Ay benimki de bu kadar yürüyüş vs yaptığım halde aksama kadar yatıyon diyo :)) hergün koca teras i siliyorum 3 kez ev dublex habire merdiven inip cikiyom mutfak işler o bu su hiç biri gözüne görünmüyor daha ne yapmam gerek :)))
Annem de benim kadar di şimdi 58 57 fln aramızda 20 kilo var :))) eskiden ben ondan zayiftim şimdi o benden zayıf.
Valla kimse için değil de kendim için istiyorum bi tuhaf oldum ne güzellik kaldı ne özgüven. Üst baş almak istiyorum ama alışverişe çıkmaya cekiniyirum. 32 kot giyip olmayinca 33 ünü istemek dokunuyo begendigin dış giyimi zaten giyemiyorsun iç giyim de de aynı şey geçerli. Mesela birde şu var çizme bot fln bulamıyorum Ronaldo bacağı var sende diyorlar :))) gerçi çok kas var bacağımda ama uzun uzun çizmeler giymek istiyorum bacagima girmiyo :))) gömleğin ceketin düğmesi kapanmiyo pantolon arası yirtiliyo.vs vs vs klasik şişman problemleri.
Peki bunları yaşamak zorunda miyim?
Yooo:)))
o pantolon derdi bende de var. geçen bacaklarımın arası kızarmıs anneme gösterdim pişik olmuşun sen diyo bebek miyim ben dedim
nişanlımda otururken göbeğimin katlarına bakıyo kac tane var orda diyo
Su iç bacak olayını halletmek lzm:)asıl göbek katı bizde var cnm :))) koca koca hemde :) ... kız cansu 34 de fln gözüm yok 38 yeter klasik bir beden hersey rahat bulunur. Abiye kolay bulunur gelinlik güzel durur :))) her hafta 1 kilo versem yeni yıla 60 ile gircem ... hadi onu da geçtim 2017 nisan da fln 55 e düşsem muazzam olur.Sorma su is yerinde kac pantolonun ic bacak kisimlari sürte sürte eridi gitti -.- aynen ne zamandir üst bas almiyorum bende...yok annemler icin degil...kendim istiyorum birkere 34 beden olup öylede kalacam
Su iç bacak olayını halletmek lzm:)asıl göbek katı bizde var cnm :))) koca koca hemde :) ... kız cansu 34 de fln gözüm yok 38 yeter klasik bir beden hersey rahat bulunur. Abiye kolay bulunur gelinlik güzel durur :))) her hafta 1 kilo versem yeni yıla 60 ile gircem ... hadi onu da geçtim 2017 nisan da fln 55 e düşsem muazzam olur.
Geçmiş olsun canımÇok enerjisin kaptan ay kızlar çok fena hastayım gözümü açacak halim yok
Evlenmeden önce 38 hatta 36 beden bile giyiyordum evlendiğimden beri hamileliklerle kilolarla geçti, dolapta bi dolu kıyafetim elbiselerim pantolonlarım, ayakkabılarım var ama benim giyecek hiçbir şeyim yokAy benimki de bu kadar yürüyüş vs yaptığım halde aksama kadar yatıyon diyo :)) hergün koca teras i siliyorum 3 kez ev dublex habire merdiven inip cikiyom mutfak işler o bu su hiç biri gözüne görünmüyor daha ne yapmam gerek :)))
Annem de benim kadar di şimdi 58 57 fln aramızda 20 kilo var :))) eskiden ben ondan zayiftim şimdi o benden zayıf.
Valla kimse için değil de kendim için istiyorum bi tuhaf oldum ne güzellik kaldı ne özgüven. Üst baş almak istiyorum ama alışverişe çıkmaya cekiniyirum. 32 kot giyip olmayinca 33 ünü istemek dokunuyo begendigin dış giyimi zaten giyemiyorsun iç giyim de de aynı şey geçerli. Mesela birde şu var çizme bot fln bulamıyorum Ronaldo bacağı var sende diyorlar :))) gerçi çok kas var bacağımda ama uzun uzun çizmeler giymek istiyorum bacagima girmiyo :))) gömleğin ceketin düğmesi kapanmiyo pantolon arası yirtiliyo.vs vs vs klasik şişman problemleri.
jillian 1 evet yorucu olabilir eger 2 kilo agirliklarla sifir spor yaptigin halde baslarsan olabilir....bir programm daha vardi insanity max 30 kesinlikle 70 den sonra uyguliycagim sanirim biraz kondisyon istiyor.
