Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta 3 lt şu içtiğim gün yok mesela bunu biliyorum kahvaltımı geç yapıyorum 9 gibi yürüyüşe geldiğim için geç kalıyo kahvaltı. Bu aralar yürüyüş ye odecden başka egzersiz yapmıyorum bunlar eksik yanlarim

Kızartma olmasaymış spor yap canım bugün
2 karbonhydrati yan yana birde üstüne kizartma söyle olabilir misal 1 kasik kadar kizartma yaninda...managalda pismis balik,et,tavuk ve bol yeslikli salata ile hic sorun olmaz aksamlari ekmegi en aza indirmeye calisalim.
Kızartma yemeye izin mi verdin ben mi yanlış anladım bence Kızartma hiç olmamalı
Dünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin

Ara
Üzüm

Akşam üzeri
2 parça tavuk ızgara
1 dilim tb ekmeği
Yoğurt
Süper menü
İşte benim enisem:)
Canım şimdi 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek eder 3 kaşık pilav da 1 dilim eder yani akşam 3 dilim ekmek yemiş gibi oldun buda sana kh fazlası kilo olarak döner bence akşamları et ağırlıklı beslenmelisin hızlanmak için gün içinde ekmek yok ama akşam yemiş olman sıkıntı işte

Geçmiş olsun canım ödevleri de göndercem şimdi

Sağol güzelim dikkat et kendine
Spordan önce kuru erik kayısı fındık gibi enerji vercek bişey ye gelince kahvaltını güzel Yap ara öğün yap akşam protein salata 0 kh yap bakalım bişey değişecek mi

27 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :20 dk yürüyüş
@yolcukardelen:

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :41 dk yürüyüş
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
ÖDEVLER 5 dk ayakları karna çekerek koşu
5 dk ayaklar popoya değere koşu 50 ×2 ayakta yanlara eğilme 25 * 2 sağ yan yatarak sol bacak kaldır indir ,sola yatarak sağ bacak kaldır indir

Enisem bizim sporcumuz

Çok enerjisin kaptan ay kızlar çok fena hastayım gözümü açacak halim yok

ben zaten bu enerjiye güvenerekten kaptanliga kalkistim virus gibi bulasir umarim....aslinda kizartmaya cok karsiyim heleki kilo verilcek zamanda ama sunuda cok iyi biliyorum bazilari yasaklara 1 gün uyuyorlar 10 gün uyuyorlar 20 gün saldiriyor...bunun önüne gecmek icin dedimm amaaaa ölcülü 1 yada 2 yemek kasigi patates kizartmasi zaten 5-6 cubuk patates demek yaninda proteinini salatasini almak sartiyla...yaninda ekmek olmaz salatayada yag koymaz..yada diger ögünlerdede yaga dikkat eder olur.......yoksa kizartma

@Ses35 cnm dün uzun zamandır yemediklerimi yedim işte muz gibi bulgur pilavı gibi normalde dikkat ederim
Sabah uyaninca 1 tane taze kayısı yiyorum bazen. Hergün değil ama
Hasta olcam galiba burnum akiyo...

27 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :20 dk yürüyüş
@yolcukardelen:

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :41 dk yürüyüş+ödevler yapildi
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
ÖDEVLER 5 dk ayakları karna çekerek koşu
5 dk ayaklar popoya değere koşu 50 ×2 ayakta yanlara eğilme 25 * 2 sağ yan yatarak sol bacak kaldır indir ,sola yatarak sağ bacak kaldır indir

Jillian level 1 için bir yorum ne güldüm yahu:)))

az önce yarım yamalak bir level 1 ile başladığım spor şeysi...

evde denemeyiniz derler ya tam öyle.. sporu yaparken bi yandan kardeşim "salak yanlış yapıyo ki keh keh" modunda.. annem ve babam far görmüş tavşan gibi bakıyolar.. annem "gel bana azıcık iş yap enerjin varsa" diye bağırırken babam "zıplama milletin başında" diyor..

bu zor şartlar altında yere serilerek tamamlamış bulunuyorum.. bakalım yarın ne olacak..

annemde ne der biliyormusun...spormu yapmak istiyorsun ev isi yap mesela tüm camlari silsen bizim camlar ufak tefek degil yada cansu git bakkaldan sunu al kardesim gitsin derim yok sen git hem spor olmus olur demezmi ben bilmem arkadas annem babam az laf söylemedi vaktinde...zayiflayip oyunu cevircem

yine aglatırım ben
girmeye calışcam ama carsamba kesin burdayım. sporada bugün baslıcm bi fırsat bulamadm dün yeşil caylı bi sey denedm tansiyonum düştü yerimden kalkamadım bana yaramıyo öle seyler
hadi bakalım seni görelim geçmiş olsun

Çok enerjisin kaptan ay kızlar çok fena hastayım gözümü açacak halim yok
Geçmiş olsun bende yorgunluktan ölüyorum

Bence geç kahvaltı geç akşam yemeği dükkanı 5 -6 gibi kapamayı deneyebilirsin

Ay benimki de bu kadar yürüyüş vs yaptığım halde aksama kadar yatıyon diyo :)) hergün koca teras i siliyorum 3 kez ev dublex habire merdiven inip cikiyom mutfak işler o bu su hiç biri gözüne görünmüyor daha ne yapmam gerek :)))
Annem de benim kadar di şimdi 58 57 fln aramızda 20 kilo var :))) eskiden ben ondan zayiftim şimdi o benden zayıf.
Valla kimse için değil de kendim için istiyorum bi tuhaf oldum ne güzellik kaldı ne özgüven. Üst baş almak istiyorum ama alışverişe çıkmaya cekiniyirum. 32 kot giyip olmayinca 33 ünü istemek dokunuyo begendigin dış giyimi zaten giyemiyorsun iç giyim de de aynı şey geçerli. Mesela birde şu var çizme bot fln bulamıyorum Ronaldo bacağı var sende diyorlar :))) gerçi çok kas var bacağımda ama uzun uzun çizmeler giymek istiyorum bacagima girmiyo :))) gömleğin ceketin düğmesi kapanmiyo pantolon arası yirtiliyo.vs vs vs klasik şişman problemleri.
Peki bunları yaşamak zorunda miyim?
Yooo:)))

Sorma su is yerinde kac pantolonun ic bacak kisimlari sürte sürte eridi gitti -.- aynen ne zamandir üst bas almiyorum bende...yok annemler icin degil...kendim istiyorum birkere 34 beden olup öylede kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…