Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yürüyüşe gitmeden önce kayısı iyi olur bence

@Ses35 geçmiş olsun
Sağol canım kafam 10 kilo gibi çok fena
kızlar kendinize cici bakn ben girmye calışcm yediklerime dikkat etcem carsamba burdayım tekrar öptüm sizi
Görüşürüz canım sen yinede pek ihmal etme buraları:))
@Ses35 gecmis olsun....hadi kizlar nerde Sporlar göremiyorum
Sağol canım bastır gelsin sporlar

O gofretler olmayaymış ve akşam daha sebze et türü yenseymiş iyiymiş :)
Yoruldum mu kuşum sen bende özledim bitirde gel hadi artık

Kızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
taa 12/13 yasinda ergenlikte olustu bacaklarimda...sonradan göbegimde 2-3 tane var onlara cok üzüldüm ama laserla tedavisi varmi acaba....cocugum olacagi zaman artik bol bol yagliycam

taa 12/13 yasinda ergenlikte olustu bacaklarimda...sonradan göbegimde 2-3 tane var onlara cok üzüldüm ama laserla tedavisi varmi acaba....cocugum olacagi zaman artik bol bol yagliycam
Ben hamileyken yağ kuyusuna düşmüş gibi gezdim ama yinede oldu bi merhem karışımı buldum bu sene kilo verirken süreyim diyorum

Ben hamileyken yağ kuyusuna düşmüş gibi gezdim ama yinede oldu bi merhem karışımı buldum bu sene kilo verirken süreyim diyorum
eczaneden alinan bir krem varmis gercekten önlüyormus adi simdi aklima gelmiyorda is cikisi bulup yazarim simdi bamya ile salatami tüketicem bu ara almanya kavruluyor hic alisik degiliz 34 35derecelere

Çok iyi olur ama ne yazık ki her gün yemek yapamıyorum ya da eşim geldikten sonra eğer aç gelirse yapıyorum ben ertesi gün yiyorum zaten o da çoğu zaman işyerinde yiyip geliyor

benimde giyilmemiş kıyafetlerim var keşke almasaymisim baya zaman dir duruyorlar daha ne kadar zaman bana bakacaklar bilmiyorum

demek üç çocuğun var bilmyordum â kaç yaşında

Kızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
çatlaklar için doktor bir krem önermişti ama faydasını çok görmedim

Menum
Sabah 1 dilim ekmek melemen yeşillik
Ara 1 incir 2 hurma 40 gr leblebi limonlu çay
Akşam 1 tabak sebze yemeği yarım kase yoğurt salata
Ara limonlu çay
3 lt su suanlik
20 dk koşu bandı

eczaneden alinan bir krem varmis gercekten önlüyormus adi simdi aklima gelmiyorda is cikisi bulup yazarim simdi bamya ile salatami tüketicem bu ara almanya kavruluyor hic alisik degiliz 34 35derecelere
Canım benim önlemek değilde olanları geçirmem gerek
Burası da öyle 40 derece filan

Çok iyi olur ama ne yazık ki her gün yemek yapamıyorum ya da eşim geldikten sonra eğer aç gelirse yapıyorum ben ertesi gün yiyorum zaten o da çoğu zaman işyerinde yiyip geliyor
Anladım canım zor tabi işin olsun napalım fıstıklar iyi olsun yeterki :))
Aaahh ahhh ilk hamileliğimde hiç çatlamadım ama ikinci hamileliğimde ikiz olunca çatır çatır çatladım
Bende öyleyim yaaa çok fena :)
Bende öyle ayrıca yağda kullandım ama çatlağım dolu

@Ses35 sen beni spor listesinden bir süreliğine çıkar.çünkü yapamıyorum....
Bayramdan sonra işleri bitirip başlarım inş

Yoruldum mu kuşum sen bende özledim bitirde gel hadi artık
Yoruldum canım,5gibi uyanıp kaynamaya baslayacagiz.az yiyip cok su iciyorum eve varınca 54u ucundan da olsa goreyim diyeyarın akşama evde olurum inşallah cancagizim
oy oyy hiç hatırlamak bile istemiyorum.emzirmeyi bırakınca göğsündeki catlaklar da ortaya cikti
bize de şöyle faydasını görürsen

yaz yaz yaz kaptanım
Çocukla öyle oluyor canım hele ki ikizle tahmin edemiyorum
Bence catlayınca catliyorsun ne kadar krem yağ sürulsede nafile
kesinlikle haklisin canim

lierac catlak jeli önleyici olarak cok iyi deniyor ama sadece eczanelerde bulunuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…