Yürüyüşe gitmeden önce kayısı iyi olur benceBu hafta 3 lt şu içtiğim gün yok mesela bunu biliyorum kahvaltımı geç yapıyorum 9 gibi yürüyüşe geldiğim için geç kalıyo kahvaltı. Bu aralar yürüyüş ye odecden başka egzersiz yapmıyorum bunlar eksik yanlarim
ay bende hamilelikten önce burda guruplar sayesinde 70 kusurden 59 düşmüştüm sonra dikkat etmedim 66 oldum sonrada hamilelikte 85 kadar çıktım doğumdan bir süre sonra 79 düştüm sonradan sütün artsın diye çok yedim 85 yine çıktım baktım bu işi çok yeme ile alakası yok Tekrar zayıflamaya başladım benimde Benim de gardolabım daki kıyafetler öylece duruyor çul cabut giyiyorum adeta almak istemiyorum çünkü bu halimi istemiyorumEvlenmeden önce 38 hatta 36 beden bile giyiyordum evlendiğimden beri hamileliklerle kilolarla geçti, dolapta bi dolu kıyafetim elbiselerim pantolonlarım, ayakkabılarım var ama benim giyecek hiçbir şeyim yok
ay bende hamilelikten önce burda guruplar sayesinde 70 kusurden 59 düşmüştüm sonra dikkat etmedim 66 oldum sonrada hamilelikte 85 kadar çıktım doğumdan bir süre sonra 79 düştüm sonradan sütün artsın diye çok yedim 85 yine çıktım baktım bu işi çok yeme ile alakası yok Tekrar zayıflamaya başladım benimde Benim de gardolabım daki kıyafetler öylece duruyor çul cabut giyiyorum adeta almak istemiyorum çünkü bu halimi istemiyorum
Evlendiğimde 58 kiloydum ilk hamileliğimde 27 kg aldım sonra diyetle 70 e düştüm,,ikinci hamileliğimde 70 le hamile kaldım 100 kg ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 kg idim yani 4 ay önce,, yani evlendikten sonra hiç 70 in altına düşemedim ama bu defa düşecem hatta 55 olcam inşallah, evlendikten sonra hiç doğru düzgün kıyafet alamadım hep hamile kıyafetleri aldım şimdi onlarla idare ediyorum ama kurtulcam yakında hepsinden,, bekle beni gardrobummmmm hatta yeni yeni 36 38 beden kıyafetlerrrrr bekleyin beniiii en fazla 7 8 ay sonra görüşcezzzzay bende hamilelikten önce burda guruplar sayesinde 70 kusurden 59 düşmüştüm sonra dikkat etmedim 66 oldum sonrada hamilelikte 85 kadar çıktım doğumdan bir süre sonra 79 düştüm sonradan sütün artsın diye çok yedim 85 yine çıktım baktım bu işi çok yeme ile alakası yok Tekrar zayıflamaya başladım benimde Benim de gardolabım daki kıyafetler öylece duruyor çul cabut giyiyorum adeta almak istemiyorum çünkü bu halimi istemiyorum
Bende tergandan bi çizme almıştım 800 tl den 300 e düşmüştü ama süper bişey bi kere bile giymek kısmet olmadı kutusunda duruyor,bende bu mantik bu piskoloji bir tek bende var saniyordum ama düzelecek arkadaslar eski kiyafetlerimize sigcaz...ya en acisini söyliyeyim 2014 izninde 2 kot almistim mavi den izinden geldikten kisa süre sonra ise basladim...ve kiloda almaya basladim ilk hedeflerimden biri o kotlara yeniden sigmak
Sende mi salgın var heralde geçmiş olsun canım ben yediklerinden değilim muz bulgur sağlıklı zaten ben akşamki kh seni etkiliyor olabilir belki diye dedim :)@Ses35 cnm dün uzun zamandır yemediklerimi yedim işte muz gibi bulgur pilavı gibi normalde dikkat ederim
Sabah uyaninca 1 tane taze kayısı yiyorum bazen. Hergün değil ama
Hasta olcam galiba burnum akiyo...
Evet yaaaaAy benimki de bu kadar yürüyüş vs yaptığım halde aksama kadar yatıyon diyo :)) hergün koca teras i siliyorum 3 kez ev dublex habire merdiven inip cikiyom mutfak işler o bu su hiç biri gözüne görünmüyor daha ne yapmam gerek :)))
Yok benim aşağısı zayıf ama üst çok kötü yaSorma su is yerinde kac pantolonun ic bacak kisimlari sürte sürte eridi gitti -.- aynen ne zamandir üst bas almiyorum bende...yok annemler icin degil...kendim istiyorum birkere 34 beden olup öylede kalacam
Bende bende nisanda 55 ne güzel olur 59 a bile razıyım yaSu iç bacak olayını halletmek lzm:)asıl göbek katı bizde var cnm :))) koca koca hemde :) ... kız cansu 34 de fln gözüm yok 38 yeter klasik bir beden hersey rahat bulunur. Abiye kolay bulunur gelinlik güzel durur :))) her hafta 1 kilo versem yeni yıla 60 ile gircem ... hadi onu da geçtim 2017 nisan da fln 55 e düşsem muazzam olur.
Aynı benEvlenmeden önce 38 hatta 36 beden bile giyiyordum evlendiğimden beri hamileliklerle kilolarla geçti, dolapta bi dolu kıyafetim elbiselerim pantolonlarım, ayakkabılarım var ama benim giyecek hiçbir şeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?