Gunaydiinn
Günde 4 saat yururum normalde 2 sabah 2 akşam ama bu ara yoğunum birazgünaydın canım. yürüyüşe vaktın oluyo sürekli ne güzel
asalim bunlari bende cokkk eskiden bir yemekte 3-4 dilim ekmek yiyen bir insandim aliskanlik bu degistirebiliriz bahane yokya zaten cok az yedim ama ekmek konusu bende sıkıntı bililyosunuz :)
26 agustos
6.45-8.45 yürüyüş
09.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta maydanoz taze nane dereotu çay
13.00 muz 3 ceviz 1 erik bir bardak süt
19.00 2 kepçe sebze çorbası 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt 1 kepçe bamya
Su 1.5 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler
Açııııım !!!!
Bi aç karnimi doyurayim:)klasik kahvaltım
Domates salatalık 4 zeytin peynir yeşillik belki 1 dilim ekmek çay
Kiiiizzz nesi batıyor :))) potasyum almam lzm ne zamandır yemiyorum zaten bildiğin öğlen yemeği oldu .günlük kalorim de düşük. ..iyi iyi :)))cok güzel tatlim herzamanki gibi..sadece muz gözüme batti ama o kadar sporda ihtiyacin var
isterseniz simdilik spor guruplari birbirlerine rakip olsunlar su Bayram aradan cikinca herkezin kilosuna göre 2 grup olustururuz.benim güzel bahanelerim var
masallah size su gruplarda bi ayarlanaydı nasıl olcak bileydik onları
isterseniz simdilik spor guruplari birbirlerine rakip olsunlar su Bayram aradan cikinca herkezin kilosuna göre 2 grup olustururuz.
3 günde ne yiyip icersen yaz bir deftere sonra carsamba buraya bildirolabilir. bu arada kızlar ben 3 gün giremcem okul kayıtları için evrak falan toplamam lazım bide salca yapcaz cok yogun olcam ama carsamba sbah erkenden burdayım
uşak rahatsızdır bi ona bir eve koş akşam da pilim kalmayınca yapamadimMazeretin neydi canım :))
ben evimdeyim bayramda tatlı değilde sadece et yemeği planlıyorumisden yeni geldim menümü paylasacam birazdan sporumuda yaparim...onuda yaptiktan sonra yada sabah yazarim....Haftasonu diye takimi boslamak yok en tehlikeli zaman dilimi zaten hafta sonlari ve bayramlar....kurban bayraminda herkez memleketine ailesiyle olacak mi ???
canım balkon işi tamam camları folyalandi bir kısmında stor taktirdim bu sabah eşim gitmeden 20 dk yaptımEnise07 canım yine yoksun sporları yazardın muhabbete gelirdin bu ara keyfin yok sanki
istikrar1986 hadi gari çık şu bantın üstüne mum bu sefer karanlıkta değilde mum yak ta yap :))
günaydın evet az kalori ve spora evetKogus kalk kalkuymayin bakayim Günaydinlarrrrrr hepinize güzel bjrhaftasonu diliyorum sevdiklerinizle taabiiki az kalorili birazda spor yapsak müthis olacak
Benim dişli rakibe me kızartma yakismamisgünaydııınnn ne konusmusunuz yahumenümü yazayım bn
sabah:
yumurta
2 dilim ekmek
peynir
kahve
şeftali
öğle:
sebzeli bezelye(suyu yenmedi)
domates corbası
karışık meyve suyu
bir avuc leblebi
akşam:
patates kzartması
3 dilim ekmek
(akşam yemeği fiyaskoydu aceleye geldi dolapta ne vars aonu yedım)
ama akşam yemeğini 5te yedim yatana kadar hiç bişi yemedim sadece ayran içtim
suyumuda hergün 2,5 l yapmayacalısıyorum
Çok güzel aksam salatayla iyice doyurucu hala getirebilirsinDünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Ara
Üzüm
Akşam üzeri
2 parça tavuk ızgara
1 dilim tb ekmeği
Yoğurt
Enisecim çok emek veriyorsun tebrikler ama sana acizane tavsiye akşam geç yemesen belki daha iyi karşılığını alırsın26 agustos
6.45-8.45 yürüyüş
09.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta maydanoz taze nane dereotu çay
13.00 muz 3 ceviz 1 erik bir bardak süt
19.00 2 kepçe sebze çorbası 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt 1 kepçe bamya
Su 1.5 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler
e oldumu şimdi herkesin birsekilde yoğunluğu var hani beni haftaya aglatacaktinolabilir. bu arada kızlar ben 3 gün giremcem okul kayıtları için evrak falan toplamam lazım bide salca yapcaz cok yogun olcam ama carsamba sbah erkenden burdayım
Evet ya ben de aynı şeyi söyleyecektim.26.08.16 Menü
Sabah
1/2 Grapefruit
Yesil cayli karisim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta,
1/2 kirmizi biber,
3 zeytin,
1 avuc maydanoz
biraz peynir
Aksam
1 kase domates corbasi.
Su:1,5 litre
Tam oradayız yani ilk sıralara taşıyalım lütfen takımımızı :)
Bu kadar mı yani kusura bakma cansu ama sen bu kiloya bu kadar beslenirsen ilerde sadece su içme gerekir yani :))
Çok enerjisin kaptan ay kızlar çok fena hastayım gözümü açacak halim yokKogus kalk kalkuymayin bakayim Günaydinlarrrrrr hepinize güzel bjrhaftasonu diliyorum sevdiklerinizle taabiiki az kalorili birazda spor yapsak müthis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?