Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar deli hastayım kafamı kaldıramıyprum ağrıdan gelmezsem merak etmeyin dedim
Bu arada gelmezsem spor listesini yapıverin çıtırlarım
Oyy kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine:-*
28 AĞUSTOS 2016 PAZAR

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :

ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 ters dirsek diz çekme 25 ×2 mekik
donus yolhndayiz,pestilim çıktı ama yapmaya çalışacağım lakin yine de çok ümitli değilim:-(
Slm kizlar alisksnlik bir bakayim dedim
Nutria kakaolu bir kremi var onu kullandım sifir catlak keske bacaklarada kullansaydim tabi popo bölgesinde oldu benimde sanki sadece karnim buyuyor gibi dusunubce
Super gidiyorsunuz opuldunuz
oyy exkaptanim :-* bu krem var olan çatlaklar üzerinde de etkili mi acep??

Hu huu kızlar nerelerdesiniz?güya ben musade istedim evde yokum hafta sonu diye.takimda ruh kalmamış hadi bakim canlanin biraz.haftasinu diye cozutmamissinizdir inşallah
pazar ya millet pazar keyfi yapiyordur umarim bu menülere yansimaz neyse ben spora cikiyorum umarim citirlarimda aynisini yapar

sarki,manken, deniz

@yolcukardelen tskler cnm üstümde sorumluluk var hafif bir baski oldugundan dolayi....herzamankinden 1000 kat daha dikkatliyim...umarim böylede devam gider

buyrun size diyet dondurma tarifi kardes Takim saolsun

@Ses35 , Enise07 kizlar hani yeni üyealdigimiz topik vardi ya oraya bir süreligine hic girmiyelim...2 takimda sadece 2 kisi kalmis takim bos kalmasin dagilmasin...o yüzden yeni yarismaci almiyoruz.

İlkini kaybettik canım maalesef 20 gün yaşadı küvözde
bilmiyorum dum ya çok uzuldum bu dünyada ki ayrılıklar geçici Allah sabır versin

Kızlar deli hastayım kafamı kaldıramıyprum ağrıdan gelmezsem merak etmeyin dedim
Bu arada gelmezsem spor listesini yapıverin çıtırlarım
canım ins kısa sürede atlatirsin

Bugünkü menü
Sabah bir yumurta bir dilim buğday ekmeği 5 zeytin salatalık
Ara öğün bir kupa sütlü kahve iki hurma bir ceviz bir kayısı
öğlen türlü cacık
ara öğün dondurma
akşam 100 gram tavuk döner cacık salata
3 litre su spor yok

bugün daha bitmedi spor yapmaya calis dondurma tükettin hazir dondurmalar cok seker iceriyor olmaz

Menüm

Sabah
1Elma+1 tane kestane sekeri (yaklasik 30-40 kalori)

Ögle
Sahanda Yumurta+4 dilim Sucuk
1/2 kirmizi Biber
1 Ceviz

Aksam
1 Tabak Mercimek Corbasi

Su: 2,5- 3 litre
Spor: 40 dk Yürüyüs..Ödevler yapilacak.

canim evet bir top 66 kalori yerkende baktim keşke spor yapabilsem o kadar beni bekleyen işler varki bakalım gücüm kalırsa
sen niye spor yapamiyordun ayak parmagi kirik olan baska bir arkadas degilmiydi ? bak tatlim ben kacamaklara karsi degilim...evet yazin dondurma fena olmuyor...sahsen pek zaafim yok...diyelim kacamak yaptik..bunu ölcülü yapalim...misal 5 top yerine 1 top dondurma kafidi...zaten ilk kasikta tadi aliyorsun...zaafimiz o tada lezzete yoksa dondurma karin doyurmaz degilmi

canim spor arada yapıyorum benim 4.5 aylık bebisim var o biraz yoruyor o yüzden biraz gevşeklik oluyor ister istemez dondurmada aslında akşam yemeyi yemeyip dengeledim düşüncesiyle yedim sonra dedim gece çok acıkırım en iyisi aksamida yiyelim ins telafi edecegim

istikrar1986 menümü düzeltim bu ara....kestane sekerini arkadasim bursadan getirmis 300 gramlik bir kutu icinde 24 tane toplam 750 kalori öyle hesapladim tek 1 tanesinin kalorisini...ben eskiden olsa rahat bir sekilde 4-5 tane arka arka yerdim...ama önemli olan ölcümüz akliniz kalacaksa cok az birsey tüketirsiniz olur biter. diyet kafasinndan cikin biz saglikli beslenmeye calisiyoruz...vücüdümuza iyi bakmakla saglikli yaslanmamiz gerek ki hayatimizin devamindada lezzet alalim degilmi

Menüm

Sabah
1Elma+1 tane kestane sekeri (yaklasik 30-40 kalori)

Ögle
Sahanda Yumurta+4 dilim Sucuk
1/2 kirmizi Biber
1 Ceviz

Aksam
1 Tabak Mercimek Corbasi

Su: 2,5- 3 litre
Spor: 40 dk Yürüyüs..Ödevler yapilacak.
Çok güzel toplam kaç kalori sanki biraz az geldide

Allah bagislasin tatlim daha bu ay katildim 2 haftada yok la var arasiydim ondan kimin ne durumu ezbere bilmiyorum....bir ara hepimiz kisa bir yaziyalim yasimizi isimi gücümüzü empati kurmasi daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…