[/QUOTE]28 AĞUSTOS 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
@dagyolu :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : 1 Mile Leslie Sansole+ jilian shred level 1
Enise07 :60 dk yürüyüş
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 ters dirsek diz çekme 25 ×2 mekik
Hoşgeldin canım bende 10. Takım kaptan yardımcısı memnun oldum :)Selam hanımlar
5. takim kaptan yardimcisiyim, bi selam vereyim dedim :)
Guzel haftalar, bol eksiler diliyorum hepinize
Dünkü menümü yazmamışım
Sabh
2 yk menemen
3 dilim pide ekmek ( hftasonu olsun o kadar)
1 kk peynir
1 salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam
1 parça ızgara tavuk
2 yk pilav
Yoğurt
Salata
Hosgeldin canim, aslm. Umarim bol bol kalori yakmali bir haftaniz olurSelam hanımlar
5. takim kaptan yardimcisiyim, bi selam vereyim dedim :)
Guzel haftalar, bol eksiler diliyorum hepinize
Valla iki dana emzirmesem 1 dilimde kalcamda olmuyo işte bazen süt gelmio danalar delirioo pide ekmek 1 dilimde kalsaydi 10 numara 5 yildizli menü digcem....pilav pirinc pilav mi ? ben bu aralar yapsam bile sadece bulgur pilavi yaparim kardesim pirinci sevmezde
bol bol su icmelisin birde isirgan al kurutulmus aktardan yada kendin topla kurut cayini demle...ins faydasini görürsün sütü artiriyormusValla iki dana emzirmesem 1 dilimde kalcamda olmuyo işte bazen süt gelmio danalar deliriopilvda pirinçti ben aslında bulgur daha çok severim ama eşim pirinç seviyo die yaptım, nede olsa ben az yicem diye onun sevdiğini yapıom
maşallah diyelim o zaman@yolcukardelen tskler cnm üstümde sorumluluk var hafif bir baski oldugundan dolayi....herzamankinden 1000 kat daha dikkatliyim...umarim böylede devam gider
buyrun size diyet dondurma tarifi kardes Takim saolsun
@Ses35 ,Enise07 kizlar hani yeni üyealdigimiz topik vardi ya oraya bir süreligine hic girmiyelim...2 takimda sadece 2 kisi kalmis takim bos kalmasin dagilmasin...o yüzden yeni yarismaci almiyoruz.
Supersin canım:-*Kızlar bugün pazar yoğunluğumuza ragmen diyeti me dikkat ettim sadece dondurma 2 top ara öğün de yemek hakkım varken biraz fazla kaçtı ama günlük almam gereken kaloriyi gecmedim
Çok ama çok güzel gorunuyorlar hem lezzetli en sağlıklı ohh missÖnceden hazirladigim menülerin bir takimi sizlere fikir olur umarim.
bakayım canım o zaman:-*tesekkur ederim:-*canim o markanin var olan xatlaklar için olani var emzirme bitsin deneyecegim bende malum memisler
Günde 3 lt içiyorum canmbol bol su icmelisin birde isirgan al kurutulmus aktardan yada kendin topla kurut cayini demle...ins faydasini görürsün sütü artiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?