Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım dikkat et ilerlemeden sürekli nane limon kekik karabiber bal karıştır kaynat iç,ben öyle yaptım bak çabuk atlattım, bir haftadır maskeyle dolandım çocuklara bulaşmasın diye

[/QUOTE][/QUOTE]
ödevleri yapabilirim insallah
avm deyim 1,5 saat yürüdum 5600 adimda atmistim bu arada ha birde indirim oldugundN bir sürü sey aldim cogunluk evde giymelik tarzinda rahat seyler ama ben yinede musmutlu oldum
Alış veriş mi ciksam canım sıkılıyor:-(
Akşamda misafir vardı fındık fıstık badem ne kadar çerez varsa abur cubur varsa gözümün önünde gömdüler ben hiç bi tane bile yemedim aferin bana
insan nasıl mutlu oluyor değil mi yetmeyince
Ben diyete ilk başladığımda ikram edilen kurabiyeden yememistim,hala dusundukce mutlu oluyorum(ama aklım hala kurabiye de

Kızlar akşamları çok kalamıyorum çocuklar fırsat vermiyor onlar uyuyunca bende hemen işlerimi bitirip uyumaya çalışıyorum
çocukla hepsi bir arada olmuyor değil mi canım,allah yardimcin olsun
canım cocokrem i çok seviyorsan bilemem ama tatlı ihtiyacı için bal,pekmez tüketmeye çalış kahvaltıda e mi.onun dışında çok güzel masallah

gecmis olsun tatlim.

görmigcem birdaha pekmez

biliyorum ikizlerden dolayi pek spor yapamiyorsun ama beslenmen cok güzel umarim yakin zamanda sporada basliyabilirsin...senin icin diyorum cnm SIKilasirsin

@Ses35 uymadiysan yarinki spor listesini yayinlarmisin hos spor yapan yok ben sabah yaptigim icin kendi sporumun ardindan bari hemen yaparim ödevleri neyse cok gec oldu cok yoruldum Bugün 15892 adim atmisim Iyi geceler Citirlarim

Menü
sabah bir yumurta bir dilim ekmek zeytin domates marul
Ara bir kupa sütlü kahve 2 hurma 1 ceviz
Öğlen patatesli omlet en fazla catal 6 -7 salatalık leblebi belki 10 tane
Akşam bir tabak sulu köfte bir pirzola tavuk salatalık
3 lt su herhal olmuştur spor yok

Günaydinlar takima ugramayan takimim dartiya 3 gün kaldi kizlar hadi göreyimsizi azcik canlanin @Erigim sorun hayatta bu saatde dükkani acmazdim eskiden ben degisebiliyorsam sizde eminim aliskanliklarinizi degistirebilirsiniz Aliskanliklarimizi daha dogrusu hayat tarzimi degistirirsek sonuclar aynen söyle olabilir

insan nasıl mutlu oluyor değil mi yetmeyince
Ben diyete ilk başladığımda ikram edilen kurabiyeden yememistim,hala dusundukce mutlu oluyorum(ama aklım hala kurabiye de
Aynen canım yiyince bir anlık mutluluk oluyor ama yemeyince çok uzun sürüyor mutluluğun ve de daha bi azimle devam ediyorsun diyete, o kurabiyeleride unut canım artık onlar zehir zehir

Günaydın canım çok motive oldum bak bugün de ekmek yemeyim diyorum

gecmis olsun tatlim.

görmigcem birdaha pekmez

biliyorum ikizlerden dolayi pek spor yapamiyorsun ama beslenmen cok güzel umarim yakin zamanda sporada basliyabilirsin...senin icin diyorum cnm SIKilasirsin
Biraz daha büyüsünler başlıcam inşallah canım şu an elimi üzerlerinden çekemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…