- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Canım dikkat et ilerlemeden sürekli nane limon kekik karabiber bal karıştır kaynat iç,ben öyle yaptım bak çabuk atlattım, bir haftadır maskeyle dolandım çocuklara bulaşmasın diyeSabah:şehriye çorbası(hasta çorbam)
1dilim tb ekmeği ve yarım yumurta
Öğlen : bir dolu kase yoğurt ve muz
Akşam(ikindi de diyebiliriz): tahin pekmez ve 1dlm tb ekmegi
Aslında akşam yetmeyecektir,bogazim cok kötü.hazirda bi şey olmayınca bununla gecistireyim ki metabolizmam yavaşlamasın dedim
Tum gün yattım,bugun hep bazal metoya çalıştım
Ben bir süre yokum cnm, zaten yedek listedeyim.bir çocuk bir de bebekle gözüm kesmedi listeye girmeyi.Bayramdan sonra sporla döneceğim inş@Ses35,Enise07 , @upup25, istikrar1986 , @yolcukardelen , Myprincesses ve baldamlasxixmelis kimseyi unutmadim umarim. Aksam 23:45 girecegim menüleri kontrol edecegim. Haftanin sonunda messaglari sayacam biraz canlanin böyle olmazki.
[/QUOTE][/QUOTE]28 AĞUSTOS 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : 1 Mile Leslie Sansole+ jilian shred level 1=45 dk
Enise07 :60 dk yürüyüş
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 ters dirsek diz çekme 25 ×2 mekik
Alış veriş mi ciksam canım sıkılıyor:-(avm deyim 1,5 saat yürüdum 5600 adimda atmistim bu aradaha birde indirim oldugundN bir sürü sey aldim cogunluk evde giymelik tarzinda rahat seyler ama ben yinede musmutlu oldum
insan nasıl mutlu oluyor değil mi yetmeyinceAkşamda misafir vardı fındık fıstık badem ne kadar çerez varsa abur cubur varsa gözümün önünde gömdüler ben hiç bi tane bile yemedim aferin bana
çocukla hepsi bir arada olmuyor değil mi canım,allah yardimcin olsunKızlar akşamları çok kalamıyorum çocuklar fırsat vermiyor onlar uyuyunca bende hemen işlerimi bitirip uyumaya çalışıyorum
canım cocokrem i çok seviyorsan bilemem ama tatlı ihtiyacı için bal,pekmez tüketmeye çalış kahvaltıda e mi.onun dışında çok güzel masallahBugünkü menüm
Her Sabh bir fincan adaçayıyla güne başlıyorum belirteyim
1 saat sonrasında kahvaltı yapıyorum
Sabh
2 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 tk çokokrem
Ama çokokrem yediğim için ekmek yemedim bugün
Ara
1 muz
Yine ara
10 badem
10 fındık
1 bardak süt
Akşam
1 parça et ızgara
Salata
Ayran
Kızlar nasılsınız? @Ses35 hastalığını bana mı sattin nedir,bogazim çok fena yutkunamiyorum:-(
Akşam gözünü bile acamadim,cocukla da hep esim ilgilendi,nasil yorulduysam:-( lakin tartıda fark etmemiş üzüldüm,yedigime ictigime de öyle dikkat etmiştim ki:-(
Sabah:şehriye çorbası(hasta çorbam)
1dilim tb ekmeği ve yarım yumurta
Öğlen : bir dolu kase yoğurt ve muz
Akşam(ikindi de diyebiliriz): tahin pekmez ve 1dlm tb ekmegi
Aslında akşam yetmeyecektir,bogazim cok kötü.hazirda bi şey olmayınca bununla gecistireyim ki metabolizmam yavaşlamasın dedim
Tum gün yattım,bugun hep bazal metoya çalıştım
Bugünkü menüm
Her Sabh bir fincan adaçayıyla güne başlıyorum belirteyim
1 saat sonrasında kahvaltı yapıyorum
Sabh
2 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 tk çokokrem
Ama çokokrem yediğim için ekmek yemedim bugün
Ara
1 muz
Yine ara
10 badem
10 fındık
1 bardak süt
Akşam
1 parça et ızgara
Salata
Ayran
Aynen canım yiyince bir anlık mutluluk oluyor ama yemeyince çok uzun sürüyor mutluluğun ve de daha bi azimle devam ediyorsun diyete, o kurabiyeleride unut canım artık onlar zehir zehirinsan nasıl mutlu oluyor değil mi yetmeyince
Ben diyete ilk başladığımda ikram edilen kurabiyeden yememistim,hala dusundukce mutlu oluyorum(ama aklım hala kurabiye de
Amin canım hepimiizn yardımcısı olsun inşallahçocukla hepsi bir arada olmuyor değil mi canım,allah yardimcin olsun
Bal pekmezle hiç aram yok aslında çokokremde evde olmasa aramam ama olunca dayanamıyorummmmcanım cocokrem i çok seviyorsan bilemem ama tatlı ihtiyacı için bal,pekmez tüketmeye çalış kahvaltıda e mi.onun dışında çok güzel masalla
Çok güzel canımMenü
sabah bir yumurta bir dilim ekmek zeytin domates marul
Ara bir kupa sütlü kahve 2 hurma 1 ceviz
Öğlen patatesli omlet en fazla catal 6 -7 salatalık leblebi belki 10 tane
Akşam bir tabak sulu köfte bir pirzola tavuk salatalık
3 lt su herhal olmuştur spor yok
Günaydın canım çok motive oldum bak bugün de ekmek yemeyim diyorumGünaydinlar takima ugramayan takimimdartiya 3 gün kaldi kizlar hadi göreyimsizi azcik canlanin @Erigim sorun hayatta bu saatde dükkani acmazdim eskiden ben degisebiliyorsam sizde eminim aliskanliklarinizi degistirebilirsiniz Aliskanliklarimizi daha dogrusu hayat tarzimi degistirirsek sonuclar aynen söyle olabilir
Eki Görüntüle 1878384 Eki Görüntüle 1878385 Eki Görüntüle 1878386 Eki Görüntüle 1878387 Eki Görüntüle 1878388 Eki Görüntüle 1878389
illa tatli olacaksa hurma, kuru kayisi, kuru erikBal pekmezle hiç aram yok aslında çokokremde evde olmasa aramam ama olunca dayanamıyorummmm
Biraz daha büyüsünler başlıcam inşallah canım şu an elimi üzerlerinden çekemiyorumgecmis olsun tatlim.
görmigcem birdaha pekmez
biliyorum ikizlerden dolayi pek spor yapamiyorsun ama beslenmen cok güzel umarim yakin zamanda sporada basliyabilirsin...senin icin diyorum cnm SIKilasirsin
Günaydın canım çok motive oldum bak bugün de ekmek yemeyim diyorum
Her zamn yapmıyorum tatlım haftada bir falan kriz gelioilla tatli olacaksa hurma, kuru kayisi, kuru erik
o zaman sorun yokHer zamn yapmıyorum tatlım haftada bir falan kriz gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?