Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

avm deyim 1,5 saat yürüdum 5600 adimda atmistim bu arada ha birde indirim oldugundN bir sürü sey aldim cogunluk evde giymelik tarzinda rahat seyler ama ben yinede musmutlu oldum

Dünkü menümü yazmamışım
Sabh
2 yk menemen
3 dilim pide ekmek ( hftasonu olsun o kadar)
1 kk peynir
1 salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter

Akşam
1 parça ızgara tavuk
2 yk pilav
Yoğurt
Salata

o pide ekmek 1 dilimde kalsaydi 10 numara 5 yildizli menü digcem....pilav pirinc pilav mi ? ben bu aralar yapsam bile sadece bulgur pilavi yaparim kardesim pirinci sevmezde

o pide ekmek 1 dilimde kalsaydi 10 numara 5 yildizli menü digcem....pilav pirinc pilav mi ? ben bu aralar yapsam bile sadece bulgur pilavi yaparim kardesim pirinci sevmezde
Valla iki dana emzirmesem 1 dilimde kalcamda olmuyo işte bazen süt gelmio danalar delirio pilvda pirinçti ben aslında bulgur daha çok severim ama eşim pirinç seviyo die yaptım, nede olsa ben az yicem diye onun sevdiğini yapıom

bol bol su icmelisin birde isirgan al kurutulmus aktardan yada kendin topla kurut cayini demle...ins faydasini görürsün sütü artiriyormus

maşallah diyelim o zaman
Ben de diyecektim bizim takım en kalabalık takımlardan diye
Kızlar bugün pazar yoğunluğumuza ragmen diyeti me dikkat ettim sadece dondurma 2 top ara öğün de yemek hakkım varken biraz fazla kaçtı ama günlük almam gereken kaloriyi gecmedim
Supersin canım:-*
Önceden hazirladigim menülerin bir takimi sizlere fikir olur umarim.
Çok ama çok güzel gorunuyorlar hem lezzetli en sağlıklı ohh miss
canim o markanin var olan xatlaklar için olani var emzirme bitsin deneyecegim bende malum memisler
bakayım canım o zaman:-*tesekkur ederim:-*

Kızlar nasılsınız? @Ses35 hastalığını bana mı sattin nedir,bogazim çok fena yutkunamiyorum:-(
Akşam gözünü bile acamadim,cocukla da hep esim ilgilendi,nasil yorulduysam:-( lakin tartıda fark etmemiş üzüldüm,yedigime ictigime de öyle dikkat etmiştim ki:-(

Sabah:şehriye çorbası(hasta çorbam)
1dilim tb ekmeği ve yarım yumurta
Öğlen : bir dolu kase yoğurt ve muz
Akşam(ikindi de diyebiliriz): tahin pekmez ve 1dlm tb ekmegi

Aslında akşam yetmeyecektir,bogazim cok kötü.hazirda bi şey olmayınca bununla gecistireyim ki metabolizmam yavaşlamasın dedim
Tum gün yattım,bugun hep bazal metoya çalıştım

Bugünkü menüm
Her Sabh bir fincan adaçayıyla güne başlıyorum belirteyim
1 saat sonrasında kahvaltı yapıyorum

Sabh
2 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 tk çokokrem
Ama çokokrem yediğim için ekmek yemedim bugün

Ara
1 muz

Yine ara
10 badem
10 fındık
1 bardak süt

Akşam
1 parça et ızgara
Salata
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…