Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim de göğüslerim göbek kalça ama en fena alt karın
Bakalım düzenli sürebilirsem inşallah faydasını da görürüm diye umut ediyorum :)
lierac catlak jeli önleyici olarak cok iyi deniyor ama sadece eczanelerde bulunuyormus
Bu önleyici bana tedavi edici lazım :)

Menüm

Sabah
Sahanda Yumurta
4 Zeytin
1 avuc maydanoz
1 dilim cavdar ekmegi
biraz Peynir

Ögle
Protein tozlu icecek

Aksam
1 tabak bamya yemegi
1 kase salata

Su: 3,5 litre
Spor : 40 dk Yürüyüs+ ödevler yapildi.

Tamam canım bi araştırayım sağolasın :)
Cansu bu protein tozu ne neden içiyorsun
sadece bitkisel proteinlerin kullandigi bir toz önceden almistim bitmedi...arada kullaniyorum..kahavlti 9 gibi yapmistim tozu 14-15 arasi sütle karip tüketmistim....maksat yeterince protein almak...hem SIKilasmada hemde zayiflamada faydasi oluyor...

27 agustos

07.00-09.00 yürüyüş

10.30 domates salatalık kapya biber mayadonoz peynir 4 zeytin 4 dilim sucuk 3 dilim ekmek çay ve Kahvaltı sonu pismanlik :)

17.00 bir kepçe sebze çorbası ve yeşil salata
Spor 120 dk
Su 2.5 lt

Günaydinlar citirlarim aslen bugün tarlaya gidip fasulye toplanacakti uya kalinca...is saliya kaldi artik kizlar pazar keyfi yapip Ayten gibi yapmiyorsunuz umarim

kesinlikle çok faydalı,bir çoğunu yapıyorum hatta
Kızlar salça bitti,sira toplama faslında.sanirim 54e düştüm,aksam eve gidince tartilip bakmayiliyim:-*

Slm kizlar alisksnlik bir bakayim dedim
Nutria kakaolu bir kremi var onu kullandım sifir catlak keske bacaklarada kullansaydim tabi popo bölgesinde oldu benimde sanki sadece karnim buyuyor gibi dusunubce
Super gidiyorsunuz opuldunuz

Slm kizlar alisksnlik bir bakayim dedim
Nutria kakaolu bir kremi var onu kullandım sifir catlak keske bacaklarada kullansaydim tabi popo bölgesinde oldu benimde sanki sadece karnim buyuyor gibi dusunubce
Super gidiyorsunuz opuldunuz
Tskler canim arada uğra böyle ben çok mutlu oluyorum bildirimde adini bu Takimda görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…