Bayram aradan cikinca herkezin kilosuna göre 2 grup olustururuz.

olabilir. bu arada kızlar ben 3 gün giremcem okul kayıtları için evrak falan toplamam lazım bide salca yapcaz cok yogun olcam ama carsamba sbah erkenden burdayım

Mazeretin neydi canım :))
uşak rahatsızdır bi ona bir eve koş akşam da pilim kalmayınca yapamadim

ben evimdeyim bayramda tatlı değilde sadece et yemeği planlıyorum

Enise07 canım yine yoksun sporları yazardın muhabbete gelirdin bu ara keyfin yok sanki
istikrar1986 hadi gari çık şu bantın üstüne mum bu sefer karanlıkta değilde mum yak ta yap :))
canım balkon işi tamam camları folyalandi bir kısmında stor taktirdim bu sabah eşim gitmeden 20 dk yaptım

Kogus kalk kalk uymayin bakayim Günaydinlarrrrrr hepinize güzel bjrhaftasonu diliyorum sevdiklerinizle taabiiki az kalorili birazda spor yapsak müthis olacak
günaydın evet az kalori ve spora evet

Benim dişli rakibe me kızartma yakismamis

Dünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin

Ara
Üzüm

Akşam üzeri
2 parça tavuk ızgara
1 dilim tb ekmeği
Yoğurt
Çok güzel aksam salatayla iyice doyurucu hala getirebilirsin

Enisecim çok emek veriyorsun tebrikler ama sana acizane tavsiye akşam geç yemesen belki daha iyi karşılığını alırsın

olabilir. bu arada kızlar ben 3 gün giremcem okul kayıtları için evrak falan toplamam lazım bide salca yapcaz cok yogun olcam ama carsamba sbah erkenden burdayım
e oldumu şimdi herkesin birsekilde yoğunluğu var hani beni haftaya aglatacaktin

yine aglatırım ben
girmeye calışcam ama carsamba kesin burdayım. sporada bugün baslıcm bi fırsat bulamadm dün yeşil caylı bi sey denedm tansiyonum düştü yerimden kalkamadım bana yaramıyo öle seyler

26.08.16 Menü

Sabah
1/2 Grapefruit
Yesil cayli karisim

Kahvalti
1 haslanmis yumurta,
1/2 kirmizi biber,
3 zeytin,
1 avuc maydanoz
biraz peynir

Aksam
1 kase domates corbasi.

Su:1,5 litre
Evet ya ben de aynı şeyi söyleyecektim. Enise07 için de geçerli bu.ondan daha az yemişsin üstelik
Tam oradayız yani ilk sıralara taşıyalım lütfen takımımızı :)

Bu kadar mı yani kusura bakma cansu ama sen bu kiloya bu kadar beslenirsen ilerde sadece su içme gerekir yani :))

@Ses35 geçmiş olsun kuzum. Mevsim geçişi herkes hasta olmaya hazır bende de fena halsizlik var

istikrar1986 cnm ya valla bu kadar şey e rağmen hafta da 1 kilo bile veremiyorum birseyler eksik ya da yanlis bende ama ne :)

baldamlasxixmelis kuzum az mı yiyorum ben ??? Bana kalsa 2 öğün yeter bana ama işte ara öğün fln yapmaya çalışıyorum bazen yapamıyorum ya aslında saati saatine bi düzen oturtsam muhteşem olucak.
cansutr kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…