- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
teki 750 kalori öylemi öyleyse bence sen o kutuyu birine hediye etistikrar1986 menümü düzeltim bu ara....kestane sekerini arkadasim bursadan getirmis 300 gramlik bir kutu icinde 24 tane toplam 750 kalori öyle hesapladim tek 1 tanesinin kalorisini...ben eskiden olsa rahat bir sekilde 4-5 tane arka arka yerdim...ama önemli olan ölcümüz akliniz kalacaksa cok az birsey tüketirsiniz olur biter. diyet kafasinndan cikin biz saglikli beslenmeye calisiyoruz...vücüdümuza iyi bakmakla saglikli yaslanmamiz gerek ki hayatimizin devamindada lezzet alalim degilmi
10 da kalktim uya kaldim yaÇok güzel toplam kaç kalori sanki biraz az geldide
yok tatlim 310 gramm=750 kalori...icinde 24 adet vardi 750/24=31,25 cikiyor...yok cnm kardesim yarisini tüketti bile...ben sadece 1 tane aldim oder yaklasik 30 kalori isteteki 750 kalori öylemi öyleyse bence sen o kutuyu birine hediye et
Allah razı olsun canim bende senin hakkında bilgi sahibi değildim sonra biraz öğrendim yaş 30 ev hanımıyimAllah bagislasin tatlim daha bu ay katildim 2 haftada yok la var arasiydim ondan kimin ne durumu ezbere bilmiyorum....bir ara hepimiz kisa bir yaziyalim yasimizi isimi gücümüzü empati kurmasi daha kolay olur.
ya senin bir gönderdiğim videoyu seyrettim 6 -8 arası spor için en iyi vakitmis en geçte kahvaltı 9 _10 gibi bitmeli ben ne zaman geç yapsam o gün iyi sonuç almıyorum10 da kalktim uya kaldim ya11 de elmayi tükettim öglende 15 gibi 19.40 da corba...aslinda pek istahim almadi corbayi ama biliyorum acikacam......simdi hesapladim 900 kalori yarin kesinlikle 1200 kalori almaliyim.
ben çok şaşırdı zaten geç saat yorgun ve uykulu gözler canım çok sağol ilgin için ins yarın devam ederizyok tatlim 310 gramm=750 kalori...icinde 24 adet vardi 750/24=31,25 cikiyor...yok cnm kardesim yarisini tüketti bile...ben sadece 1 tane aldim oder yaklasik 30 kalori iste
canim o markanin var olan xatlaklar için olani var emzirme bitsin deneyecegim bende malum memislerOyy kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine:-*
donus yolhndayiz,pestilim çıktı ama yapmaya çalışacağım lakin yine de çok ümitli değilim:-(
oyy exkaptanim :-* bu krem var olan çatlaklar üzerinde de etkili mi acep??
günaydın guzel temennilerin icin inşallahGünaydin çitiralarimbol sporlu güzel menülü hayirli bir hafta diliyorum...buralari ihmal etmeyin bakayim. Haftasonu bitti. Ne kadar az ugrarsiniz kadar koparsiniz diyetten ve basarisiz olursunuz.
Tskler tatlim vallah Hafta basladi herkezi burda bekliyorum aksam menüleri görmek istiyorum sporlar yapilmali olmazki böylegünaydın guzel temennilerin icin inşallah
taleplerin çok güzel zaten uymamiz gereken kurallar inşallah uygulariz ama gerçekten bu hatunlar nerde yahu şuan ben hem besik sallar bir yandan da yazar hele haftanın ilk gün çok motive li olmamız lazım ki haftayı iyi gecirelummTskler tatlim vallah Hafta basladi herkezi burda bekliyorum aksam menüleri görmek istiyorum sporlar yapilmali olmazki böylekendi kendime konusur gibi oldum takimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?