- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Oyy kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine:-*Kızlar deli hastayım kafamı kaldıramıyprum ağrıdan gelmezsem merak etmeyin dedim
Bu arada gelmezsem spor listesini yapıverin çıtırlarım
donus yolhndayiz,pestilim çıktı ama yapmaya çalışacağım lakin yine de çok ümitli değilim:-(28 AĞUSTOS 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 ters dirsek diz çekme 25 ×2 mekik
oyy exkaptanim :-* bu krem var olan çatlaklar üzerinde de etkili mi acep??Slm kizlar alisksnlik bir bakayim dedim
Nutria kakaolu bir kremi var onu kullandım sifir catlak keske bacaklarada kullansaydim tabi popo bölgesinde oldu benimdesanki sadece karnim buyuyor gibi dusunubce
Super gidiyorsunuz opuldunuz
pazar ya millet pazar keyfi yapiyordur umarim bu menülere yansimazHu huu kızlar nerelerdesiniz?güya ben musade istedim evde yokum hafta sonu diye.takimda ruh kalmamış hadi bakim canlanin biraz.haftasinu diye cozutmamissinizdir inşallah
Vuuvv çok havalı,kaptanlik sana yaradı canımpazar ya millet pazar keyfi yapiyordur umarim bu menülere yansimazneyse ben spora cikiyorum umarim citirlarimda aynisini yapar
sarki,manken, deniz
@morordekcansutr
20 tane cilegi buzlukta dondurdum. Cikarip direk robota attim. 1 cay bardagi sut ve 1 yk bal ekledim. Robottan cektim. Hemen de tuketebilirsiniz. Biraz daha dondurupta tuketilebilir. Muz-cilek olarak ta yapilir.
Muz -kakao-bitter olarakta cesit cesit
yapilabilir.
biz gercekten begendik
Allah rahmet eylesin.mevlam cennetinde kavusturur insallahİlkini kaybettik canım maalesef 20 gün yaşadı küvözde
bilmiyorum dum ya çok uzuldum bu dünyada ki ayrılıklar geçici Allah sabır versinİlkini kaybettik canım maalesef 20 gün yaşadı küvözde
canım ins kısa sürede atlatirsinKızlar deli hastayım kafamı kaldıramıyprum ağrıdan gelmezsem merak etmeyin dedim
Bu arada gelmezsem spor listesini yapıverin çıtırlarım
yaz sen menüyü dos dogru güzel güzel ölcülerle yaz sen ben bir göz atayimKızlar bugün pazar yoğunluğumuza ragmen diyeti me dikkat ettim sadece dondurma 2 top ara öğün de yemek hakkım varken biraz fazla kaçtı ama günlük almam gereken kaloriyi gecmedim
ölçülü şöyle kıymalı türlü yarım tabak cacık ta 2 bardak kadardır dondurmada 5 top dur herhal kabtakinin tamamını yemedimyaz sen menüyü dos dogru güzel güzel ölcülerle yaz sen ben bir göz atayim
Bugünkü menü
Sabah bir yumurta bir dilim buğday ekmeği 5 zeytin salatalık
Ara öğün bir kupa sütlü kahve iki hurma bir ceviz bir kayısı
öğlen türlü cacık
ara öğün dondurma
akşam 100 gram tavuk döner cacık salata
3 litre su spor yok
5 top muölçülü şöyle kıymalı türlü yarım tabak cacık ta 2 bardak kadardır dondurmada 5 top dur herhal kabtakinin tamamını yemedim
canim evet bir top 66 kalori yerkende baktim keşke spor yapabilsem o kadar beni bekleyen işler varki bakalım gücüm kalırsabugün daha bitmedi spor yapmaya calis dondurma tükettinhazir dondurmalar cok seker iceriyor olmaz
sen niye spor yapamiyordun ayak parmagi kirik olan baska bir arkadas degilmiydi ? bak tatlim ben kacamaklara karsi degilim...evet yazin dondurma fena olmuyor...sahsen pek zaafim yok...diyelim kacamak yaptik..bunu ölcülü yapalim...misal 5 top yerine 1 top dondurma kafidi...zaten ilk kasikta tadi aliyorsun...zaafimiz o tada lezzete yoksa dondurma karin doyurmaz degilmicanim evet bir top 66 kalori yerkende baktim keşke spor yapabilsem o kadar beni bekleyen işler varki bakalım gücüm kalırsa
canim spor arada yapıyorum benim 4.5 aylık bebisim var o biraz yoruyor o yüzden biraz gevşeklik oluyor ister istemez dondurmada aslında akşam yemeyi yemeyip dengeledim düşüncesiyle yedim sonra dedim gece çok acıkırım en iyisi aksamida yiyelim ins telafi edecegimsen niye spor yapamiyordun ayak parmagi kirik olan baska bir arkadas degilmiydi ? bak tatlim ben kacamaklara karsi degilim...evet yazin dondurma fena olmuyor...sahsen pek zaafim yok...diyelim kacamak yaptik..bunu ölcülü yapalim...misal 5 top yerine 1 top dondurma kafidi...zaten ilk kasikta tadi aliyorsun...zaafimiz o tada lezzete yoksa dondurma karin doyurmaz degilmi
Çok güzel toplam kaç kalori sanki biraz az geldideMenüm
Sabah
1Elma+1 tane kestane sekeri (yaklasik 30-40 kalori)
Ögle
Sahanda Yumurta+4 dilim Sucuk
1/2 kirmizi Biber
1 Ceviz
Aksam
1 Tabak Mercimek Corbasi
Su: 2,5- 3 litre
Spor: 40 dk Yürüyüs..Ödevler yapilacak.
canim spor arada yapıyorum benim 4.5 aylık bebisim var o biraz yoruyor o yüzden biraz gevşeklik oluyor ister istemez dondurmada aslında akşam yemeyi yemeyip dengeledim düşüncesiyle yedim sonra dedim gece çok acıkırım en iyisi aksamida yiyelim ins telafi edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?