Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o pantolon derdi bende de var. geçen bacaklarımın arası kızarmıs anneme gösterdim pişik olmuşun sen diyo bebek miyim ben dedim
nişanlımda otururken göbeğimin katlarına bakıyo kac tane var orda diyo

o pantolon derdi bende de var. geçen bacaklarımın arası kızarmıs anneme gösterdim pişik olmuşun sen diyo bebek miyim ben dedim
nişanlımda otururken göbeğimin katlarına bakıyo kac tane var orda diyo
Sorma su is yerinde kac pantolonun ic bacak kisimlari sürte sürte eridi gitti -.- aynen ne zamandir üst bas almiyorum bende...yok annemler icin degil...kendim istiyorum birkere 34 beden olup öylede kalacam
Su iç bacak olayını halletmek lzm:)asıl göbek katı bizde var cnm :))) koca koca hemde :) ... kız cansu 34 de fln gözüm yok 38 yeter klasik bir beden hersey rahat bulunur. Abiye kolay bulunur gelinlik güzel durur :))) her hafta 1 kilo versem yeni yıla 60 ile gircem ... hadi onu da geçtim 2017 nisan da fln 55 e düşsem muazzam olur.

yok ben biliyorum ailemde incecik olan kizlarda var...genetigim aslinda iyi ama benim kadar abur cubur chips yeseler hepsi kilo alirlardi eminim 34 Bedene girecem yani elbise bekliyor hazirda tmm biraz kisa kolsuz hayatta disarda giymemde icine sigip bir foto ceksem kafi söyle millet böyle baka kalsin amaen cokta her begendigimi rahatca giyebilmek icin istiyorum....ayrica gelinlik beyaz sisko gösterir ip ince olmadiktan sonra kafama zamanlama koymadim simdilik 70 leri görünce belki planlamaya baslarim...sadece zayiflamak degil hafif bir baklavada isterim

Evlenmeden önce 38 hatta 36 beden bile giyiyordum evlendiğimden beri hamileliklerle kilolarla geçti, dolapta bi dolu kıyafetim elbiselerim pantolonlarım, ayakkabılarım var ama benim giyecek hiçbir şeyim yok

jillian 1 evet yorucu olabilir eger 2 kilo agirliklarla sifir spor yaptigin halde baslarsan olabilir....bir programm daha vardi insanity max 30 kesinlikle 70 den sonra uyguliycagim sanirim biraz kondisyon istiyor.

ay bunu denesem mi

Yürüyüşe gitmeden önce kayısı iyi olur bence

@Ses35 geçmiş olsun

Evlenmeden önce 38 hatta 36 beden bile giyiyordum evlendiğimden beri hamileliklerle kilolarla geçti, dolapta bi dolu kıyafetim elbiselerim pantolonlarım, ayakkabılarım var ama benim giyecek hiçbir şeyim yok
ay bende hamilelikten önce burda guruplar sayesinde 70 kusurden 59 düşmüştüm sonra dikkat etmedim 66 oldum sonrada hamilelikte 85 kadar çıktım doğumdan bir süre sonra 79 düştüm sonradan sütün artsın diye çok yedim 85 yine çıktım baktım bu işi çok yeme ile alakası yok Tekrar zayıflamaya başladım benimde Benim de gardolabım daki kıyafetler öylece duruyor çul cabut giyiyorum adeta almak istemiyorum çünkü bu halimi istemiyorum

bende bu mantik bu piskoloji bir tek bende var saniyordum ama düzelecek arkadaslar eski kiyafetlerimize sigcaz...ya en acisini söyliyeyim 2014 izninde 2 kot almistim mavi den izinden geldikten kisa süre sonra ise basladim...ve kiloda almaya basladim ilk hedeflerimden biri o kotlara yeniden sigmak

Evlendiğimde 58 kiloydum ilk hamileliğimde 27 kg aldım sonra diyetle 70 e düştüm,,ikinci hamileliğimde 70 le hamile kaldım 100 kg ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 kg idim yani 4 ay önce,, yani evlendikten sonra hiç 70 in altına düşemedim ama bu defa düşecem hatta 55 olcam inşallah, evlendikten sonra hiç doğru düzgün kıyafet alamadım hep hamile kıyafetleri aldım şimdi onlarla idare ediyorum ama kurtulcam yakında hepsinden,, bekle beni gardrobummmmm hatta yeni yeni 36 38 beden kıyafetlerrrrr bekleyin beniiii en fazla 7 8 ay sonra görüşcezzzz

Bende tergandan bi çizme almıştım 800 tl den 300 e düşmüştü ama süper bişey bi kere bile giymek kısmet olmadı kutusunda duruyor, gelecek kışa giycem inşallah

@Ses35 cnm dün uzun zamandır yemediklerimi yedim işte muz gibi bulgur pilavı gibi normalde dikkat ederim
Sabah uyaninca 1 tane taze kayısı yiyorum bazen. Hergün değil ama
Hasta olcam galiba burnum akiyo...
Sende mi salgın var heralde geçmiş olsun canım ben yediklerinden değilim muz bulgur sağlıklı zaten ben akşamki kh seni etkiliyor olabilir belki diye dedim :)

Evet yaaaa(

Ben bugünkü menümü paylaşayım bitti yeme içme zaten
Sabah
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği

Ara
Üzüm

Adaçayı

Akşam üzeri
Muzlu süt (500ml sütle ve 1 büyük muzla yapılmış)
100 gr kadar fındık badem
Bikaç tanede incecik biskolata gofret yedim canınız çekmesin

Gün biter

27 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :20 dk yürüyüş
@yolcukardelen: salçalık biber temizledi,kosturdu,akli sizdeydi,ozledi

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :41 dk yürüyüş
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
ÖDEVLER 5 dk ayakları karna çekerek koşu
5 dk ayaklar popoya değere koşu 50 ×2 ayakta yanlara eğilme 25 * 2 sağ yan yatarak sol bacak kaldır indir ,sola yatarak sağ bacak kaldır indir

Sorma su is yerinde kac pantolonun ic bacak kisimlari sürte sürte eridi gitti -.- aynen ne zamandir üst bas almiyorum bende...yok annemler icin degil...kendim istiyorum birkere 34 beden olup öylede kalacam
Yok benim aşağısı zayıf ama üst çok kötü ya

Bende bende nisanda 55 ne güzel olur 59 a bile razıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…