Sağol canım kafam 10 kilo gibi çok fena
Görüşürüz canım sen yinede pek ihmal etme buraları:))kızlar kendinize cici bakn ben girmye calışcm yediklerime dikkat etcem carsamba burdayım tekrar öptüm sizi
Sağol canım bastır gelsin sporlar@Ses35 gecmis olsun....hadi kizlar nerde Sporlar göremiyorum
O gofretler olmayaymış ve akşam daha sebze et türü yenseymiş iyiymiş :)Ben bugünkü menümü paylaşayım bitti yeme içme zaten
Sabah
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Üzüm
Adaçayı
Akşam üzeri
Muzlu süt (500ml sütle ve 1 büyük muzla yapılmış)
100 gr kadar fındık badem
Bikaç tanede incecik biskolata gofret yedim canınız çekmesin
Gün biter
Yoruldum mu kuşum sen bende özledim bitirde gel hadi artık27 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :20 dk yürüyüş
@yolcukardelen: salçalık biber temizledi,kosturdu,akli sizdeydi,ozledi
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :41 dk yürüyüş
@Enise07 :
baldamlasxixmelis :
ÖDEVLER 5 dk ayakları karna çekerek koşu
5 dk ayaklar popoya değere koşu 50 ×2 ayakta yanlara eğilme 25 * 2 sağ yan yatarak sol bacak kaldır indir ,sola yatarak sağ bacak kaldır indir
taa 12/13 yasinda ergenlikte olustu bacaklarimda...sonradan göbegimde 2-3 tane var onlara cok üzüldümKızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
Ben hamileyken yağ kuyusuna düşmüş gibi gezdim ama yinede oldu bi merhem karışımı buldum bu sene kilo verirken süreyim diyorumtaa 12/13 yasinda ergenlikte olustu bacaklarimda...sonradan göbegimde 2-3 tane var onlara cok üzüldümama laserla tedavisi varmi acaba....cocugum olacagi zaman artik bol bol yagliycam
eczaneden alinan bir krem varmis gercekten önlüyormus adi simdi aklima gelmiyorda is cikisi bulup yazarim simdi bamya ile salatami tüketicemBen hamileyken yağ kuyusuna düşmüş gibi gezdim ama yinede oldu bi merhem karışımı buldum bu sene kilo verirken süreyim diyorum
Çok iyi olur ama ne yazık ki her gün yemek yapamıyorum ya da eşim geldikten sonra eğer aç gelirse yapıyorum ben ertesi gün yiyorumO gofretler olmayaymış ve akşam daha sebze et türü yenseymiş iyiymiş :)
Aaahh ahhh ilk hamileliğimde hiç çatlamadım ama ikinci hamileliğimde ikiz olunca çatır çatır çatladımKızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
benimde giyilmemiş kıyafetlerim var keşke almasaymisim baya zaman dir duruyorlar daha ne kadar zaman bana bakacaklar bilmiyorumbende bu mantik bu piskoloji bir tek bende var saniyordum ama düzelecek arkadaslar eski kiyafetlerimize sigcaz...ya en acisini söyliyeyim 2014 izninde 2 kot almistim mavi den izinden geldikten kisa süre sonra ise basladim...ve kiloda almaya basladim ilk hedeflerimden biri o kotlara yeniden sigmak
demek üç çocuğun var bilmyordum â kaç yaşındaEvlendiğimde 58 kiloydum ilk hamileliğimde 27 kg aldım sonra diyetle 70 e düştüm,,ikinci hamileliğimde 70 le hamile kaldım 100 kg ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 kg idim yani 4 ay önce,, yani evlendikten sonra hiç 70 in altına düşemedim ama bu defa düşecem hatta 55 olcam inşallah, evlendikten sonra hiç doğru düzgün kıyafet alamadım hep hamile kıyafetleri aldım şimdi onlarla idare ediyorum ama kurtulcam yakında hepsinden,, bekle beni gardrobummmmm hatta yeni yeni 36 38 beden kıyafetlerrrrr bekleyin beniiii en fazla 7 8 ay sonra görüşcezzzz
çatlaklar için doktor bir krem önermişti ama faydasını çok görmedimKızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
Bence catlayınca catliyorsun ne kadar krem yağ sürulsede nafileAaahh ahhh ilk hamileliğimde hiç çatlamadım ama ikinci hamileliğimde ikiz olunca çatır çatır çatladım
Canım benim önlemek değilde olanları geçirmem gerekeczaneden alinan bir krem varmis gercekten önlüyormus adi simdi aklima gelmiyorda is cikisi bulup yazarim simdi bamya ile salatami tüketicembu ara almanya kavruluyor hic alisik degiliz 34 35derecelere
Anladım canım zor tabi işin olsun napalım fıstıklar iyi olsun yeterki :))Çok iyi olur ama ne yazık ki her gün yemek yapamıyorum ya da eşim geldikten sonra eğer aç gelirse yapıyorum ben ertesi gün yiyorumzaten o da çoğu zaman işyerinde yiyip geliyor
Bende öyleyim yaaa çok fena :)Aaahh ahhh ilk hamileliğimde hiç çatlamadım ama ikinci hamileliğimde ikiz olunca çatır çatır çatladım
Bende öyle ayrıca yağda kullandım ama çatlağım dolubenimde giyilmemiş kıyafetlerim var keşke almasaymisim baya zaman dir duruyorlar daha ne kadar zaman bana bakacaklar bilmiyorum
demek üç çocuğun var bilmyordum â kaç yaşında
çatlaklar için doktor bir krem önermişti ama faydasını çok görmedim
Tamam canım kendini toparla alırız bidaha@Ses35 sen beni spor listesinden bir süreliğine çıkar.çünkü yapamıyorum....
Bayramdan sonra işleri bitirip başlarım inş
Yoruldum canım,5gibi uyanıp kaynamaya baslayacagiz.az yiyip cok su iciyorum eve varınca 54u ucundan da olsa goreyim diyeO gofretler olmayaymış ve akşam daha sebze et türü yenseymiş iyiymiş :)
Yoruldum mu kuşum sen bende özledim bitirde gel hadi artık
oy oyy hiç hatırlamak bile istemiyorum.emzirmeyi bırakınca göğsündeki catlaklar da ortaya ciktiKızlar şu kilo sorunun yanında en çok sorun ettiğim şeylerden biri de çatlaklar sizde de var mı
bize de şöyle faydasını görürsenBen hamileyken yağ kuyusuna düşmüş gibi gezdim ama yinede oldu bi merhem karışımı buldum bu sene kilo verirken süreyim diyorum
yaz yaz yaz kaptanımeczaneden alinan bir krem varmis gercekten önlüyormus adi simdi aklima gelmiyorda is cikisi bulup yazarim simdi bamya ile salatami tüketicembu ara almanya kavruluyor hic alisik degiliz 34 35derecelere
Çocukla öyle oluyor canım hele ki ikizle tahmin edemiyorumÇok iyi olur ama ne yazık ki her gün yemek yapamıyorum ya da eşim geldikten sonra eğer aç gelirse yapıyorum ben ertesi gün yiyorumzaten o da çoğu zaman işyerinde yiyip geliyor
kesinlikle haklisin canimBence catlayınca catliyorsun ne kadar krem yağ sürulsede nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?